metalica
|
|
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
טוב אחי!!!!
כן, ההורים שלי בצפון כרגע אז אני לא יכול לשכנע אותם חחחח
בכל מקרה זה ממש קרוב ל 100% ואולי אני משיג ב 130 ש"ח D:
אי אפשר להשוות בכלל בין מטאליקה לבין סליפנוט, לפי דעתי ספליפנוט לא שווים כלום בגלל שהדבר היחיד במוזיקה שלהם זה צעקות,גם אני לא יודע אם אפשר לקרוא לזה מוזיקה...ומטאליקה היא לא סתם עוד להקת מטאל, היא יותר מגוונת לדוגמה יש לה שירי מטאל כבדים כמו master of puppets ו enter sandman (שהם יפים לעומת שירים של להקות מטאל אחרות)אבל אם מטאליקה יכולה לכתוב שירים כמו nothing else matters (שזה שיר פשוט גאוני לפי דעתי) ועוד כמה אז ברור שהיא להקה טובה,ולא עוד להקת האווי מטאל מעפנה...
וחוץ מזה קירק גיטריסט גדול!
תשוו אותה לגאנס או משהו בסגנון...
נערך לאחרונה על ידי yuv55; 21-10-2008 בשעה 03:07.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
זה באמת סקר?
יש וויכוח
מאטליקה ובגדול
Slipknot
זאת אחת מבין 2 הלהקות האהובות עליי
עכשיו יותר מתמיד צריך לבחור במטאליקה על פני סליפנוט מכיוון שהם ביטלו רק 5 ימים לפני הופעה!מלא חודש לפני ככה לא הייתה התלהבות כזאת ענקית...וגם לבחור במטאליקה כי הם הופיעו פה פעמיים!