קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון ] ברצלונה - ריאל מדריד
    על ידי Caesar Augustus בפורום כדורסל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 29-12-2007, 20:02
  2. תגובות: 72
    הודעה אחרונה: 25-12-2007, 00:25
  3. [הימור] ברצלונה - ריאל מדריד סכום שערים
    על ידי DoR TnT בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 09-04-2006, 00:07
  4. ברצלונה-ריאל מדריד
    על ידי Red Devils בפורום כדורגל
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 03-04-2006, 20:07
  5. ברצלונה-ריאל מדריד. בואו להמר
    על ידי יעל בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 02-04-2006, 17:16
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 9 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 130

[דיון] סופרקלאסיקו בספרד:: ברצלונה - ריאל מדריד - עמוד 2

משתמש כבוד
    F.C. Real Madrid
    Best Poker Player
    האוואטר של HeeDroLix
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    1
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    "To Be The Best I "need To Go to REAL MADRID

ציטוט נכתב במקור על ידי AvivTupi צפיה בהודעה
    עוד פעם הפצועים?! טוב הבאנו, פצוע לכם הרכב שלם, תתלוננו. שנה שעברה כשבארסה לא תפקדה, לא אמרתי כלום. מסי לא שיחק חצי עונה בקטעים, הנרי היה פצוע הרבה. אט'ו שיחק פה ושם, רונאלדיניו בכלל לא היה בספסל, בוז'אן היה בן 16-17, דוס סנטוס נתן משחקים טובים פה ושם. שים לב שזו הייתה כל ההתקפה שלנו. לא הוצאתי מילה דאז.

אם תנצחו(טפו טפו טפו, חס וחלילה חס וחלילה חס וחלילה, מלח מים מלח מים מלח מים), אז פתאום תשכחו מכל הפצועים וכולנו יודעים את זה. אז עד הקלאסיקו, תפסיקו לזיין בשכל לגבי הפצועים, עד לאחר המשחק.
    אתה משווה?!
    קודם כל הנרי ואטו ובוז'אן שזה התקפה מצויינת אולי היו פצועים חודש ביחד!!
    סי היה פצוע 3 חודשים מקסימום ובטוח לא חצי שנה אני זוכר
    אז אל תשווה

ציטוט נכתב במקור על ידי איתן דניאל צפיה בהודעה
    אמן ארסל ימעכו אותם בליגת האלופות
    אתה פשוט לא מבין כלום מהחיים שלך אה..

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתה פשוט לא מבין כלום מהחיים שלך אה..[/quote]

למה אתה מבין מהחיים שלך?

לא אז אל תדחוף את האף שלך

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    4
    נקודות
    156
    משפט מחץ
    אין יש לך בעיות? אידיוט

עוד פעם הפצועים?! טוב הבאנו, פצוע לכם הרכב שלם, תתלוננו. שנה שעברה כשבארסה לא תפקדה, לא אמרתי כלום. מסי לא שיחק חצי עונה בקטעים, הנרי היה פצוע הרבה. אט'ו שיחק פה ושם, רונאלדיניו בכלל לא היה בספסל, בוז'אן היה בן 16-17, דוס סנטוס נתן משחקים טובים פה ושם. שים לב שזו הייתה כל ההתקפה שלנו. לא הוצאתי מילה דאז.

אם תנצחו(טפו טפו טפו, חס וחלילה חס וחלילה חס וחלילה, מלח מים מלח מים מלח מים), אז פתאום תשכחו מכל הפצועים וכולנו יודעים את זה. אז עד הקלאסיקו, תפסיקו לזיין בשכל לגבי הפצועים, עד לאחר המשחק.

אתה רשום פה בפורום מספטמבר לא כל כך היית פה לדבר על שנה שעברה ומסכת הפצועים שלנו בהרבה יותר גדולה מאשר של בארסה בשנה שעברה

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    92
    משפט מחץ
    אל תספר לקב''ה כמה גדולות צרותיך- ספר להן כמה גדול הקב''ה

ציטוט נכתב במקור על ידי fassass צפיה בהודעה
    אתה רשום פה בפורום מספטמבר לא כל כך היית פה לדבר על שנה שעברה ומסכת הפצועים שלנו בהרבה יותר גדולה מאשר של בארסה בשנה שעברה
    חחחח תגיד לי אתה רציני?! אתה נופל פה על קטנות, חחח אני מתפלא שעוד הלכת לבדוק מתי נרשמתי חח.

