קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון]בית"ר י-ם vs.מכבי נתניה
    על ידי -Fuya בפורום כדורגל
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 26-02-2008, 19:00
  2. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 27-11-2007, 18:11
  3. תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 26-11-2007, 15:08
  4. [דיון] מכבי נתניה
    על ידי Red Devils בפורום כדורגל
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 25-05-2007, 01:01
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 34

[דיון] מכבי נתניה והבונקר של מתיאוס - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של שלומי.
    שם פרטי
    שלומי
    לייקים
    18
    נקודות
    898
    משפט מחץ
    החיים הם כמו בולבול. פשוט, רגוע ונע בחופשיות ובדרך כלל נשים הן אלה שעושות אותו קשה.

אחחחחחח מגיע לכם כל אוהדי חיפה ,אין לא מקום ראשון
    מחר נעצבן את חבר שלי אוהד חיפה
    מה לעשות ניצחון גדוללל 3-2 .
    אאו'ץ איזההה תבוסה ,אתם מבינים |?|! שכרגע נתניה האלופה הנוחכית !?

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    F.C Maccabi Haifa
    האוואטר של .Eliran.
    לייקים
    10
    נקודות
    16

הייתי במשחק , אין לי קול כמעט P: , אללה יציע ג' ...

כוסיימא של אסף קינן הבבן זונה הזה עללללק 5 דק' לפחות 8 שהיה נותן , רפאלוב כמו זונה לא עולה , מסילילה חושב שהוא חלוץ , כיאל לא עוזר לקולמה , היה בעיה בהגנה , משחק גרמני של מתיאוס ויאמר , בונקר של נתניה , שני גולים טעות של שוער גם , חרא שופט , חרזי לא יודע להרים תרגל , גולסה הגיע לשני מצבי הרמה והרים אותה בדיוק ליידים של שטראובר , קיצר מה שחסר שמכבי ת"א ובית"ר יתחילו לטפס ולקחת נק' , חייפה חייבת לנצח שבוע הבא בבית שוב נגד קרית שמונה ואז בפ"ת , נתניה תוציא תיקו בארווה נגד בית"ר או שבית"ר ינצחו , אסור לחיפה להיכנס למשבר , וינעל אייל ברקוביץ' הזה מה הוא אומר ? נתניה יותר שלטו עלק , איזה משחק נתנו במחצית השנייה נתניה לא נגעו בכדור , טוב שהיה כוון אשר ביטל תאדום של קולמה , איזה מאמן סוס יש לנו אללה אלישע לוי מזה לשחק עם 5 חלוצים בלי הגנה איזה אומץ , בע"ה ננצח שבוע הבא ...
    נערך לאחרונה על ידי .Eliran.; 11-11-2008 בשעה 02:41.

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    92
    משפט מחץ
    אל תספר לקב''ה כמה גדולות צרותיך- ספר להן כמה גדול הקב''ה

