אם כן, מה יש לעשות שם?
עריכה:
אם לא היית בלוס אנג'לס ואין לך הצעות מה לעשות שם, אל תכתוב הודעות.
אם כן, מה יש לעשות שם?
עריכה:
אם לא היית בלוס אנג'לס ואין לך הצעות מה לעשות שם, אל תכתוב הודעות.
נערך לאחרונה על ידי זוהרה; 11-11-2008 בשעה 18:40.
תודה לחרדל, מושיענו ומורינו, שהציל אותנו מן החור השחור הנורא.
|
|
לא הייתי, אבל אני רוצה לטוס לשם בבר מצווה שלי (:
לא הייתי
הלוואי![]()
בברכה,גבי(CrazyKiller)מנהל פורום הומור וצחוקים לשעברIt's Now Or Never, I Ain't GonnaLive ForEver
מישהו שאל מי לא היה?
לוס אנג'לס היא ענקית, הכי מצחיק שאתה הולך ברחוב ומדברים עיברית, יש שם מלא לעשות משעמם לא יהיה לךחחח יש שם הרבה פארקים ששכחתי את השמות שלהם אבל אני בטוח שתהני זה מקום ענק, ויש שם יהודים בכמויות מה שכן השחורים שם מפחידים, אסור להסתכל עליהם, לדבר איתם.
נישמע מקום נחמד,לא נילך אליו.
רק לספרד,לריאל !
מה יש לעשות שם ? חח את שואלת כיאלו זה יפו...
יש שם המון:
1) שדרת הכוכבים בהוליווד
2) Universal Studios - אולפני הסרטים
3) Disneyland
LA Lakers (4 - אין כמו לראות משחק NBA
5) שכונת המפורסמים בוורלי הילס
יש עוד כל כך הרבה...
לא אבל מת ללכת
הייתי 3 פעמים :\
אממ בעיקרון תלמדי קצת מטעויות, אם את מעל גיל 14 דיסנילנד זה לא בשבילך ..
אם בא לך לקבל התקף לב ממליץ בחום על הפארק SIX FLAGS יש שם את הרכבות בין המהירות בעולם
כמו שאמרו פה גם כמובן יוניברסל סטודיוס זה חובה וגם knotts berry farm ומוזאון השעווה בהוליווד, אני פחות חובב פארקים של מים אז לא הלכתי.
אם תסעו 3 שעות להרים תצליחו להגיע לשלג במיוחד בתקופת הקריסמס ואז אפשר לקחת טרקטורון שלג שזה אחד הדברים החזקים ממליץ בחום.
כמו כן יש לך את הטיול הרגיל שזה שדרת הכוכבים בהוליווד לעלות לתצפית שם למעלה איפה שהשלט של הוליווד ולראות את כל הDOWN TOWN.
אם בא לך גם עוד כמה דברים יפים כשעתיים נסיעה מ LA יש לך את SAN DIEGO יש שם את ה SEA WORLD דבר מדהים ממליץ בנוסף יש שם את הגן חיות הכי גדול באזור אבל לא יצא לי להיכנס... (תאמת לא כזה עניין אותי)
אני מ LA חתכתי כמה ימים ללאס ואגס שזה כמו לאילת למי שגר במרכז כ4-5 שעות נסיעה, גם ממליץ לעשות שם סיבוב של יומיים אפילו אם את לא מורשת להמר עדיין כדי לראות את המלונות והסטריפ הראשי זו חוויה בפני עצמה.(אם יש לך רישיון ממליץ לקחת את הפררי להשכירה שיש בדרך ולקרוע שם את הכביש פיתחות הזה על 220).
זהו בעיקרון נראה לי פספסתי עוד הרבה כי אני לא זוכר כבר, אבל משעמם לא יהיה לך תיהיה בטוחה ש LA גם פי 40 יותר יפה , נקייה, שקטה, אטרקטיבית מניו יורק ...
תהני
וואי, מזה לא חסר.
קודם כל, Universal studios. מקום מדהים.
Sea world..
ממ, כתבו פה כבר הרבה דברים.
חוץ מזה, גם סתם לטייל בצפון וצפון-מערב LA זה מדהים.
חחח חלום חיי המקום הזה.
.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple
נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל
או לפחות את עורו-
מפאת חוסר ביקוש,
והכל מתפרק עלינו.
אני מת לטוס לשם !
^^700 הודעות^^
![]()