עזוב את סוגיית הפצועים. הסברתי את עצמי כבר הרבה פעמים, כתבתי כבר כל מה שאני יכול, ואני לא אחזור על הדעות שלי בכל פעם שמישהו כותב שורה וחצי בתגובה...
    (עברית)אתה יפה. מה אתה, יפה?! לא, אתה לא...!
    (אנגלית) You are handsome. What are you, handsome? No, you're not...! h
    (גרוזינית)חרלמזי. ררחר, למזי? ארה, ארחר.
    (ערבית)אנטה ג'מיל. מד'ה אנטה, ג'מיל? לה, אנטה לה.

גם אני גרוזיני(גיאורגי) גאה!
    שן דחצ'ובה אמן!

הקסים אותי.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

די לזיין בשכל כבר, רונלדיניו פתח את העונה שנה שעברה ביחד עם מסי. גם אינייסטה צ'אבי וכולם היו בשלבים האלה של העונה. בחלק השני של העונה הפצועים של ברצלונה התחילו להגיע (רולנדיניו יצא מההרכב במחזור 11). אל תשווה בכלל את הפצועים שלכם לשלנו, מה הטעם לשקר לעצמך שאני יבין?
    Siete

מורחקים
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Its EveryOne....

2-2.. או 3-1 לברצלונה,או 2-1 לריאל....

חח הבאתי את כל התוצאות האפשריות חח

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    4
    נקודות
    156
    משפט מחץ
    אין יש לך בעיות? אידיוט

חחחח תגיד לי אתה רציני?! אתה נופל פה על קטנות, חחח אני מתפלא שעוד הלכת לבדוק מתי נרשמתי חח.

עזוב את סוגיית הפצועים. הסברתי את עצמי כבר הרבה פעמים, כתבתי כבר כל מה שאני יכול, ואני לא אחזור על הדעות שלי בכל פעם שמישהו כותב שורה וחצי בתגובה...
    שמע אין כל כך הרבה מה לבדוק לונג אקטיבטי אבל לא משנה גם ככה הדעות שלך לדעתי לא נכונות לגבי שנה שעברה אבל ריבים בין אוהדי ריאל וברסה תמיד יגמרו בלי הכרעה אבל אסור לשכוח שלריאל לא היה את רוד רוב העונה על רובן אני לא ידבר גם היינצה ומצלדר היו פצועים זמן רב אז הנה בבקשה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תהיה פה "הפתעה" וריאל ינצחו

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מקווה שבארצלונה תנצח,ורוצה שהיה משחק מענין מצד ריאל..

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

המארקה: "מיטצל סלגדו יסגור את מסי". תראו לאן הגענו אלוהים.

ככל הנראה נפתח עם שלושה בלמים כי פשוט אין לנו מספיק אופציות הגנתיות (את האמת גם התקפיות בחסרונם של רובן, ואן ניסטרלוי ואולי גם שניידר אחרי הכל).
    Siete

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

סלגדו אפס איך הוא יצליח ליסגור את מסי

משתמש כבוד
    RealMadrid 4 Ever
    האוואטר של -Raul-
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    0
    נקודות
    285
    משפט מחץ
    Real Madrid ♥

ציטוט נכתב במקור על ידי aloniman צפיה בהודעה
    סלגדו אפס איך הוא יצליח ליסגור את מסי
    לא יצליח..
    Real Madrid ♥

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

בהעדרתם של רובן, ואן ניסטרלוי ואולי שניידר, ראמוס יודע שלא יהיה לנו הרבה מהירות בהתקפה ונצטרך לצאת למתפרצות. שלושה בלמים הם חובה לדעתי (ראמוס ניסה זאת נגד זניט, אני מאמין שהוא יעשה זאת בנואוקמפ) - סלגדו יצטרך לשחק כבלם לצד סרחיו ראמוס ופאביו קנאברו, שדרנטה הצעיר יעבור לעמדת המגן השמאלי "ובעזרתו" של סלגדו ינסו לסגור את מסי בצורה טובה יותר. מצלדר ישחק כמגן ימני ככל הנראה ויקבל עזרה מראמוס בסגירה על תיירי הנרי. גאגו, גוטי ובתקווה ששניידר יחזור (אם לא אז רפאל ואן דר וארט), יצטרכו להפעיל את היגואין שיברח פעמים רבות לאגף וראול שישחק כחלוץ ראשון בלת ברירה, במיוחד בשל העובדה שהמהירות שלו היא כבר ממזמן לא מה שהייתה פעם. אבל בכל זאת, החוכמה של השחקן הזה נדירה והוא יהווה כאיש מפתח ראשי - בסה"כ הוא השחקן הכי טוב של ריאל מדריד על המגרש מבחינת חשיבה והשחקן שהוא, תיהיו בטוחים ששקט ברצלונה לא יקבלו מהשחקן הענק הזה.