Smile

ציטוט נכתב במקור על ידי Desire צפיה בהודעה
    מה כולם פותחים את הפה יותר מדי.. גם אנחנו פה אוהדי בית"ר.. תאחלס בית"ר במרחק גדול מדי
    בשביל לפתוח את הפה.. שבוע הבא אחרי נתניה נראה מה יהיה.. כרגע קשה מאוד לומר.. כיום
    אבירם בורכיאן השחקן הטוב ביותר בארץ הוא אמור להוציא את בית"ר מהמשבר נראה מה יהיה..
    לגבי חיפה ונתניה.. שתיהם נתנו הצגת כדורגל היום.. ההגנה של חיפה זה בושה פשוט.. ההתקפה
    מהירה ביותר, אבל רשלנית ומפוזרת מדי.. הם מגיעים לכיוון הרחבה הם לא יודעים איך להמשיך.. 2
    שערים ממצבים נייחים.. מול בית"ר הם גם הבקיעו במצב נייח.. זה נראה כאילו שחיפה לא יודעת להתמודד
    טכנית עם הגנות חזקות אלא אך ורק עם מצבי גובה שבזה כל הקבוצות בישראל כולל נבחרת ישראל לא
    יודעים להתמודד ככה שאין תלונות מיוחדות... נתניה היום למשל הציגה כדורגל מרהיב.. איתי שכטר זה
    בכלל חוויה.. הגולים שהם הבקיעו לחיפה היו מדהימים, מהלכי כדורגל.. חיפה לא עשתה את זה.. וזה
    היה ההבדלים בין השתיים.. בכל מקרה, מה אתם רבים כל כך על הליגה שלנו.. הליגות האירופאיות זה
    הדבר.. אצלנו זה תחביב..
    מצבכם אנוש אם קבוצה עם תקציב של 100 מיליון שקל(כוסאמו הלוואי לאשדוד היה רבע מזה) ואתם מסתמכים לי על ברוכיאן?! הבן-אדם בן 22(או 23?) וקבוצה כמו בית''ר לא צריכה להסתמך עליו.
    אם איך שבואטנג החלא הזה נראה, אליפות אתם לא תראו בקרוב... מקסימום אינטרטוטו... תראו לאיזה מצב הגעתם, שאשדוד מעליכם(למרות שניצחתם אותנו, ואל תתחיל עכשיו עם החישובים של ההורדת נקודות, מה לעשות יש לכם קהל ג'קאס)... ואני לא בא לרדת עליך לידע כללי...
    (עברית)אתה יפה. מה אתה, יפה?! לא, אתה לא...!
    (אנגלית) You are handsome. What are you, handsome? No, you're not...! h
    (גרוזינית)חרלמזי. ררחר, למזי? ארה, ארחר.
    (ערבית)אנטה ג'מיל. מד'ה אנטה, ג'מיל? לה, אנטה לה.

גם אני גרוזיני(גיאורגי) גאה!
    שן דחצ'ובה אמן!

הקסים אותי.

משתמש כבוד האוואטר של A&E
    לייקים
    6
    נקודות
    28

אין מה לעשות לפעמיים מפסידים , פאנטיני היה חושך חוץ מהגול כלום לא עשה.

אבל ראיתם איזה יופי בסיום המשחק ? כל האוהדים נישארו ומחאו כפיים ושרו, ועל זה מגיע כל הכבוד לאוהדי חיפה לא כל קבוצה הייתה מקבלת כזאת תגובה בסיום המשחק לאחר הפסד בבית.
    נערך לאחרונה על ידי A&E; 11-11-2008 בשעה 14:43.

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    359

ציטוט נכתב במקור על ידי A&E צפיה בהודעה
    אין מה לעשות לפעמיים מפסידים , פאנטיני היה חושך חוץ מהגול כלום לא עשה.

אבל ראיתם איזה יופי בסיום המשחק ? כל האוהדים נישארו ומחאו כפיים ושרו, ועל זה מגיע כל הכבוד לאוהדי חיפה לא כל קבוצה הייתה מקבלת כזאת תגובה בסיום המשחק לאחר הפסד בבית.
    לחיפה יש אוהדים עם כבוד..!

ציטוט נכתב במקור על ידי De@n צפיה בהודעה
    .

ואתם להזכירך נגד בני יהודה בקריית אליעזר עשיתם 1:0 של רפאלוב אני זוכר ..
    אם אני לא טועה היה 3:0 או 3:1

חרישי הוא הלילה ואפל כוכבים מלמעלה ושואל
    נתניה זונה!!! נתניה זונה!!! נתניה מוצצת!!! לכל השכונה!!

ביתר זיינו אותם!

