נכתב במקור על ידי Itushh מה עשית ביקנעם? אילן סתום תפה נסעתי עם כמה חברים להכיר בנות . היה נחמד , לא יותר .
התמונה במירק מזוייפת הם לא באמת מצאו את יקנעם זה בכלל יקנעם עילית בשלט.
נכתב במקור על ידי xPo נסעתי עם כמה חברים להכיר בנות . היה נחמד , לא יותר . מי אלה חברים שלך?
תגידו אתם חיים בסרט? כולם מכירים את יקנעם..
נכתב במקור על ידי xPo נסעתי עם כמה חברים להכיר בנות . היה נחמד , לא יותר . מאיפה אתה?
נכתב במקור על ידי RoyalFlush ביקנעם אנשים עוד נוסעים בסוס ועגלה. כזאתי הייתה פעם ליתוששוילי. בגלל שהוא עשיר הוא עבר לזה:
נכתב במקור על ידי dragonmoon316 תגידו אתם חיים בסרט? כולם מכירים את יקנעם.. הוא קיבל באן כי הוא אמר את זה...
נכתב במקור על ידי Alcoholic יקנעם זה מקום מקולל כמו לוך נס מי שצילם בסוף קרה משהו למצלמה(אבללל,במירק פורסמה הוכחה בלעדית שאכן קיים כזה מקום!). וישי אתה יודע שאתה מקבל באן ואתה עדיין כל פעם מחדש חייב להזכיר את שמי לשווא הא? חח מה יש שם גמ מפלצתת?!
נכתב במקור על ידי Fucker123 חח מה יש שם גמ מפלצתת?! איתוש...
נכתב במקור על ידי MoTkAy איתוש... מה אני יא טמבל נכתב במקור על ידי מייקל :/ כזאתי הייתה פעם ליתוששוילי. בגלל שהוא עשיר הוא עבר לזה: תמדבר ימכוער נראה לי אתה נוסע על בימבה עדיין
נכתב במקור על ידי Itushh מה אני יא טמבל תמדבר ימכוער נראה לי אתה נוסע על בימבה עדיין לפחות אני לא גרוזיני שעיר
נכתב במקור על ידי מייקל :/ לפחות אני לא גרוזיני שעיר אתה כן גרוזיני שעיר
נכתב במקור על ידי מייקל :/ לפחות אני לא גרוזיני שעיר אני לא גרוזיני יא טמבל
נכתב במקור על ידי Fucker123 חח מה יש שם גמ מפלצתת?! היצור מהסיגליות 17,המקומיים קוראים לו היתוש.
נכתב במקור על ידי Itushh אני לא גרוזיני יא טמבל בטח שאתה כן. זיו אתה אוכל בתחת
חוקי הפורום