בשביל הפנאן אני ממלא ווינר ושם לריאל נצחון...
לא מפחד מכלום..
בשביל הפנאן אני ממלא ווינר ושם לריאל נצחון...
לא מפחד מכלום..
|
|
מרסלו גרוע ואף אחד לא דואגג לו כי הוא לא שחקן הרכב.
על טורס לא אמרנו כלום מהסיבה הפשוטה שהוא שיחק אולי 2 משחקים העונה עקב פציעה. דה לה רד? בכל המשחקים שהוא שיחק העונה למעט דפורטיבו נצחנו. עם משפטים כאלה עדיף כבר לכתוב וגמרנו :\
אגב, תן קצת כבוד לשחקן שגמר את העונה ואולי גם את הקריירה (דה לה רד, זה סופי).
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 12-12-2008 בשעה 13:34.
Siete
טל, עזוב רגע את ההעברות אחי (ואתה צודק), תקשיב - זה שבעה שחקני הרכב שלא יכולים לשחק וחלקם השחקנים הכי חשובים שלנו. העובדה שהיגואין הוא שחקן המפתח שלנו בנואו קמפ' אומרת הכל (שלא נדבר על זה שדרנטה צריך לעבור את דניאל אלבס והקישור של בארסה).
Siete
זה בדיוק היתרון של בארסה. אין לנו 'שחקני הרכב'(אם תוציא את מסי, ואלדס וצ'אבי, שהם באנקרים בהרכב). העונה פפי עושה הרבה רוטציות, וגם עם 7 שחקני הרכב פצועים היינו מסתדרים לא רע, לאחר כל הקניות האלה בקיץ.
ותחליט, היגוואין/ראול, מי מהם בדיוק שחקן מפתח? סתרת את העצמך בשתי תגובות...!
(עברית)אתה יפה. מה אתה, יפה?! לא, אתה לא...!
(אנגלית) You are handsome. What are you, handsome? No, you're not...! h(גרוזינית)חרלמזי. ררחר, למזי? ארה, ארחר.
(ערבית)אנטה ג'מיל. מד'ה אנטה, ג'מיל? לה, אנטה לה.
גם אני גרוזיני(גיאורגי) גאה!
שן דחצ'ובה אמן!
הקסים אותי.
אביב, לא סותר ולא בטיח. כולם יודעים שהיגואין וראול הם התקווה האחרונה של ריאל למשחק הזה וזה אפילו יהיה מיותר להזכיר. היגואין מציג יכולת כל כך טובה מתחילת העונה (רק שלשום חגג 21) שכל חלוץ בעולם היה מתגאה בה. אבל עדיין, בכל זאת, אמרתי את זה אומנם בנימה רצינית, אבל כולנו יודעים שכשריאל מסתמכת על שחקן בן 21 עם כל הכוכבים בסגל שלה (שלא נמצאים) מצבה רע.
כבר מההתחלה אמרתי שההתקפה במשחק הזה חשובה יותר מההגנה, הרי בנואוקאמפ' אנחנו כן נספוג.
טל, דרנטה ישחק כקיצוני שמאלי, סרחיו ראמוס יעבור לעמדת המגן השמאלי כפי שזה נראה עכשיו.
Siete
שניידר לא יפתח HEEDROLIX, ספק אם הוא ישותף בכלל כי הוא פשוט לא כשיר.
Siete
ואי ואי שבוע לא הייתי פה והעולם התהפך (עוד פציעות והמינוי של ראמוס). למזלי הסופר קלאסיקו ביום שבת ולא בראשון ובכלל שזה לא שבוע הבא שאני סוגר שבת.
לדעתי יגמר ב3-1 או 4-1 של בארסה, ושוב זה תלוי רק מתי ברצלונה תפרוץ טוטאלית את ההגנה. לריאל יש כרגע סגל של קבוצת אמצע טבלה אין מה לעשות.
AND, צודק - ארבעה שחקנים מקסטיליה ישבו על הספסל מחר - אגוס, בואנו, אנטון ופלנקה. זה אומר הכל על הפציעות..
Siete
אני אומר 5:3 בארסה לוקחת
Jozep Pep Guardiola
2008-2012
ריאל לא צריכה לשחק עם 5 בהגנה , אם היא תעשה את זה היא רק תזמין את בארסה לתקוף אותה.
הם צריכים לשחק עם 5 בקישור וליצור שם רוב על בארסה ולנסות למנוע מצ'אבי להיכנס למשחק , כי החלק הכי חזק של בארסה זה הקישור.
יותר קל לעבור מהתקפה להגנה מאשר מהגנה להתקפה , לכן אם ריאל ישחקו הגנתי ויקבלו גול קשה לראות אותם חוזרים מפיגור.
חחחחח אני אומר ריאל יוצאים תיקן 1:1 עם בארסה