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

ציטוט נכתב במקור על ידי AvivTupi צפיה בהודעה
    מצבכם אנוש אם קבוצה עם תקציב של 100 מיליון שקל(כוסאמו הלוואי לאשדוד היה רבע מזה) ואתם מסתמכים לי על ברוכיאן?! הבן-אדם בן 22(או 23?) וקבוצה כמו בית''ר לא צריכה להסתמך עליו.
    אם איך שבואטנג החלא הזה נראה, אליפות אתם לא תראו בקרוב... מקסימום אינטרטוטו... תראו לאיזה מצב הגעתם, שאשדוד מעליכם(למרות שניצחתם אותנו, ואל תתחיל עכשיו עם החישובים של ההורדת נקודות, מה לעשות יש לכם קהל ג'קאס)... ואני לא בא לרדת עליך לידע כללי...
    אתם מעלינו? נו ו?
    העיקר הפסדתם לבית"ר בבית.. זה הכי חשוב.. 100 מיליון שקל? תביא
    הוכחות? זה שכולם אומרים זה לא אומר שזה נכון..
    עוד דבר, את בית"ר עדיין ממשיכים להעמיד כקבוצה ברורה לאליפות, פעם
    ציינו את אשדוד? אף פעם לא, וגם לא יציינו... מסתמכים על בן אדם בן
    22? השחקן הזה כיום הוא הטוב ביותר בארץ למה שלא נסתמך עליו?
    רונאלדו בן 23, ומנצ'סטר יונייטד עובדת אך ורק דרכו.. מה ההבדלים?

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    92
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Desire צפיה בהודעה
    אתם מעלינו? נו ו?
    העיקר הפסדתם לבית"ר בבית.. זה הכי חשוב.. 100 מיליון שקל? תביא
    הוכחות? זה שכולם אומרים זה לא אומר שזה נכון..
    עוד דבר, את בית"ר עדיין ממשיכים להעמיד כקבוצה ברורה לאליפות, פעם
    ציינו את אשדוד? אף פעם לא, וגם לא יציינו... מסתמכים על בן אדם בן
    22? השחקן הזה כיום הוא הטוב ביותר בארץ למה שלא נסתמך עליו?
    רונאלדו בן 23, ומנצ'סטר יונייטד עובדת אך ורק דרכו.. מה ההבדלים?
    בגלל זה מנצ'סטר חרא של קבוצה(לפי דעתי כן? שים אותם עכשיו נגד בארסה הם חוטפים שישייה). הפסדים זה לא הכל, לפעמים הפסד זה גם דבר טוב, זה גורם לא להרים את האף יותר מדי(אההה, אוהדי בית''ר),ונגדנו שמתם בונקר רצחני אחרי הגולים שלכם, ואל תגיד שלא,כי הייתי במשחק ובכל זאת שמנו לכם גול(עטר מאמן לא משהו). מה לעשות נפלתם על משחק טוב של יצחקי שאגב אני לא מבין למה הבאתם אותו, הייתם משאירים את אבראו וזהו, הרי ממלא ויסלה לא רלוונטית(סליחה, אבל 5-0 לעזאזל! באמת שרציתי שתנצחו...). ואגב, נתנו הוכחות בידיעות אחרונות וגם באינטרנט, מסמכים של בית''ר, וגם תגובות של גאידמק לגבי התקציב. וכמה זמן אשדוד קיימת? אפילו לא 10 שנה, ואנחנו עדיין בליגה. שאני לא אזכיר לכם איך נראיתם לפני עידן הכסף, מקום 10. אני לא בא לריב איתך, אבל אל תשווה את אשדוד לבית''ר, לא מבחינת סגל ולא תקציב.

ולסיום, שורה המאפיינת את המצב העגום שלכם: אשדוד מעליכם...
    נערך לאחרונה על ידי AvivTupi; 11-11-2008 בשעה 16:18.

שן דחצ'ובה אמן!

הקסים אותי.

