בית א':
בורדו - צ'לסי
קלוג' - רומא
בית ב':
אנורתוסיס - ורדר ברמן
אינטר - פאנתוניקוס
בית ג':
שאחטר דונייצק - באזל
ספורטינג ליסבון - ברצלונה
בית ד':
אתלטיקו מדריד - פ.ס.ו אינדהובן
ליברפול - מארסיי
בית א':
בורדו - צ'לסי
קלוג' - רומא
בית ב':
אנורתוסיס - ורדר ברמן
אינטר - פאנתוניקוס
בית ג':
שאחטר דונייצק - באזל
ספורטינג ליסבון - ברצלונה
בית ד':
אתלטיקו מדריד - פ.ס.ו אינדהובן
ליברפול - מארסיי
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 26-11-2008 בשעה 19:38.
Siete
|
|
יש רק לציין שהמשחק של זניט נגד יובה עדיין בסימן שאלה, בגלל פיצוץ של מכונית שהיה בעיר, שבה נהרגו 3 בני-אדם.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3628194,00.html
בעקבות כך, 2 הקבוצות מחכות להחלטה של אופ"א שתתקבל בשעות הקרובות.
אחלה משחקים יש היום.. תהנו מכל רגע! מזל שאני בבית קיבלתי חופשה מהצבא..![]()
Puta los ches!
![]()
אני יודע, אבל כמעט בטוח שהמשחק התקיים. שמתם לב שכל שזה קורה כבר פעמים במשחקים של יובה?
בכל מקרה, torres, הקבוצה שלך הולכת להלחם היום ובגדול. שתי קבוצות פצועות יעלו על הדשא, הן מבחינת השחקנים (ניהאט, יורנטה, ברבאטוב, סקולס ועוד) והן מבחינת התוצאות האחרונות. יהיה מעניין היום במדריגל!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחבאטה בוריסוב - ריאל מדריד 4-0 ריאל
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 25-11-2008 בשעה 15:52.
Siete
גם רונאלדו כעיקרון נפצע אבל זה שטויות, הוא ישחק קצת היום.
לא רק שזה הולך להיות משחק טוב זה גם משחק מאוד משמעותי.. ובניגוד לHeeDroLix- אני חושב שהיום תהיה הכרעה לגבי הבית במשחק הזה.![]()
Puta los ches!
![]()
ארסנל הולכת להתפוצץ היום לפי דעתי.
הלוואי וירצה הקב"ה ואתם תסיימו עם בוריסוב ב0-0().
ויאריאל - מנצ'סטר הולך להיות מעניין. אחרי התבוסה של ויאריאל, והפצועים של מנצ'סטר, הולך להיות משחק בלי גבולות(או שיהיה תיקו משעמם? =-O).
כמובן ואני מכחה לבארסה ברביעי, ומשחקי היום לא כל-כך מעניינים אותי(למעט ארסנל).
(עברית)אתה יפה. מה אתה, יפה?! לא, אתה לא...!
(אנגלית) You are handsome. What are you, handsome? No, you're not...! h(גרוזינית)חרלמזי. ררחר, למזי? ארה, ארחר.
(ערבית)אנטה ג'מיל. מד'ה אנטה, ג'מיל? לה, אנטה לה.
גם אני גרוזיני(גיאורגי) גאה!
שן דחצ'ובה אמן!
הקסים אותי.
torres, תקן אותי אם אני טועה, אבל כל עוד לא יהיה תיקו בין הקבוצות, הקבוצה שתנצח תבטיח את עלייתה מן המקום ה-1 של הבית. ליגת האלופות, בדומה לליגה הספרדית, לא מתחשבת ביתרון השערים הכללי, אלא רק ביתרון השערים במפגשים בין 2 הקבוצות (ויאריאל ומנצסטר).
המשחק בין יונייטד לויאריאל באולדטרפורד נגמר ב0-0, מה גם שלשתיהן יש אותו מספר נקודות, אז כאמור, מי שתנצח היום תעלה מן המקום ה-1 מכיון שנשאר רק עוד מחזור בודד לאחר המפגש היום(תקן אותי אם אני טועה, אבל אני כמעט בטוח).
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 25-11-2008 בשעה 17:05.
Siete
אתה מחדש לי לגבי ההרכעה על גבי 2 המפגשים בין הקבוצות. זה לא נוק אוטט' זה לא נראה לי בכלל..
