חחחחחחחח באמת מעשה ילדותי..
אבל קרעת אותי... חחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחח באמת מעשה ילדותי..
אבל קרעת אותי... חחחחחחחחחחחחחח
|
|
חשבתי על זה
אתה ילד עלוב,שפל,מגעיל ואידיוט.
אני מקווה שיעשו לך את אותו הדבר בדיוק
שתלמד ומשהו במוח המעוות שלך אולי בתקווה ישתנה
טוב ייאלה מסכן הרגתם אותו הוא הבין שהוא לא יצא בסדר , יאללה ממשיכים אלה , קיצר התנהגות של ילד קטן אבל שקרעתי באמת צחקתי , אין מה לעשות.
ספאמר מקצועי
אבל באמת חרא בנאדם
כמו מיכאל (luko)
אמא שלכם חרא בנאדם ואבא שלכם ילדה קטנה
מה כבר עשיתי יא מגזימים כאילו חתכתי ראש של חתולה והבאתי למישהו ביומולדת מה העניין כולה עוגה וקפה "שפל עלוב" יאללה יאללה תן גז
חבורה של ילדות קטנות אין לכם משהו יותר טוב לעשות חוץ מלקלל מישהו במחשב
יותר בוגר מכולכם פה אחד אחד, עברתי יותר דברים קשים וטובים מכולם פה ועשיתי הרבה דברים למען הקהילה אז לפני ששופטים מישהו באינטרנט עוד ומנסים להוציא אותי חרא בנאדם תנסו ללמוד על הבנאדם לא עפ"י מעשה אחד
משחקים אותה יפי נפש
יאללה אפשר לנעול
אם היתי יושב אם בחורה ורואה את זה ובדיוק היתי לוקח שלוק גם עליה זה היה עף חחחחחח יסטלן
נערך לאחרונה על ידי FuckTheSystem; 05-11-2008 בשעה 20:01.
יצאת תותח ^_^
Damn,חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי.........
יצאתי עם אחותה בלי לדעת על הקרבה
אאחחי אתתה האליל שלי אם היה לך ביצים לעשות את זה
אם אנחנו ילדות קטנות
אז למה כתבת פה,להראות גבר
הנה יצאת גבר שמח?
לנעול
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אחי נשפכתי!!
ואי אחי איזה סוס!!!
יאללה!
הדבר הכי נורא שעשיתי הוא להפרד מהחברה שלי באמצע השיעור מול כולם! (היא ישבה לידי ולא הפסיקה לחפור! כמו החברה שלך.. אז פשוט אמרתי לה שאני נפרד ממנה! תכננתי שזה יהיה בקול נמוך אבל היא עוד שניה הוציאה לי את השכל מהמקום עם החפירות שלה אז יצא לי בקול! אופס! חח..)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח וואאייי אחחייי כבר מהחצי שפפכת אותי מצחווקקק!!!!!
חחח אתה תותחח
מה בסוף נפרדתם?
קרא חוקי חתימות
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחלחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח
איזה זבל אתה באימא שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח