נראת טוב מתוקה .
סוף סוף רואים דרך אגב בחיים לא הייתי נותן לך 15 פאק? מינימום 17 הקיצר את גם נראית סוף חבל על הזמן
נכתב במקור על ידי JamesBond007 אנורקסיהאנורקסיהאנורקסיהאנורקסיהאנורקסיה אנורקסיהאנורקסיהאנורקסיהאנורקסיהאנורקסיה אנורקסיה נראית מדהים... הייתי מתחתן איתך... אגב בקושי רואים את החיוך... אם לא היית מכיר אותי, הייתי צועקת עליך שלא מתחתנים בגלל החיצוניות. תודה כולם.
.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל או לפחות את עורו- מפאת חוסר ביקוש, והכל מתפרק עלינו.
נכתב במקור על ידי RoyalFlush וואי דורן מה הייתי עושה לך אנס באינטרנט. לנושא נראת נחמד.
נכתב במקור על ידי Summer חחחחחחחחח. תודה בייבז. בת כמה? 15.|: [ואגב, המצחיקים עם הסיליקון, אז, אממ, לא]. כפרההה על הראש שלי חשבתי 15 ומה מה אתם בשוק ככה זה בנות נראות גדולות ומה אתם מתנפחים היא לא נראית יותר מ15 וחצי זה שיש לה חזה לא אומר כלום על הגיל שלה
נערך לאחרונה על ידי מושי 3>; 04-12-2008 בשעה 00:28.
מאאיהה חחןןן אני נ י צ ח ת יהצלחתי-נכשלתי-נפלתי וקמתי
איזה חמודה!!! אחלה תמוונות!
נכתב במקור על ידי SaYGoDBaY יש לי איזה ליקר disaronno ליקר שקדים שבכלל מיצריים אותו ממשמשים נראלי
נכתב במקור על ידי Yoske הוצאת לי את המילים מהפה .. גם לי
צ'יפים לפוקר | הוסף כחבר | תן לייק
נכתב במקור על ידי yarin4444 מה הסיבה שאהבת את התמונה הראשונה? חרמנים אתם תאמינו לי.. נראת אחלה
נכתב במקור על ידי yossi menashe חרמנים אתם תאמינו לי.. נראת אחלה Uh huhz. חשבתי שהתבגרנו.כנראה שלא.:/ Anyway. תודה.(:
מה הקטע של השומן :X חח ניראה מעולה
בברכה PiPi ToUcH7- את החטיבה !
כל בז'אז' קילומטראז'
Savage 2
נכתב במקור על ידי Summer אם לא היית מכיר אותי, הייתי צועקת עליך שלא מתחתנים בגלל החיצוניות. תודה כולם. אני יודע שלא את פשוט חמודה כזאת...
בברכה, JamesBond007 אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק... גמאני מסתפר אצל מישל!!!
נכתב במקור על ידי ENiGMA כל בז'אז' קילומטראז' חחחחחחחחחחחחחחחח חזקקקק אחי!!
הופה!! גדלנו מה ? D:
נכתב במקור על ידי ben4455 אחי .. אני כאילו עדיין בכוס של האמא שלי.. ואם אני לוחץ על E הוא רק בוכה... והרופא מסתכל כאילו הצידה...
חוקי הפורום