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

אביב, אפילו אתה אומר שאשדוד חרא של קבוצה.
    חזרה לנושא, נתניה נתנה משחק מצוין.
    וכן, אני מדבר על הבונקר. לא כל קבוצה יכולה לעשות כזה בונקר כדי לשמור על היתרון.
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

בגלל זה מנצ'סטר חרא של קבוצה(לפי דעתי כן? שים אותם עכשיו נגד בארסה הם חוטפים שישייה). הפסדים זה לא הכל, לפעמים הפסד זה גם דבר טוב, זה גורם לא להרים את האף יותר מדי(אההה, אוהדי בית''ר),ונגדנו שמתם בונקר רצחני אחרי הגולים שלכם, ואל תגיד שלא,כי הייתי במשחק ובכל זאת שמנו לכם גול(עטר מאמן לא משהו). מה לעשות נפלתם על משחק טוב של יצחקי שאגב אני לא מבין למה הבאתם אותו, הייתם משאירים את אבראו וזהו, הרי ממלא ויסלה לא רלוונטית(סליחה, אבל 5-0 לעזאזל! באמת שרציתי שתנצחו...). ואגב, נתנו הוכחות בידיעות אחרונות וגם באינטרנט, מסמכים של בית''ר, וגם תגובות של גאידמק לגבי התקציב. וכמה זמן אשדוד קיימת? אפילו לא 10 שנה, ואנחנו עדיין בליגה. שאני לא אזכיר לכם איך נראיתם לפני עידן הכסף, מקום 10. אני לא בא לריב איתך, אבל אל תשווה את אשדוד לבית''ר, לא מבחינת סגל ולא תקציב.

ולסיום, שורה המאפיינת את המצב העגום שלכם: אשדוד מעליכם...
    אשדוד לא 10 שנה בליגה? לך לישון.. לך תבדוק שוב...
    דבר שני, אני לא בא להשוות, אני בא להראות לך כמה שאשדוד קבוצה
    עלובה ליד בית"ר..
    דבר שלישי מנצ'סטר עלובה? לקחה דאבל שנה שעברה וניצחה את ברצלונה.. השנה אם יבוא המזל ונפגוש אותם נראה מה יהיה.. אגב
    ידידי אם אתה לא מבין אל תדבר.. ממתי קבוצה אירופאית סופגת שישיה
    או רביעיה או אפילו שלישיה? אין דברים כאלה וגם לא יהיה.. מה שהיה
    פעם זה לא היום.. וכשאמרתי קבוצה אירופאית זה הכוונה לקבוצות בדרג
    העליון בלבד.. ויסלה נתנה 5-0? נו.. ו? כאילו מה אתה רוצה להגיד
    בזה? אכלו בראש, בסדר חזרו לליגה.. נגמר הסיפור.. תגובות של
    גאידמק ומסמכים? תראה לי.. תוכיח לי... אף אחד לא יודע תאחלס מה
    התקציב, וזה לא 100 מיליון כי תעשה חישוב לבד ולא תגיע ל80 איך אני?
    דבר שלישי אם יש בעלים עם כסף ועם תקציב גדול למה שלא נתגאה בזה?
    מה עדיף להיות חסרי כסף כמו אשדוד? לא ממש לא.. שתבין לא מתנשא
    עלייך ולא על אף קבוצה בארץ, כי אני כולה אוהד מילא הייתי בעלים או
    שחקן, אני בא להסביר לך עובדות.. ועובדתית תפרש את זה איך שאתה
    רוצה או לא, אשדוד לא מגיע לפסיק של בית"ר, ובית"ר גם אם תסיים השנה
    במקום 6 תמיד יחשיבו אותה עם הסגל הנוכחי כקבוצה שרצה לאליפות..
    ואני יגיד לך עוד משהו, האמת האמת לא ממש מעניינת אותי הליגה ההישראלית אלא אירופאית בלבד, זה שהגבתי פה זה דיי נדיר.. בכל
    מקרה, אני יגיד לך משפט אחד - מספיק שבית"ר מנצחת את נתניה
    שבוע הבא, זאת הצהרת כוונות ברורה - אנחנו רצים לאליפות..