בכל אופן, אני לא זוכר את ברצלונה כל כך פיבוריטית לסופרקלאסיקו, באמת שלא. אם אתם זוכרים, שנה שעברה ידעתי שריאל לא תפסיד בנואוקמפ'. כנראה שאחרי שלוש שנים ללא נצחון, ברצלונה תעשה זאת במוצאי שבת.. חבל שבנסיבות האלה, אבל אין מה לעשות, זה הכדורגל וכמו שאמרו פה לפני, פציעות הן חלק מהמשחק.
    Siete

ציטוט נכתב במקור על ידי Siete צפיה בהודעה
    בהעדרתם של רובן, ואן ניסטרלוי ואולי שניידר, ראמוס יודע שלא יהיה לנו הרבה מהירות בהתקפה ונצטרך לצאת למתפרצות. שלושה בלמים הם חובה לדעתי (ראמוס ניסה זאת נגד זניט, אני מאמין שהוא יעשה זאת בנואוקמפ) - סלגדו יצטרך לשחק כבלם לצד סרחיו ראמוס ופאביו קנאברו, שדרנטה הצעיר יעבור לעמדת המגן השמאלי "ובעזרתו" של סלגדו ינסו לסגור את מסי בצורה טובה יותר. מצלדר ישחק כמגן ימני ככל הנראה ויקבל עזרה מראמוס בסגירה על תיירי הנרי. גאגו, גוטי ובתקווה ששניידר יחזור (אם לא אז רפאל ואן דר וארט), יצטרכו להפעיל את היגואין שיברח פעמים רבות לאגף וראול שישחק כחלוץ ראשון בלת ברירה, במיוחד בשל העובדה שהמהירות שלו היא כבר ממזמן לא מה שהייתה פעם. אבל בכל זאת, החוכמה של השחקן הזה נדירה והוא יהווה כאיש מפתח ראשי - בסה"כ הוא השחקן הכי טוב של ריאל מדריד על המגרש מבחינת חשיבה והשחקן שהוא, תיהיו בטוחים ששקט ברצלונה לא יקבלו מהשחקן הענק הזה.

בכל אופן, אני לא זוכר את ברצלונה כל כך פיבוריטית לסופרקלאסיקו, באמת שלא. אם אתם זוכרים, שנה שעברה ידעתי שריאל לא תפסיד בנואוקמפ'. כנראה שאחרי שלוש שנים ללא נצחון, ברצלונה תעשה זאת במוצאי שבת.. חבל שבנסיבות האלה, אבל אין מה לעשות, זה הכדורגל וכמו שאמרו פה לפני, פציעות הן חלק מהמשחק.

ברצלונה כל שנה מאז ה4 שנים האחרונות לפחות פייבוריטית בבית!

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ברצלונה פיבוריטית בבית תמיד נגד כל קבוצה בעולם, אבל לא הצליחה לנצח אותנו כבר שלוש שנים בבית שלה. פעם אחרונה שבארסה נצחה אותנו זה היה ה3-0 בברנבאו.

בכל מקרה, התכוונתי לפיבוריטית בכללי, למשל שנה שעברה הייתי בטוח שננצח או נעשה תיקו (גם ב3-3 הגיעה לנו לנצח), אבל הפעם? הפעם ברצלונה צריכה לשחק נגד מיטצל סלגדו, גאגו, מצלדר, דרנטה וכאלה.. בוא ניהיה ריאלים, זה נס אם ריאל לא תובס בשבת עם הרכב כזה. 9 שחקנים של ריאל לא יוכלו ליטול חלק במשחק מחר, רובם שחקני הרכב : רוד ואן ניסטרלוי, שניידר, דיארה, פפה, דה לה רד, רובן, גבי היינצה, מיגל טורס, מרסלו.

לדעתי זאת מכת הפציעות הכי גרועה שהייתה ב-10 שנים האחרונות. לא בגלל מספר הפצועים, כי אני בטוח שדברים היו מעולם, בעיקר בגלל העובדה שכל השחקנים שסמנתי הם שחקני הרכב קבועים בריאל (ההרכב הזה יותר טוב ממה שיש היום בכמה רמות, אז תבינו מה קורה בריאל מדריד). מה שקורה פה זה פשוט בושה שלא נראתה כמוהה כי יש פה שחקנים שהם פשוט פצועים כרונים (פפה פצוע כרוני, את שניידר אני לאמאשים כי זה באשמתו הישירה של שוסטר).

אגב, שנייידר לא ישחק סופית.
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 11-12-2008 בשעה 20:39.
    Siete

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
נושאים: 2,473,055 | הודעות: 8,173,642 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect