|
|
זה לא שאתה דלוק על הג'ינג'ית, זה יותר זה שחברה שלך נמאסה עלייך, וכנראה אתה כבר לא אוהב אותה יותר, או לפחות זה מה שאתה מרגיש כרגע...
יש משפט חכם שאומר: " אתה לא מגלה כמה אתה אוהב מישהו עד שאתה מאבד אותו"... תזרום בנתיים עם הג'ינג'ית וכשתפרדו, אז אתה תרגיש איזה טיפש היית ותאהב את החברה שלך עוד יותר...
מה אתה זורם אם חברה שלך הייתה זורמת עם מישהו אחר היית מרגיש כמו חיתול של תינוק...
לא טוב לך איתה אז תפרדו אבל אם אתם שנה ביחד תתייחס אליה בכבוד.
ולגבי הג'ינג'ית אל תדאג גם אחריה יבואו עוד בנות שתידלק עליהן ואח"כ תגיד שגם בהן אתה מאוהב... אל תחשוב עם ה*ין תחשוב עם הראש מה טוב בשבילך...
בינתיים הוא לא אוהב את חברה שלו... תפרד ממנה יפה יפה יפה ואם נגיד תרצה לחזור עוד חודש יהיה לך דרך (כי לא נפרדת ממנה באסמס מול כל החברות שלה)
ולדעתי, אתה תרצה לחזור ^^
תודה כולם,סעמק אבל גרמתם לי לחשוב שאני יעני אשם במשהו,וזה יהיה לי על הלב כוס עמק איתכם :\
טוב תציעו לי מה להגיד לג'ינג'ית,יעני איך להגיד לה שיש לי חברה ואני לא רוצה קשר איתה?
כבר נכנס לי לראש כל מה שאמרתם,וחשבתי על זה באמת הרבה זמן,יעני על מה שאמרתם,וזה יהיה באמת דפוק מצידי להיפרד ממנה,ואני יודע שאני ידפוק תראש בקיר אחרי זה,כי אולי אני באמת רוצה איזה רעינון או משו,אבל בסדר,חשבתי על זה.
אני ישאר עם החברה שלי,כי עם משהו החזיק אותי איתה שנה שלמה,זה משהו חזק.
אני צריך עצות מה להגיד לג'ינג'ית?
לא נעים סתם ככה להגיד לה ששיקרתי לה ויש לי חברה,ואנחנו צריכים להיפגש גם ביום שבת,אז תגידו איך לבטל את זה,מה להגיד
כדאי שתכיר אותה טיפה ב''שושו'', ככה כדי להיות בטוח 100% שאתה מעוניין בקשר איתה, ויותר חשוב שהיא מעוניינת בקשר, לפני שאתה מתחיל בכלל לחשוב על להפרד מחברה שלך