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    92
    משפט מחץ

אוווווו, אל תשווה את אשדוד לבית''ר. בסדר, לאשדוד אין תקציב כמו לבית''ר, אבל עובדתית יש לכם את התקציב הכי גדול בליגה? מספרים על הז*ן שלי, מצידי שיהיה לכם 10 שקל, אבל עדיין התקציב הכי גדול בליגה. הלוואי שלאשדוד יהיה רבע מהתקציב שלכם, וגם בתקציב זה אנחנו מעליכם.
    מ.ס. אשדוד קיימים 10 שנים. תחפש איפה שאתה רוצה. עירוני אשדוד והפועל אשדוד לא קיימות, אז עובדתית, אנחנו קיימים 10 שנים. שים לב כמה פעמים אני משתמש במילה שלך, עובדתית.
    עובדתית, אנחנו מקום מעליכם. עובדתית בית''ר לא באירופה. עובדתית רומא, אתלטיקו מדריד, ברצלונה(לא מתגאה בכך, לכל קבוצה יש נפילות), ריאל מדריד, בית''ר ירושלים, מילאן, אני יכול להמשיך ככה עד מחר, וכן, כמעט כל אחת מהן קיבלה שביעייה, שישייה, אחת רביעייה, ואל תכחיש. עובדתית, אשדוד לקחה מקומות 4 ו-3, כאשר היא הייתה קיימת רק מספר שנים קטן, בזמן שבית''ר דישדשה לה בתחתית לפני עידן גאידמק.
    בקשר לאליפות - מצידי שמכבי פתח-תקווה תיקח את האליפות, אני רוצה שאשדוד תסיים באינטרטוטו. מספיק מבחינתי. בינתיים, אם בית''ר נמצאת איפה שהיא נמצאת, והמטרה שלה היא אליפות, ועם הכושר של בואטנג(למה אוחיון לא פותח?!), ואם תנצחו את נתניה, עד סוף העונה אלוקים גדול ומבורך...!

נדמה לי שמאסנו בנושא, ואני אודה לך מאוד אם שנינו נפסיק להתווכח על נושא שמטרתו הייתה, המשחק בין נתניה לחיפה, אבל אני אסכים לפתוח איתך נושא חדש בעל 10 עמודים, שם נוכל להתווכח כמה שיותר(בצחוק כמובן, יש לי פיוז די קצרצר, מה לעשות גרוזיני עצבני)...

ו-Hagai.g, אשדוד היא לא קבוצה חרא, לא הייתי משתמש במילה הזאת, אבל אחרי שני נצחונות רצופים, מצבנו נראה טוב ומתאושש. אל תשכח שהיינו באירופה().
    נערך לאחרונה על ידי AvivTupi; 11-11-2008 בשעה 17:16.

שן דחצ'ובה אמן!

הקסים אותי.

FoXRiveR
    אורח

אוווווו, אל תשווה את אשדוד לבית''ר. בסדר, לאשדוד אין תקציב כמו לבית''ר, אבל עובדתית יש לכם את התקציב הכי גדול בליגה? מספרים על הז*ן שלי, מצידי שיהיה לכם 10 שקל, אבל עדיין התקציב הכי גדול בליגה. הלוואי שלאשדוד יהיה רבע מהתקציב שלכם, וגם בתקציב זה אנחנו מעליכם.
    מ.ס. אשדוד קיימים 10 שנים. תחפש איפה שאתה רוצה. עירוני אשדוד והפועל אשדוד לא קיימות, אז עובדתית, אנחנו קיימים 10 שנים. שים לב כמה פעמים אני משתמש במילה שלך, עובדתית.
    עובדתית, אנחנו מקום מעליכם. עובדתית בית''ר לא באירופה. עובדתית רומא, אתלטיקו מדריד, ברצלונה(לא מתגאה בכך, לכל קבוצה יש נפילות), ריאל מדריד, בית''ר ירושלים, מילאן, אני יכול להמשיך ככה עד מחר, וכן, כמעט כל אחת מהן קיבלה שביעייה, שישייה, אחת רביעייה, ואל תכחיש. עובדתית, אשדוד לקחה מקומות 4 ו-3, כאשר היא הייתה קיימת רק מספר שנים קטן, בזמן שבית''ר דישדשה לה בתחתית לפני עידן גאידמק.
    בקשר לאליפות - מצידי שמכבי פתח-תקווה תיקח את האליפות, אני רוצה שאשדוד תסיים באינטרטוטו. מספיק מבחינתי. בינתיים, אם בית''ר נמצאת איפה שהיא נמצאת, והמטרה שלה היא אליפות, ועם הכושר של בואטנג(למה אוחיון לא פותח?!), ואם תנצחו את נתניה, עד סוף העונה אלוקים גדול ומבורך...!

