זה לא קצת מוזר?
אני לא ממש מכיר אותה אבל נדלקתי עליה והיא מראה קצת עיניין
ולא יצא לנו לדבר יותר מדי
אז פשוט לבוא אליה להגיד לה: "היי בובה, רוצה לבוא איתי לגלידה או משהו?"
![]()
זה לא קצת מוזר?
אני לא ממש מכיר אותה אבל נדלקתי עליה והיא מראה קצת עיניין
ולא יצא לנו לדבר יותר מדי
אז פשוט לבוא אליה להגיד לה: "היי בובה, רוצה לבוא איתי לגלידה או משהו?"
![]()
|
|
שעמ אחי כמו שאתה אמרתה זה נישמע דפוק תיזהר לעשות את זה למה תיצע מפגר.
תעשה ככה עים אתה קצת בישן לך על המסנגר או האי סי
עים אתה לא בישן לך על הפנים שזה הכי טוב תבוא ותגיד לה מה המצב מהה איתך תשמעי היום בערב היתי רוצה לצעת איתך לסרט מה את אומרת מה את עושה היום בערב ואז ככה וכהה זה הכי טוב עים היא אומרת שהיא לא יכולה תגיד לה סבבה מתי יש לך זמן פנוי לצעת ואז תיצעו עדיף סרט אחי ככה אני חושב.
תתקשר שאל אותה מה היא עושה בשישי בערב.
אם היא פנויה - תגיד לה " אז את באה איתי לעיר לאכול גלידה " או איפה שרק תרצה. אני לא חושב שהיא תסרב.
אם היא לא פנויה - תנסה למצוא יום אחר ששניכם פנויים וקח אותה באותו יום. שישי היום הכי נוח כי אחרי זה אין לימודים.
אגב, להבא אם יהיו לך שאלות תצרף את הגיל.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
"היי בובה,אני מגיב בפורום אטרף במשתמש אנונימי
אז מה את אומרת,עולים אליי לקפה ?"
נו באמת פשוט תדבר איתה ותגיד לה שבא לך לפגוש אותה גם מחוץ למסגרת של הלימודים\פעם אחרת רק שניכם,תקבע את המקום ותשאל אותה באיזה שעה מתאים לה,ככה שהיא לא תחשוב על אם לומר כן או לא,היא תחשוב על איזה שעה מתאימה לה.
"הלו , מה קורה מאמי ? תגידי בא לך לקפוץ פה לקניון אני עם האוטו ואין לי עם מי ללכת"
דפוק לה משהו....אם אתה קטין ואין לך רכב קח אותה לאיזה פארק שבו על נרגילה או נסטי
ותדברו כבר...
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
אין סיבה שהיא לא תסכים, זה גלידה חינם !
סתם תקשיב, תדבר איתה יותר לפני שאתה מזמין אותה לצאת, שלא יהיה מצב שבסוף תשבו ותשתקו כמו זוג מפגרים.
כל מה שאתה צריך לעשות זה לדבר איתה ואם אתה רואה שזה זורם פשוט להזמין אותה לאכול איתך גלידה ולא נראה לי שהיא תסרב XD
כוזרים D:![]()