כותרת ^ , שווה ללכת לכושר קרבי?
כותרת ^ , שווה ללכת לכושר קרבי?
|
|
יתחיל פה עכשיו הוויכוח בין אלה שחושבים שזה כן שווה לבין אלה שחושבים שזה לא.
לפי דעתי, עד שלא תלך לאיזה אימון נסיון לא תדע, כי כל בנאדם מקבל את זה אחרת..לך תנסה מה אכפת לך.
אני אישית הולך בערך שנה ל2 כושר קרבי ועוזר מאמן כיום..
שווה? בהחלט
מה זה 2 כושר קרבי יענו פעמיים בשנה הזאת הלכת?
אני לא נגד הכושר קרבי, אני נגד ה"מאמנים" שם.
אם אתה הולך לכושר קרבי, תוודה שהמאמן מוסמך,
עדן, שמור על עצמך תותח![]()
חולה עלייך 3> , פשוט עכשיו פתחו ליד איפה שאני גר קורס של כושר קרבי עם הכל ריצות מסעות וכל זה... אבל אפשר רק יא' דיי מבאס.
בגיל 13 בערך.
מאז התחלתי להיות כמו מטורף בעניין הכושר.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
מגיל 13?!
אתה מנסה לשבור לעצמך את הרגליים?
אני מתאמן 3 שנים וכבר זיינתי לעצמי את הברכיים...
אני אישית התחלתי להתאמן בכיתה י' והיום אני מבין שזו הייתה טעות.
אני מציע להתאמן לא יותר מכמה חודשים לפני הצבא (או לפני יום סיירות\גיבוש מסויים).
בקשר לכושר קרבי, לדעתי שווה ללכת לתקופה של חודשיים בערך.
זו תקופה שמספיקה כדי לתרגל דברים כמו שקים, אלונקה, משמעת, עמידה בזמנים ולהתחזק מנטלית.
כושר קרבי לא יתן לך כושר מספיק טוב כדי לעבור גיבושים, אבל זה יתן לך אחלה כלים מנטליים כדי להתמודד עם גיבושים.
ישי התותח
אחי בשלדג ובשייטת בדוק אני יודע שיש
וואלה אני בכוש"ק כבר עוד מעט שנה (מאמצע י"א), עם הפסקות פה ושם..
שמעו זאת מסגרת, זה נוטן מוטיבציה ככה לבוא פעמיים בשבוע ולהתאמן.
נכון שזה לא משפר את הכושר בצורה משמעותית אבל בכל זאת זה נותן לך סוג של מסגרת ותמונת מצב של מה הולך להיות בגיבושים.
חבר שלי איתי בכוש"ק מאותו זמן עבר גיבוש שייטת לפני כמה שבועות ואמר שבלעדי זה הוא לא חושב שהיה עובר...
גם כל החבר'ה ככה ביחד בכושר קרבי זה מגבש וזה כיף!
קיצר ממליץ יאללה לך להתנסות וקח תחבר'ה שלך איתך
ביום סיירות לרוב אין זחילות אבל היו מקרים שכן.
גיבושי יחטיות תמיד יש זחילות.
תכלס אני חושב שלכל הגיבושים יש...
בחובלים אין, צוללות אני לא בטוח אבל גם חושב שאין.
טייס, מטכ"ל\שלדג, שייטת, 669, צנחנים - בכולם יש.
בכל מקרה, זה לא קבוע, יכול להיות שהמפקד בחובלים יקבל שיגעון ויתן לך לזחול קצת.
ישי התותח
בשייטת יש זחילות אחי והרבה....... ארוכות אחי שאתה רטוב תחת אחרי התיזוזים של המצוף ואתה שבוז 9 בערב הקור חודר לך לעצמות אתה עם חולצה קצרה מלאה חול ודם ונזלת ורוק אחי וזיעהההה ומים אפשר לסחוט אותה כבר מרוב חרא ... והמפקדים הבני זונות מפצחים גרעינים ועומדים מעליך ושואלים מי רוצה עוגה? ואתה שותק כמו מניאק ...
ואתה מת להגיע לאוהל ולהיכנס לשקש בידיעה שב3 וחצי מעירים אותך למסע 16 אבל על הזין רק לגמור את הזחילות המעצבנות האלה וכולם גונחים אחי כולם גונחים בזחילות האלה לא יודע למה זה קשה תחת , אחד הרגעים שהיו לי הכי קשים אני חושב עכשיו במבט לאחור... והקטע של זחילות קבוצתיות שאם אתה לא מגיע ראשון אז לא רק אתה נדפק כל הקבוצה נדפקת זה עוד יותר נותן רעבק לעיינים ולראש וכולך מלא חול כל העיינים הפה האף אבל אתה ממשיך אחי
ובסוף לא עובר
אם אתה שואל אותי.. אני תכלס לא מאמין בכושר קרבי.
אני מאמין בלוחם בדם, מה זה אומר? שפשוט יש לך את הרעבק בלי או עם כושר... כאשר אם הצבא יראה לנכון שאתה מתאים ליחידה הספציפית הזאת הם יקחו אותך ושמה כבר הם יזיינו אותך (לטובה) ויבנו לך כושר.
ו"כושר קרבי" אפשר אולי כמה חודשיים 3-4 גג... לפני טיפה ככה לחמם (אם אתה לא ספורטאי מלידה) כדי שלא תבוא ותחטוף שוק