חחחחח עלק מוזיקה יפה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח http://www.youtube.com/watch?v=Jag7oTemldY
חחחחח עלק מוזיקה יפה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח http://www.youtube.com/watch?v=Jag7oTemldY
בס"ד
ה' מלך ה' מלך ה' ימלוך לעולם ועד!!!:דירוג::דירוג::דירוג:
|
|
אידיוט
רק בגלל שזה עם גראולים וסקרימים אתה מזיין תמוח
למה אם הזמר היה ישראלי ששר בסלסולים לא היית צוחק על זה ככה
מוגבל
יאללה תנעלו חבל על כל שנייה שזה פתוח
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
חחחחחחח תקשיב למילים יא מוגבל
עלק "מוווווווווווווווו" "טראקטורררררר" חחחחחח ילדים מוכים
בס"ד
ה' מלך ה' מלך ה' ימלוך לעולם ועד!!!:דירוג::דירוג::דירוג:
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגתה אותי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח
ועוד
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח
שקל שתיים?חח מה אתה רוצה .
מחזק את זה שמעלי ^ .
מחזק את זה שמעליי
חח הוא הבין שהוא טעה אז מהבושות הוא לא מגיב >< עכשיו הוא יגיב פרינציפ
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
טוב בוא נסכם בזה שיצאתה טמבל אחשרמוטה ...
לנעול.
ולך תשמע מזרחית.
ממליץ לך על קובי פרץ..
לנעול
טוב עזבו את הבנאד'ם ,בוא נמשיך לצחוק עליו XD ,
חחח סתם יאללה תנעלו .
לך שמע מזרחית [= .
F.c Maccabi Haifa
מחזק את כל שמעלי [ חוץ מהמוגבל שפתח ת'אששכול ] ..
יאללה תנעלוו , סתם ספפאם .
מנהל יוצרים , דאוס , מדריכים וטיפים ו VIP Movies לשעבר .-------------
חחחחחחח
שניקל?שליישקל?
בברכה,גבי(CrazyKiller)מנהל פורום הומור וצחוקים לשעברIt's Now Or Never, I Ain't GonnaLive ForEver