אני שואל כי מלא אמרו לי שכל הבדואים האיתיופים והצהובים הולכים לשמה..מה אתם אומריםם..?
אני שואל כי מלא אמרו לי שכל הבדואים האיתיופים והצהובים הולכים לשמה..מה אתם אומריםם..?
|
|
שזו חטיבה בת זונה..
וזה שטויות זה הכל סטיגמות
מי יודע על איזה מחזור תיפוללל
גשם של עופרת יצוקה.
יש שם חבר'ה מכל הסוגים וזה מה שכיף שם. שבסוף כולם אוכלים את אותו חרא ודוחפים אחד את השני וזה חוויה של פעם בחיים. אני הייתי בפלוגה עם חבר'ה ביינישים (בני ישיבות) וכמה אתיופים ורוסיים ומרוקאים וטריפולטאים ואתה לומד לאהוב את כל החבר'ה שלך בגלל מי שהם ובגלל שהם שם כשצריך
והבדואים לא עושים איתך את ההכשרה הם רק נמצאים באותו בסיס אבל הטירונות שלהם והאימון מתקדם הוא בנפרד משלכם
בטח שווה להתגייס לגבעתי !
אחלה יחידה
ומה זה קשור זה שיש שם רוסים בדואים וכו..
אתה לומד להכיר את כולם ואתה נהיה חבר טוב שלהם
זה כמו שאני יגיד כדי להתגייס לכפיר יש שם מלא אתיופים ורוסים
זאת אל יחידה, זאת חטיבה.
בעיקרון כל החטיבות עושות כמעט את אותו הדבר, באיזורים שונים, גיבעתי פועל בעזה, בעיקרון החטיבה חייל בטירונות ישן באוהלים לעומת צנחנים וגולני שישנים במבנים, סה"כ חטיבה טובה.
אז מה אם ישנים באוהלים זה רק מחשל לא צריך לחפש כל הזמן את הת"ש...
וזה לא רק בטירונות זה גם באימון מתקדם
לא היית רוצה להתפנק במבנים ?
תראה סה"כ באמת חטיבה טובה, אין טענות.
אם כבר להתפנק אז אחרי שאוכלים חרא לא ככה על ההתחלה
כולנו יהודים אחינו.... מסתדרים בסופו של דבר אתה חושב שהאנשים האלה הם חרא של אנשים בסוף תבין שהם אחלה של אנשים ותצטער שלא התחברת אליהם מההתחלה..!!
אם יש גן עדן, ככה זה נראה. אם יש גיהנום, ככה זה מרגיש
אני בן יחיד ואני צריך חתימה של הורים בשביל קרבי, אם יחתמו לי אני אלך לגבעתי
גבעתי אההה?
תגיד משו
אם יש קלע רוסי שמציל לך את החיים שניה לפי שמחבל הופך את הראש שלך לדיסה רוסית הוא עדיין ה"רוסי"? או שהוא יותר קרוב מאח שלך?
אם בדואי מוצא עמדה של האויב שעמד להפעיל עליך מטען ולהעיף לך את הראש עד כוכב צדק בערך? הוא עדיין ערבי מסריח או שאתה מוכן לתת את החיים בשבילו?
קיצר אחי
אתה תגיע ליחידה קרבית
גבעתי גולני נ"חל צנחנים מגלן דובדבן סיירת מטכל וכו' ואתה תבין שהחברה מהצוות/מחלקה שלך יקרים יותר מאחים שלך לא משנה מי הם מה הם איזה מוצא כמה כסף ומי היה אבאמא שלהם
זה מה שכל כך יפה בצבא
זה מערבב את כל התרביות במדינה וכל אחד מביא את הדבר היפה שלו
שווה אבל קששה ממאווד אחיי
אם הייתי יכול לקבל פרופיל קרבי, לגבעתי.