Call Of Duty 6 בשנה הבאה
נחשפו: Modern Warfare 2, טוני הוק חדש ומשחק מירוצים המבוסס על עלילות ג'יימס בונד
אתמול (רביעי) בשעות הצהריים ערכה Activision כינוס משקיעים מיוחד בניו-יורק, במהלכו נחשפו כמה מהפרויקטים הגדולים של החברה לשנה הבאה. הפרטים לא היו אמורים לדלוף החוצה, אך כדרכה של האינטרנט זכינו לדיווחים כמעט בזמן אמת, רובם צפויים לגמרי – חלקם דווקא די מפתיעים.
נתחיל בצפוי: בשנה הבאה יגיע למדפי החנויות Modern Warfare 2, המשך רשמי למשחק הפעולה המדהים של Infinity Ward. זה יהיה הכותר השישי בסדרת Call of Duty, ואנו מצפים ללהיט שיכבוש בסערה את טבלת המכירות. גם טוני הוק ינסה להתקמבק ב-2009, בכותר חדש לגמרי שיגיע עם אביזר שליטה משוכלל בסגנון ה-Wii Fit, ויעודד אתכם להשתולל ברחבי הבית.
הכרזות מפתיעות קצת יותר הגיעו מכיוונה של Bizzare Creations, חברת הפיתוח שאותה רכשה Activision לאחרונה. מסתבר שאנשי Bizzare עובדים על שני משחקי מירוצים: האחד מוגדר כ"שילוב בין מאריו קארט ומשחקי מירוצים ריאליסטיים" (כן, גם אנחנו לא בדיוק מבינים איך זה מסתדר), ואילו השני מבוסס על דמותו של הסוכן החשאי ג'יימס בונד, ויכלול מרדפים וסצינות מלאות אקשן השואבות השראתן מהסדרה הקולנועית.
ב-Activision לא מוכנים לאשר אף פרט בנוגע למשחקים החדשים, אך לא נתפלא אם ההכרזות הרשמיות יגיעו עוד לפני סוף השנה הנוכחית.
GAMER//





ציטוט ההודעה