נדמה לי שמאסנו בנושא, ואני אודה לך מאוד אם שנינו נפסיק להתווכח על נושא שמטרתו הייתה, המשחק בין נתניה לחיפה, אבל אני אסכים לפתוח איתך נושא חדש בעל 10 עמודים, שם נוכל להתווכח כמה שיותר(בצחוק כמובן, יש לי פיוז די קצרצר, מה לעשות גרוזיני עצבני)...

ו-Hagai.g, אשדוד היא לא קבוצה חרא, לא הייתי משתמש במילה הזאת, אבל אחרי שני נצחונות רצופים, מצבנו נראה טוב ומתאושש. אל תשכח שהיינו באירופה().
    בעדינות
    תכניס את זה לתיק

משתמש כבוד
    F.C Maccabi Haifa
    האוואטר של .Eliran.
    לייקים
    10
    נקודות
    16

טפווו על נתניה , שונא תקבוצה , לא מגיע להם לקחת אליפות בשום פנים ואופן , היא קבוצה של מקום 2-5
    עלו למשחק עם בונקר גרמני מסריח רצח , יפה להם , נגד בית"ר אני מאמין שיפסדו או יוצאיו תיקו , בבית של נתניה קשה לנתניה לשחק בונקר , אז יהיה כזה קל לבית"ר , וכמובן אסף קינן השרמוטה הזה היה בסוף פנדל ולא נתן , קיייצר יש גביע הטוטו ויש תמירוץ לאליפות , אני מאמין שחיפה תיקח תאליפות אם לא זה פיספוס אבל מה שחסר שחיפה תכנס למשבר , הימור שלי סוף העונה היא 80% מקום ראשון 17% מקום שני 3% מקום שלישי .
    נערך לאחרונה על ידי .Eliran.; 11-11-2008 בשעה 19:21.

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

עובדתית אתה מדבר שטויות. מזה ענייני שהם התאחדו? השם אשדוד
    נשאר, אותה עיר, זהו אותו דבר.. דבר שני, באותו זמן שבית"ר הייתה
    במקומות העלובים ביותר, זה בגלל התקציב העלוב שהיה בדיוק כמו
    של אשדוד, כן מה לעשות, כסף זה משחק, כסף היום זה הכדורגל.
    דבר שלישי, ריאל מדריד וכל מי שציינת חטפו אבל לא בתקופה של
    היום, אלא בעבר.. אני מדבר איתך על ההווה, ותאחלס תרצה או לא,
    מנצ'סטר יונייטד לקחה דאבל, הקבוצה הטובה ביותר באנגליה ללא
    ספק בכלל - אימפריית כדורגל שבחיים לא תחטוף שישיה מברצלונה.
    ונסיים בזה, שאתה צודק שאין לנו מה לריב על זה, כי תאחלס זה
    שאשדוד מעלינו זה זמני, וגם אתה יודע את זה.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

אין לי מושג איך הדיון הזה הגיע מממכבי נתניה לביתר ירושלים, ומביתר ירושלים למ.ס אשדוד עד לריאל מדריד ומנצסטר יונייטד. חציתם עולמות שלמים, אתה לא חושבים?
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 11-11-2008 בשעה 20:12.
    Siete

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:09.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,137 | הודעות: 8,173,724 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect