אני הורדתי את הקבצים דרך RAPIDSHARE ב-8 חלקים,ואני לא יודע כיאילו,איך לחבר אותם ביחד שיפעלו,מה לעשות?
אני הורדתי את הקבצים דרך RAPIDSHARE ב-8 חלקים,ואני לא יודע כיאילו,איך לחבר אותם ביחד שיפעלו,מה לעשות?
|
|
פשוט תחלץ את החלק הראשון וזה כבר יחלץ את כולם ביחד ..
ואז תתקין וזהו
אחלה משחק ..
אבל אתה מושפע מדאוס
אחלה סדרה..
נראה לי ריסינג איגל יקבל פוש אדיר מדאוס,אני רואה האי,יש לי הוט,אבל אני רואה דאוס דרך המחשב,ואני גיימר ואני יותר אוהב דאוס... אתה צודק,הושפעתי מדאוס,אבל מה אני אעשה שזה המשחק שמשך אותי כל כך.
תודה גבר!!! (לשים את הכל בתיקייה אחת כיאילו? כי פתחתי תיקיית RISING EAGLE ולשם אני מוריד את כל הקבצים) אתה מלך!!!
זה לא קשור לפה בכלל.. קרא חוקים ותאמין לי לא היית רוצה לשחק בריסינג איגל כי זה נתקע כל שנייה ואל תחשוב שאתה הולך לשחק בריסינג איגל בלי מקלדת ובלי עכבר ^^
אהה,זה לא דרך המחשבה? סתם,מה נראה לך יש לי איי קיו של שוטר? אני יודע! ואני לא שופט את המשחק לרעה לפני שאני עצמי רואה את המשחק הזה. אם זה נתקע לך,אז בטח המחשב שלך ישן,שלי לפטופ סוס,זה לא יתקע.
למשחק אתה חייב תוכנות דרייב סוסות לא רק מחשב סוס ^^
ויש לי מחשב חיה >.>
נערך לאחרונה על ידי dragonmoon316; 03-12-2008 בשעה 15:27.
התקנתי הכל,אבל אני לא מבין איך להתחיל לשחק... דרך הXFIRE? ואני צריך שיהיו עוד משתמשים אונליין למשחק? או שאני יכול להתחיל לשחק לבד? (חייב להיות בקבוצה?)
מה לעשות???