המדריך לדייטר המתחיל/בנים
כן, כן...אני בטוחה שאתם לא צריכים את המדריך הזה וכולכם מלכים גדולים בדייטים. ברור ברור.
טוב, אז זהו שלא... זה שאנחנו לא אומרות- לא אומר שאנחנו לא חושבות...
תנו לי לעזור לכם , תנו לי להגיד לכם מה אנחנו רוצות... אז תפסיקו עם הפוזה , תרדו מהעץ ותתייצבו למסדר דייטים !
יאללה, בנים, אני מחכה...אין לי את כל הזמן שבעולם.
אני צריכה להתארגן לדייט שלי להערב.
דבר ראשון- שיעור ראשון:
אז זהו, השגתם את הטלפון של הבחורה. וואלה! שיחקתם אותה. אבל מה? עכשיו ההתלבטות. מתי להתקשר אליה? אם ישר שאני מגיע הביתה זה יראה נואש מידי אבל מצד שני לחכות שבוע זה יראה כאילו אני בכלל לא מעוניין. מה עושים?
יש כזה דבר, תתפלאו, קו המשווה- תנו לעצמכם בדיוק יומיים... לא יותר מידי למהר, זה מלחיץ ומראה שאין לך חיים ולא יותר לאט כי זה מראה שאו שסתם לא בא לך או שאתה סתם משחק אותה שלא...
ההזמנה: "היי סוזי! זה אני איציק. זוכרת? נו הבחור המדהים מהבר ... בא לך לצאת איתי הערב – גבר גבר שכמותי. " לא!
"היי סוזי ! זה איציק... אני ...אהממ...אני רציתייי אהה.
אני חווששבב שאנייי רווצצהה להזזמיין... הלו?סוזי? " לא!
אז ככה...לא לשחק אותה יותר מידי מאצ'ואים וגם מצד שני לא להתבייש יותר מידי... להיות הכי רגיל שבעולם!
"היי סוזי. מה המצב? אז אולי אם אין לך תוכניות אפשר להיפגש? " - כמובן, להוסיף קצת פלפל ומלח, כלומר, לא רק בשביל זה התקשרת!? נכון? לדבר קצת על עבודה/לימודים/תחביבים ואז...אפשר להמשיך את השיחה יותר מאוחר בפגישה כי אתה ממהר... לא?
ההכנה: יו! יו...איזה לחץ . ואל תשחקו לי אותה ותגידו לי שרק אנחנו מתרגשות...אני יודעת שלא!!
אז מה ? החלטתם על מקום ושעה? אחלה...
צריך להתחיל להתארגן. מה ללבוש? את החולצה מהגדוד צנחנים?
אה. אז זהו שלא. פשוט. מאוד.
לך על מראה ספורט אלגנט- כך שלא משנה איפה הערב יעבור, אתה מסודר. לא יותר מידי פאנסי ולא יותר מידי פשוט... (לא שהחולצה מהמסע הכומתה פשוטה..חס ושלום!)
ג'ינס מרשים וחולצה מכופתרת יעשו את העבודה... קצת ג'יל בשיער – דאודורנט , ובושם- לא להתקמצן וגם לא להיסחף...
3 וחצי שפריצים מספיק.
נו יאללה!! אתה מוכן! קדימה...לא לאחר .
הפגישה: הגעת אליה הביתה. אתה
א. צופר לה לצאת
ב. צועק לה לצאת החלון
ג. דופק בדלת ולוקח אותה איתך אל האין סופי
ד. מתקשר אליה לצאת ומחכה לה מחוץ לאוטו
אפשרויות א' + ב' – לעולם, אבל לעולם לא
אפשרויות ג' + ד' – יש לך את היד החופשית לבחור מה שאתה מעדיף... שניהם נראות לי נכונות .
... והנה הערב התחיל.
לאן? היא בוחרת או שאני ? אז הכי טוב. אתה מציע . היא מחליטה.
בית קפה /פאב – אידיאלי , את הטיול לשפת החוף להשאיר לאח"כ לראות איך זה התפתח.
על מה לדבר? לא משנה. העיקר להיות שנון, מצחיק, רציני, חכם ...נו, יספיק רק שיהיה על מה לדבר – אם יש התאמה – זה ילך.
תנועות גוף: תמיד לחייך, להנהן, להקשיב (נו.כן! לא רק לשמוע) להסתכל על העיניים! (זה 2 עיגולים , אבל למעלה יותר).
נגיעות על הירך פה ושם... אבל רגע. רגע. בלי נשיקה עדיין.
צריך לשמור את המתח לאח"כ... לא?
מי משלם? אה. אני לא יודעת.... זה כבר תלוי בבחורה... תציע אתה לשלם – אם היא טיפה טיפה מתעקשת כי לא נעים לה- תתעקש בחזרה שכן ואם היא מתעקשת מתעקשת- תן לה לשלם את החלק שלה או שאם אתה באמת מוכרח לשלם, תבטיח לה שפעם הבאה היא תשלם וככה גם באמת תראה מה התגובה שלה...לגבי המשך הקשר.
הפרידה: אתה נכנסים לאוטו. מתחילים לנסוע. ממשיכים את השיחה. והופ. הנה הגעתם אליה. אתם נשארים עוד קצת באוטו.
אם היא תזמין אותך אליה- אין לך מה לעשות? אתה לא צריך להתעורר מוקדם? טוב.
היא לא? אבל אתה ממש רוצה? תגיד לה יפה לילה טוב, תסתכל לה בעיניים- ותגיד לה שהיה נחמד. אם היא מסתכלת אליך בחזרה ומתקרבת אליך. נו! יאללללהה! למה אתה מחכה כבר? תנשק אותה!!
קרדיט לאתר אחר

ציטוט ההודעה