בכל מקרה אם נלך בדרך שלך.. במידה ויהיה תיקו 1-1 מנצ'סטר עדיפה.. גם בלי זה היא עדיפה בגלל יחס השערים ההרבה יותר טוב שלה.
אבל שוב, היום תהיה הכרעה במשחק.![]()
Puta los ches!
![]()
גם אני לא בטוח בדרך שלי, אני חושב שהדרך שלי פועלת רק עם הפרש השערים זהה.. אני יבדוק את זה ויעדכן כאן.
בכל מקרה, אם מנצסטר יונייטד לא תפסיד היום היא תעלה מהמקום ללא ספק בכלל. אלבורג מגיעה לאולדטרפורד במחזור הבא כשויאריאל יוצאת לסלטיק, אחד האצטדיונים היותר קשים. גם אם ויאריאל תנצח המקום ה-1 לא יהיה סגור כלל וכלל.
הרכבים משוערים: לופז, קפדוילה, קייגן,גונזלו, וונטה, פירס, אגורן, סנה, קסורלה, רוסי, גיז'ה פראנקו.
מנ.יונייטד: פוסטר, דה סילבה, פרדיננד, וידיץ, אושה, קאריק, פלטצר, נאני, רונאלדו, טבז, גיגס.
לגבי המשחק של ריאל מדריד: האס והמארקה טוענים שפפה יפתח בעמדת המגן השמאלי היום, כשמיגל טורס והיינצה יאיישו את עמדת הבלמים (ראמוס בימין). החלטה די הזוייה של שוסטר, מיגל טורס לעולם לא שיחק כבלם בבוגרים, אך אפשר להבין זאת עקב חוסר מהירות באגפים לאחר פציעתו של רובן וכמובן עקב חוסר האלטרנטיבות על הספסל (מצלדר).
רע לא יכול לצאת מזה - פפה אחד השחקנים היותר מהירים שראיתי באירופה, מה גם שיש לו כח פריצה אדיר שכבר הספקנו לראות בעבר, הן בריאל והן בנבחרת פורטוגל. מקווה שיהיה טוב, בכל זאת, השחקנים נאלצים להתמודד עם -10 מעלות.
איקר
פפה, היינצה, טורס, ראמוס
גאגו, גוטי, שניידר,
ואן דר וארט, ראול, סביולה
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 25-11-2008 בשעה 19:40.
Siete
אם פסקל בהגנה היום מנצ'סטר מנצחת.. ואגב קוז'אק עומד היום בשער לא פוסטר.. ופרדיננד פצוע לא? רונאלדו לא יפתח היום הוא יכנס יותר מאוחר..
Puta los ches!
![]()
בית ה' ::
אלבורג - סלטיק 0-0
ויאריאל - מנצסטר יונייטד 1-0 ליונייטד
בית ו' ::
באיירן מינכן - סטיוואה בוקרשט 3-1 לבאיירן
פיורנטינה - ליון 2-2
בית ז' ::
ארסנל - דינמו קייב 4-0 לארסנל
פנרבחצ'ה - פורטו 0-1 לפנר
בית ח' ::
זניט - יובנטוס 2-0 ליובה
באטה בוריסוב - ריאל מדריד 2:3 לבוריסוב
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
torres, אמרתי משוער. עוד כמה דקות אני יביא את המלא.
אגב, בלאו הכי יש לכם בעיות ענקיות בהגנה. שלושער מאלבורג, רביעייה מאתלטיקו ושלושה שערים מויאדוליד. הכל עוד בבית, חבל לקבוצה ברמה של ויאריאל (זאת החולשה הגדולה שלה, הרי ההתקפה פשוט יוצאת מן הכלל).
Siete
קיצור שמתי ווינר: ויאריאל -מנצ'סטר X
פיורנטינה - ליון X
ביירן - סטיאווה 1
ארסנל - קייב 1
פנר - פורטו 1
שמתי חפיף ותהיה זכיה בעזרת ה'!
(עברית)אתה יפה. מה אתה, יפה?! לא, אתה לא...!
(אנגלית) You are handsome. What are you, handsome? No, you're not...! h(גרוזינית)חרלמזי. ררחר, למזי? ארה, ארחר.
(ערבית)אנטה ג'מיל. מד'ה אנטה, ג'מיל? לה, אנטה לה.
גם אני גרוזיני(גיאורגי) גאה!
שן דחצ'ובה אמן!
הקסים אותי.