עבדתי לפי המדריך לא עבד זה עשה ERROR
אח"כ שמתי תאימות ל2000 הפיירואל של ווינדוס קפץ עשיתי אשר לתוכנית להתחבר הופיע ריבוע שחור ואז נעלם וכלום לא קורה..
עבדתי לפי המדריך לא עבד זה עשה ERROR
אח"כ שמתי תאימות ל2000 הפיירואל של ווינדוס קפץ עשיתי אשר לתוכנית להתחבר הופיע ריבוע שחור ואז נעלם וכלום לא קורה..
|
|
מישהו פה יודע איך לסדר את הבעיה של האורות במשחק? גם לכם כל הזמן מתחלפים האורות במשחק? נמאס, שתיצא כבר הגרסא הטובה בלי כל הבאגים המסריחים האלה..
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 05-12-2008 בשעה 13:36.
Siete
מזכיר קצת תנושא עם FALLOUT איך שיצא מלא בעיות וכבר הוציאו לו פאצ' לתיקון ועדיין יש לו בעיות
רק שבGTA יש קרוב ל13.5GB של קראקים
rockstar עשו את הפדיחות שלהם המון אנשים שהזמינו תמשחק מצאו טונות של באגים (כתבה גם בGAMER)
אני מעדיף לשמור על RATIO של בTL ולא להוריד עד שתצא גירסה שאפשר לסמוך עליה
המשך יום נעים ושבת שלום שיהיה לכל אלו שמצליחים לשחק עכשיו![]()
בקשר לכל הבעיות דברו עם U2tr4x הוא מבין טוב בבעיות האילה
נערך לאחרונה על ידי ๖ۣۜAnton; 05-12-2008 בשעה 14:37.
הצלחתי הורדתי קראק של 27KB מפורום מתחרה _X_ ועבד לי מעולה אין בעיות עם האורות ולא עם המצלמה
FPS סבבה ומשחק מצויין![]()
תוריד קראק
OZAVI, אולי תפסיק אתה לזיין תשכל? למה סתם להציק לאנשים, רוקסטאר כבר הוציאה הודעה כל כך שהיא מוציאה פאטץ, אני לא מבין על מה הויכוח פה בכלל.
לכל מי שיש ATI נדפק (הצללים במשחק כל הזמן משתנים וזה פשוט הורג אותך) ולמי שיש כרטיס NVIDIA ברמה גבוהה, כמו שלך, יוכל להנות מהמשחק, אם כי פחות מהמצופה (תתפלא, אבל אחרי שהפאטץ יצא גם אתה תוכל להנות מגרפיקה גבוהה יותר ממה שאתה משתמש כרגע :\ ).
בקשר לדרייבר שדברתה אליו, הוא כן עוזר - כמה מרקמים מהמשחק נעלמו לאנשים עם כרטיסי מסך NVIDIA, שהוציאה את הדרייבר שדברת אליו. הדרייבר בעצם פתר את הבעיה עצמה ושוב, בעלי NVIDIA יוכלו להנות מהמשחק.
http://www.yougamers.com/news/21808_...ot_some_fixes/
רד קצת למעטה ותראה את הבעיה של ATI - פאטץ יוצא בקרוב :\
בשורה התחתונה - נכון שבעלי כרטיס מסך ATI נדפקו כהוגן ונכון שבעלי NVIDIA יכולים להנות הרבה יותר מהמשחק (ולא, זה לא קשור למי יש מחשב יותר טוב), אבל בטחלס כולנו נדפקנו. אחרי הפאטץ כולנו נהנה הרבה יותר מהמשחק. במקום סתם לעצבן פה אנשים עדיף שתתמצא קצת יותר בנושא :\
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 07-12-2008 בשעה 20:38.
Siete
למישהו יש מושג איפה השמירות של המשחק?
Siete