זה ישן חחחח מה התעוררתם פתאום
זה ישן חחחח מה התעוררתם פתאום
|
|
קבלו מה היה שם בצד
http://www.youtube.com/watch?v=qe33B...eature=related
ביזיון, צריך להעיף אנשים כאלה מהמדינה שלנו.
למה להעיף,לטפל.הם לא אנשים רעים,הם אנשים שרע להם.
אשמת הרוסים?לא.אשמת הישראלים,על הדיכאון
אשמת הרוסים על המעשים כמובן
איך אנחנו אשמים? כאילו מה בגלל שהציקו להם ביסודי(כאילו מה זה הציקו,ביסודי מי שהיה "חנון" פשוט היה אחד שלמד ולא היה טוב בספורט..)הם החליטו שהם שונאים שחורים ויהודים ומהללים את היטלר? כאילו מה הם בני זונות? אני לא רואה בזה שום הגיון..
זה הם מעדיפים לבלות עם עצמם ולא להפתח לאנשים שלא מדברים רוסית,לא מזמן היתה התכנית הזאת של אלון גל שהוא עזר לכמה ילדים עם בעיות בכפר נוער,והיה שם ילד בן 15 שעלה לפני יותר מ5 שנים(לא זוכר במדויק,אולי יותר מ5 שנים) לארץ מרוסיה וחוץ מהבעיית חוסר ביטחון שהייתה לו,לא היו לו חברים(נראה לי רק רוסים היו לו) ובפרק אחד הלכו לבית שלו והראו שיחה עם אחותו(לה אין בעיות חברתיות). אחותו אמרה שכבר שהם היו קטנים היא אמרה לו שכדאי לו להשתלב וללמוד את השפה(יש לו שגיאות כתיב והוא עדייו מדבר כמו עולה) אבל הוא לא עשה את זה וסבל מהתוצאות(עכשיו נראה לי המצב שלו השתפר)אחי החברה הישראלית אשמה בזה הם עולים חדשים וגם אם הם יודעים את השפה זה יותר קשה שאתה מבין מה שאומרים לך דחו אותם פשוט חברתית הם לבד בבצפר והם לבד בעיר והם לבד במדינה ועוד מקללים אותם אתה תראה שאם אתה תיהיה דחויי חברתית אתה פשוט תאבד את השפיות ועוד מקללים אותך זה פשוט יכול לגרום לכל אחד לשנוא את מי שגרם לו את האבל הזה ואת מי הוא מאשים את הישראלים הוא לא יאשים רק אדם אחד הוא יאשים את כולם את כל החברה תאמין לי אני תמיד מבין את זה ואת מה שהם עוברים אני למזלי לא עברתי כאלה דברים שדחו אותי חברתית אולי פה ושם קללות גזעניות
ואני לא מבין למה התחלת לדבר בכללי על העולים החדשים,אני דיברתי רק האלו שהראו בכתבה..
טפו עליהם שימותו בע"ה
כי הם עולים חדשים בגלל זה אני מדבר על עולים חדשים. הסיפור עם הילד איך אתה יכול להשתלב בחברה שלא רוצה אותך ומשפילה אותך? יש אנשים שקל להם להשתלב ויש כאלה שקשה להם ואלה שקשה להם צריך לעזור להם ולא להגיד להם רוסי מסריח וכל זה זה גזענות וגזענות זה סוג של נאציזם שאתה לא מקבל אנשים אחרים בגלל מי שהם ולא בגלל האדם שהם.
רואים שאתה בוגר מאוד ומאוד אכפתי באמת.טפו עליהם שימותו בע"ה
תרצחו אותם !
אנשים כאלו צריך להעיף אותם מהמדינה
להרשמה לאתגר היפ הופ וראפ!!!!
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=612638
"מה שקשה נעשה היום,מה שבלתי אפשרי נעשה מחר"(גולני)