sony3
sony3
|
|
טוב נעול.. השארתי את זה פתוח שיהיו קצת תגובות
אבל זה מתאים לקונסולות משחקים
נראה לי הוא הבין מה לקנות כבר![]()
אחי גם אם לא יצאו משחקים שינצלו את כל היכולת של הPS3(וברצינות נראה לך שהטכנולוגיה תשאר במקום ולא תתקדם? שאלה של זמן זה נכון) זה לא חיסרון לPS3,זה בעצם אומר שכרגע לPS3 ולXBox 360 יש אותם ביצועים.
צ'יפ זה לא נתון שאומר איזה קונסולה יותר טובה(אם כבר אז איזה קונסולה משתלמת לקנות לשחק בזמן הקרוב) ככה שמצחיק שכל פעם שעושים את ההשוואה איזה קונסולה יותר טובה,מזכירים את הפריצה,אם לא פרצו עדיין את הPS3 זה רק אומר שעשו עליו הגנות עצבניות.
לXBox לא היו מספיק הגנות כמו לPS3 לכן הוא נפרץ ולמי שקנה את הXBox יש יתרון זמני זה נכון.
אבל זה לא אומר שהקונסולה יותר טובה.
תשמע לעצאתי,לסוני 3 ימצאו פריצה מתישהו,אבל אם אתה לא יכול לחכות אז תקנה XBOX360
ערן בתאכלס אם לסוני 3 היה צ'יפ אנשים היו קונים את הסוני בלי לחשוב פעמיים בכלל..
הקטע של הצ'יפ ממש דפק אותם בגלל זה אפילו הWII נמכר בהרבה יותר מאשר הסוני 3
עוד לא יצא לי לשחק באקס בוקס אבל אני מאמין שזאת גם קונסולה טובה(שכנראה אני יקנה אותה בזמן הקרוב)אבל בכל זאת אני בטוח שלא הרבה היו הולכים על האקס בוקס אם לסוני היה את הצ'יפ שלו
אנשים פשוט לא יקנו את הקונסולת המשך של סוני 2 במחיר מטורף בשביל לקנות אחר כך כל משחק ב400 שקל.. אבל אם היה את הצ'יפ תאמין לי שאנשים היו קונים את הסוני 3 גם אם אין להם טלוויזית HD או כל חרא בסיגנון
עכשיו אני מעדיף את האקס בוקס פרימיום בעיקר בגלל הצ'יפ ולא בגלל שהוא יותר זול מהסוני
אבל ברור שאני מתבאס שאני לא יוכל לשחק מורטל קומבט באינטרנט ולא יוכל לשחק GOW 3 אבל בכל זאת זה לא שווה את ה400 שקל למשחק כשאני יכול להוריד ימבה משחקים ב10 שקל לדיסק..
שייצא הצ'יפ לסוני 3 אתם תראו שהאקס בוקס והWII יחשבו להרבה פחות טובים
עזוב עוד מעט יוצא XBOX 720
Jozep Pep Guardiola
2008-2012
אני חושב שכאדי לך לכחת את הסוני כי בתח עוד מעט היה ציפ והיו משחקים טובים יותר
לפי דעתי קח סוני 3 בגלל המשחקים והאינטרנט שזה חינם.
חבר שלי קנה אקס בוקס בתאילנד והצ'יפ לא עבד לו טוב.