קודם כל בשביל הזייני שכל למינהם, שמתי את זה גם בפיתוי אז לא לחפור.
HB= Hot Babe המספר זה הציון. אין 10, אלא אם כן היא דוגמנית מפורסמת כמו בר רפאלי. 9 פצצת על מטורפת 8 אחת שנראית ממש טוב וכן הלאה.. עד 6 היא עדיין HB ומתחת לזה היא כבר UG.
בשביליHB6.5 חברים שלי אומרים שהיא 7.5.
ראיתי אותה על הבאר לבד וכמעט בלמתי.. קלטתי שהיא קלטה אותי אז הרגליים שלי לקחו אותי לבד למרות שבאתי לבלום.. חח
בלימה = לראות מישהי שנמשכים אליה ובשניה האחרונה להחליט לא ללכת אליה, לא קורה לי הרבה אבל יש מצבים שקורה לי.
אני: "אני מתערב איתך על בירה שאני גורם לך להגיד את המילה שחור"
HB: "יאללה"
עכשיו התחלתי לשאול כל מני שאלות, קשורות ולא קשורות..
"מה הצבע של החולצה שלך?"
"איך קוראים לך?"
"באיזה באר אנחנו נמצאים עכשיו?"
כל שאלה שתרצו.. היא תענה..
אני: "מה הצבע של הדגל שלנו?"
HB: "כחול ולבן"
אני: "אהה ניצחתי, אמרתי לך שבסופו של דבר את תגידי כחול.." מחייך.
HB: "לא נכון! אמרת שתגרום לי להגיד שחור!"
גרמתי לה להגיד שחור + הרווחתי בירה..
אני: "מה הפלאפון שלך?"
HB: "מביאה מספר.."
אני: "לא ביקשתי את המספר, שאלתי איזה פלאפון יש לך..אבל טוב לדעת שכל כך קל להוציא ממך מספר "
HB: "אופסס חשבתי שהתכוונת למספר.. ולא קל להוציא ממני מספר..אני מביאה רק לממש מיוחדים"
אני: "טוב נו אם את מתעקשת..." לוקח לה את הפלאפון מהיד כותב את המספר שלי ומתקשר.. היא צוחקת
מספר..
אני: "אז מה? את פה לבד ואין לך חברים ובגלל זה את מחלקת ככה את המספר שלך?"
HB: "לא לא הנה חברות שלי שם" ומצביעה..
אני מתקרב אליה מחבק קצת מדברים טיפה נוגע בה ביד,במותניים,בצוואר, משחק לה בשיער בא לנשק אותה וזז אחורה...
ככה עוד פעם, יכול להיות שהיא רצתה להביא לי לחי ויכול להיות שלא, אין לי מושג..
אמרתי לה שתחכה שם הלכתי ל2 חברים שלי הם ישבו שם וחזרתי אחרי 5 דקות והיא עדיין ישבה שם, חיכתה..
אני: "אז מה? התגעגעת?"
HB: "אלייך? ממש לא.."
לרגע נעצרתי חח לא ידעתי מה להגיד, כי היא זרמה כל השיחה ופתאום זה בא לי.. חח טעות שלי שלא הייתי מוכן לייבוש ולא יצא לי כלום מהפה במשך כמה שניות..
הסתכלתי לה לעיניים ואז על השפתיים כמה שניות ופשוט נישקתי... ניצלתי את השתיקה שלי..
התנשקנו קצת התחבקנו וכאלו וחברות שלה אמרו לה שהן רוצות ללכת.. היא אמרה לי לדבר איתה והלכה...
לשימור:
עבד לי טוב הקטע של השחור רוטינת פתיחה מטורפת.
קינו, אפשר להגיד שעשיתי דיי הרבה קינו במשך כל הזמן..
לשיפור:
להיות תמיד מוכן לאיזה ייבוש ממנה כדי שזה לא יבוא בבום.
לא לבלום! לא לבלום! בפוקס ולא היתה בלימה בסוף.. אפשר להגיד שזה קורה לי מידי פעם..

ציטוט ההודעה