נכתב במקור על ידי plotzi מה יש לכם? מה אני קוראים לי מושפעת ווונאבי כאילו שאתם מכירים אותי.? :| ותודה למי שנחמד לפחות מה את שמה עליהם באמת את נראת פצצה רק תורידי ת'עגיל של השור הזה באף, אל תעלבי באמת תהי יותר יפה בלעדיו.
שתעשה מה שבזין שלה חחחח מה כולם נפתחים
נכתב במקור על ידי RoyalFlush מה את שמה עליהם באמת את נראת פצצה רק תורידי ת'עגיל של השור הזה באף, אל תעלבי באמת תהי יותר יפה בלעדיו. הינה חכם ^^
נכתב במקור על ידי Itushh שתעשה מה שבזין שלה חחחח מה כולם נפתחים ואני הכי מתחברת לתגובה הזאת ..
אך איזה בסה שאת רק בת 15 נראית ממש טוב . זה ידוע שברעננה יש בחורות יפות .
נכתב במקור על ידי Itushh שתעשה מה שבזין שלה חחחח מה כולם נפתחים יש לה זין ?!?!? WTF ?!?! O_O
.
נכתב במקור על ידי Mc.KorKy יש לה זין ?!?!? WTF ?!?! O_O כיום אי אפשר לדעת...
נכתב במקור על ידי Mc.KorKy יש לה זין ?!?!? WTF ?!?! O_O קטעים רצח קיצר רדו ממנה שתעשה מה שהיא רוצה חיים שלה
נערך לאחרונה על ידי Itushh; 05-12-2008 בשעה 19:47.
נכתב במקור על ידי WooDStocK לא רציתי להעליב >< חחחחחחחחחח תראו את החש הזה XDD מלשן אפס, חש לי אימו XDDD תתעלמי ממנו.. נכתב במקור על ידי Itushh שתעשה מה שבזין שלה חחחח מה כולם נפתחים שתעשה מה שבכ** שלה.. חח ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ואו פלוצי(חחחחחחחחחח) נראית טוב!! איזה עיניים ^_^ תודה על העזרה בנושא שלי באופנה וטיפוח.. =)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה את עושה פה יא אהבלה XD (זה תם XD)
נערך לאחרונה על ידי CryTom; 05-12-2008 בשעה 20:18.
נכתב במקור על ידי MoTkAy חחחחחחחחחח תראו את החש הזה XDD מלשן אפס, חש לי אימו XDDD תתעלמי ממנו.. שתעשה מה שבכ** שלה.. חח ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ואו פלוצי(חחחחחחחחחח) נראית טוב!! איזה עיניים ^_^ תודה על העזרה בנושא שלי באופנה וטיפוח.. =) חחחח תודהל אל על הסדר XD חחחח פלוציי XDDDD ובקשה (: ותם לא יודעת גנבתי מאור אתרים מהמחשב בשביל הכיף XD
חחחחחחחחחחחחחחחח XDDDD סחתיין על התמונות מאמי :]
חחח תודה ^~^
מי זה אור? O: המנהל אתרר?
זה אח שלה ><
חוקי הפורום