פלורנטינו פרז
פלורנטינו פרז
(עברית)אתה יפה. מה אתה, יפה?! לא, אתה לא...!
(אנגלית) You are handsome. What are you, handsome? No, you're not...! h(גרוזינית)חרלמזי. ררחר, למזי? ארה, ארחר.
(ערבית)אנטה ג'מיל. מד'ה אנטה, ג'מיל? לה, אנטה לה.
גם אני גרוזיני(גיאורגי) גאה!
שן דחצ'ובה אמן!
הקסים אותי.
|
|
אכן כן. למרות התקופה השחורה בסוף, פלורנטינו זכה עם הקבוצה בליגת האלופות וב-2 אליפויות. עד עונת 2003-2004, הכדורגל בברנבאו היה פשוט מדהים, אולי מהיפים ביותר שנראו בהיסטוריה (ראול, רונאלדו, מקאללה, זידאן, פיגו, רוברטו קרלוס, פ.היירו ועוד). בשנת 2004, החליט פלורטינו על כך "שצרך להביא את השחקנים הטובים ביותר בעולם לריאל מדריד בכל עמדה". הוא הביא את דיויד בהקאם, שנתן עונה ראשונה לא רעה ומאז נעלם עד עונת האליפות של קפאלו (כולנו יודעים מה היה באמצע).
מי הוא המועדון הזקן בספרד ובאיזה שנה הוא הוקם?
Siete
נערך לאחרונה על ידי AvivTupi; 07-12-2008 בשעה 21:21. סיבה: הוא הוקם ב:
(אנגלית) You are handsome. What are you, handsome? No, you're not...! h(גרוזינית)חרלמזי. ררחר, למזי? ארה, ארחר.
שן דחצ'ובה אמן!
הקסים אותי.
פששש לא רע. גם אותי זה די הפתיע ששמעתי זאת לראשונה (2006). את האמת, שמעתי זאת לאחר ה3-0 שהם הנחילו לנו בברנבאו.
בקשר לפלורנטינו - אי אפשר לומר שהוא יתפטר, הוא פשוט לא נבחר (קלדרון כן). לפני שבועיים, הוא הצטלם עם זידאן ורונאלדו, התראיין לראיון ובעצם הודיעה שהוא יהיה מועמד לבחירות ב-2010.
שאלות נוספות - מחר.
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 07-12-2008 בשעה 21:43.
Siete
מיהוא מלך השערים של פיורנטינה העונה וכמה שערים כבש?
Siete
גי'לה 12 שערים
12 בליגה, אבל כמה בכל המסגרות?
Siete
טוב אם מותר פעמיים 16
16 שערים: ליגה+אלופות(הוא כבש בגביע?).
שן דחצ'ובה אמן!
הקסים אותי.
בדקתי הוא כבש במוקדמות שער 1 יש לו 17 שערים
אשלי יאנג עם 14 בישולים.
שן דחצ'ובה אמן!
הקסים אותי.