מנהלים בבקשה תנעלו ותמחקו את השכול הזה כי זה נהיה סתם ספאם אחד גדול שלא קשור ביכלל להשכול ולהודעה הראשית אז בבקשה תנעלו ותמחקו כי פתחתי השכול כזה מחדש שאני מקווה שהוא היה נורמלי!!!
מנהלים בבקשה תנעלו ותמחקו את השכול הזה כי זה נהיה סתם ספאם אחד גדול שלא קשור ביכלל להשכול ולהודעה הראשית אז בבקשה תנעלו ותמחקו כי פתחתי השכול כזה מחדש שאני מקווה שהוא היה נורמלי!!!
נערך לאחרונה על ידי Eyalnet; 01-11-2008 בשעה 20:01.
|
|
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
כן אני בן 19 לא אוהבים שירים יפים או שירים עם נושא יפה לא אוהבים נוסטלגיה לא צריך מה הקשר ילד קטן ועוד יותר מה הקשר הומו... והוו איזה ערסים קטנים ופרמטבים אתם ...
אני לא ילד קטן אני לא דברתי על ערוץ הופ טלטביז דרדסים וכולי... אז שבו בשקט!!....
עכשו ביגלל זה אני צריך לפתוח את השכול מחדש כי אתם סתם עסיתם ספם מפגר תגדו אתם לא אוהבים תגדו זה לא מתעים לכם מה הקשר ילד קטן רועים שאתם אפילו לא מבנים את הנושא של השיר הקליפ וכולי....
נערך לאחרונה על ידי Eyalnet; 01-11-2008 בשעה 17:34.