אממ שאני זוחל על הרצפה, ראיתי סכיון גילוח, הרמתי אותה ונחתכתי...
אממ שאני זוחל על הרצפה, ראיתי סכיון גילוח, הרמתי אותה ונחתכתי...
|
|
חחחחח, חכם.. נשראה צלקת?
נופ :"X
אני לא יודעת מה היה קודם:
שלחברה שלי היה יום הולדת, והיה לה בית בובות, ושיחקתי איתו ושמחתי ואז הייתי צריכה ללכת לבריכה (שהייתה קטנה מדי לכל הילדים) אז הייתי עצובה.
שלחלק שלי בגן הייתה מדבקה עם תרנגול.
שבחג המולד בא סנטה קלאוס ונתן לנו סוכריות גומיD:
תודה לחרדל, מושיענו ומורינו, שהציל אותנו מן החור השחור הנורא.
הממממ...
ששרתי בגן עם חבר ילדותבגיל 3
נראה לי
שנסעתי בבימבה ברחוב (רציני :X)
נערך לאחרונה על ידי MoTkAy; 02-12-2008 בשעה 08:02.
בגיל שנתיים אמא שמה אותי בפעוטון מסריח תרתי משמע במקום נידח
אני זוכר בכיתי הרבה וראיתי אותה עוזבת ויורדת למטה במדרגות לכיוון היציאה
ובגיל 3-4 הייתי בדה אפטלינג שזה לונה פארק בהולנד
אז היה מתקן משהו בית הפוך כזה שאתם יושבים במין ספסל ענק כזה והבית שמקיף אותכם מסתובב בעצמו ואז זה יוצר אשליה שאתם מתהפכים בעצמכם.
היה כיף !
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 02-12-2008 בשעה 13:19.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
בגיל 3 הייתי בחדר של אמא שלי על המיטה שלה בזמן שהיא מגהצת בגדים, נגעתי במגהץ ועד עכשיו יש לי צלקת![]()
יש לי הרבה זכרונות מגן חובה, אבל הזיכרון היחידי שיש לי מהתקופה שלפני זה שהייתי בגן טרום חובה או טרום טרום...
היה לנו יום כיף (הגן היה בביאליק שברמת גן) והיה בביאליק כל מיני תחנות וכל השטויות האלה והיה בית של טרזן גבוהה כזה, זה מה שאני זוכר.
עכשיו כל פעם שאני עובר שם אני זוכר את הגן שהיה שם.
לחופש יש תאריך:
23.10.15
שהייתי ממש קטן נראה לי בן 2 וחצי נראה לי והיינו בבית מלון ואחת מצוות בידור נישקה אותיויום אחרי הייתי צריך לעלות לשיר אבל לא הלכתי ומישהי רקדה עם מישו והם שברו שם את הזכוכית.
זוכר מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאא את כל החופשה כמעט שהיא הייתה שבוע בערך.
בגיל 3 פתחתי תראש .
מממ אני זוכר שהרגתי יתוש ואז היה לי דם על הידיים וחשבתי שלי יורד דם חחח הייתי בן 3-4 חחחחח
להרשמה לאתגר היפ הופ וראפ!!!!
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=612638
"מה שקשה נעשה היום,מה שבלתי אפשרי נעשה מחר"(גולני)