חחחח גדול!
חחחח גדול!
|
|
ואיי אין בושה?
לא אחי ,אנחנו יודעים שהוא מנצח .
זה סתם דיון אחי,זהו הכל הלך רוביק מנצח !
חחחחחחחח איזה דפוקים...פארק מים זה מה שמשכנע אותכם ?.. חחחח
זה כמו אצלנו בכרמיאל שרינה גרינברג טוענת שהיא יכולה להעיף את כל הערבים מהעיר הזאת... (אין מצב!!!...יגישו בגצ בללהבלהבל כל ההמשך אין לי כוח להגיד)..
חוץ מזה ממה שקראתי פה עושה הרושם שטרנר יותר טוב יותר נסיון יש לו ..מה שבטוח יש לו גם יותר קשרים שזה גם דבר חשוב.
תחשבו בהיגיון ולא על פארק מים בסדר ? - אבל באמת אני רק אומר כי זה נראה כאילו הוא שכנע אותכם בכך שאמר אני בונה לכם פארק מים. (חחחח משכנע ילדים קטנים שלא יכולים להצביע בכלל חחחחח וכל אלה שלא התבגרו והגיעו לגיל 18 יצביעו לו אני יודע חחחחח....)
פארק מים עלאק חחחחחח.....
><
~PSP 3.80 M33~
טוב קיצר אני יגיד לך בשתי מילים ,
עם יש לך אלון עליו ועל העוזרים שלו מפורט שם על הכל .
מי אמר שאני לא יכול להצביע אה ?!
אני מצביע לדנילוביץ!!!!!
אין מה לעשות ,טרנר חרוש מידי ,צריכים להחליף .
ובאמת צריך שהיה לנו פארק מים מגיע לנו ,אנחנו עיר עם הרבה כסף שטרנר לא יודע להשתמש בה![]()
זה באר שבע לא ציפיתי לרמה יותר גבוה!
סליחה עם העלבתי אותך.
שווה לנסות! ^^^
rotem55 לשעבר.
פתגם חכם אומר:אף פעם אל תתווכח עם אידיוט. הוא רק יגרור
אותך לרמה שלו, ואז ינצח אתך בזכות הניסיון .
איזה מפגרים O.O"
בברכה,גבי(CrazyKiller)מנהל פורום הומור וצחוקים לשעברIt's Now Or Never, I Ain't GonnaLive ForEver
לא אמרתי שאתה לא יכול להצביע פשוט אני מאמין שרוב האנשים פה בפורום עדיין לא הגיעו לגיל שבו הם יכולים להצביע.
דבר שני ומאוד חשוב רק שתדע - אל תפסול את טרנר כי הוא חרוש ! - זאת לא סיבה ! אין כזה דבר חרוש מדי ...אתה יודע כמה שנים עדי אלדר הוא ראש העיר אצלנו ?..מ'כפת לי שהוא חרוש העיקר עושה עבודה טובה ? ..כמו שצריך ? דואג לעיר ומטפל בה כמו שצריך !.. זה מה שחשוב.. לפי העבר של דניאלוביץ אני לא יודע אם הייתי מצביע לו אבל שוב פעם כדאי שאני ייראה את העלון שלו וכל זה וברור שאני לא יכול להגיע להחלטה סתם ככה על פי האשכול הזה.. במילא אני לא יכול להצביע שם : ) אז זה לא משנה הרבה.
בכל מקרה אני רק אומר שתחשוב שוב לפני שאתה מצביע.. גם אני עדיין מתלבט אבל ממש נוטה לצד אחד.. (בבחירות אצלי בעיר)
><
~PSP 3.80 M33~
שלומי אתה טמבל אחושרמוווווווווווווווווווווווווווווווווו טה אחייי מתדפוק דבר ראשון איך תצביע אתה בן 14 דבר שני מזה פארק מים חח שמת לב שלכל משפט שני אתהדוחף את זה? טרנר לא מביא לנו כלום לא פארק מים וזה.. מזה הזה הזה? כלום אפילו פארק מים הוא לא יביא לכם תפסיק לאכול סרטים.
איזה נוכלים בקיצור...
חחחחחחחחחחח דפוקים רצח!
עיר של נרקומנים בה'.
לא ממש משנה גם לי מי יבחר לראשות העיר שם..
אבל הילדים מטומטמים חח
קרדיט ל-zipped התותח על החתימה הסוסה שלמעלה
אני עכשיו עבדתי בבחירות חזרתי עכשיו..
תקשיבו רוביק אחד האנשים....
הוא יזכה 80%
קרא חוקי חתימות