קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מדריך איך לעשות כסף בלי לעשות כלום!+הסבר על האתר
    על ידי Dor1412 בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-03-2007, 15:13
  2. [שאלה] בקשר לרשת(אני רוצה לעשות)
    על ידי DoGow בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 22:54
  3. 6 דרכים לעשות באנג'י
    על ידי Bigbond בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 20:23
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 36

מה לעשות?

ברירת מחדל מה לעשות?

מה קורה חבר'ה אניחדש באתר ויש לי כמה שאלות .
    אז ככה :
    יש לי קבא 56 ופרופיל 97 אבל אם סעיף ראיה והמספרים שלי הם 4-3 בעיניים ,כל החיים שלי רציתי להיות טייס ואני מתאמן עוד מגיל קטן בשביל להגיע למטרה הזו ועכשיו אני שומע שבגלל העיניים שלי אני לא יוכל להיות מה שרציתי בו ...שמעתי שאם מספרים כאלה אפשר לפחות להיות טייס מסוקי קרב אז השאלות שלי הן ככה האם זה נכון לגבי מסוקי קרב
    2) יש דרך שבעזרת אני יוכל להיכנס למסלול של טייסים או לפחות לנסות ולראות אם יקבלו אותי..ואם יש מהי..?

בתודה
    keddan

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של Avior
    לייקים
    0
    נקודות
    1,050
    משפט מחץ
    אני סחי שפיץ ;]

כעיקרון כל קצין זכאי לחזור למסלול טייס(באיזה שלב במסלול אני לא יודע)
    אבל אם יש לך סעיף פוסל אני לא חושב שיש סיכוי
    תבדוק בלשכת גיוס במדור סיירות הם יענו לך תשובה חדה ברורה ונכונה

משתמש כבוד האוואטר של Yeahi
    שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ
    תכוון לירח, לא פגעת? לפחות תהיה כוכב :]

לצערך, עם סעיף ראייה לא ניתן להגיע לטייס.

יש לי אמירה שעליה גדלתי והיא אומרת שתהיה הכי טוב במה שאתה עושה וזה מה שרצית כל החיים להיות הכי טוב במה שאני עושה ואחד הדברים זה להיות טייס אבל כנראה שלא תינתן לי ההיזדמנות לעשות זאת אז אני לא מתיאש אני הלך לסיירת מטכל "חוד החנית של צה"ל ",אם אי אפשר להיות הכי טוב בשמיים אני ההיה הכי טוב באדמה (וחוץ מיזה אני אוהב את החול את הנשק הפחד ולקיחת הסיכונים )
    אבל דבר אחד אני לא מבין למה פוסלים רק בגלל סעיף של ראייה ? אני יכול להיות הטייס המושלם גם עם משקפיים (אני עם עדשות דרך אגב לא יודע אולי זה עוזר )הם הורסים להרבה אנשים את השאיפות .ואם כבר מדברים למה שיכנס אחד בלי סעיף של העיינים במקומי ואחרי לא פחות מחודש יתייאש ויפרוש בעוד שאני כל חיי מכין עצמי מנטלית ופיזית ואני יודע בוודאות שאני לא אפרוש למה לאחד כזה יש את ההיזדמנות ולאחד כמוני אין ..?!

לייקים
    0
    נקודות
    1,050
    משפט מחץ
    אני סחי שפיץ ;]

ציטוט נכתב במקור על ידי Yeahi צפיה בהודעה
    לצערך, עם סעיף ראייה לא ניתן להגיע לטייס.
    אפשר ....יש מפסר מסוים שמגביל

ציטוט נכתב במקור על ידי keddan צפיה בהודעה
    יש לי אמירה שעליה גדלתי והיא אומרת שתהיה הכי טוב במה שאתה עושה וזה מה שרצית כל החיים להיות הכי טוב במה שאני עושה ואחד הדברים זה להיות טייס אבל כנראה שלא תינתן לי ההיזדמנות לעשות זאת אז אני לא מתיאש אני הלך לסיירת מטכל "חוד החנית של צה"ל ",אם אי אפשר להיות הכי טוב בשמיים אני ההיה הכי טוב באדמה (וחוץ מיזה אני אוהב את החול את הנשק הפחד ולקיחת הסיכונים )
    אבל דבר אחד אני לא מבין למה פוסלים רק בגלל סעיף של ראייה ? אני יכול להיות הטייס המושלם גם עם משקפיים (אני עם עדשות דרך אגב לא יודע אולי זה עוזר )הם הורסים להרבה אנשים את השאיפות .ואם כבר מדברים למה שיכנס אחד בלי סעיף של העיינים במקומי ואחרי לא פחות מחודש יתייאש ויפרוש בעוד שאני כל חיי מכין עצמי מנטלית ופיזית ואני יודע בוודאות שאני לא אפרוש למה לאחד כזה יש את ההיזדמנות ולאחד כמוני אין ..?!
    זהו שכנראה שתצטרך לרדת גם מזה כי לא מקבלים יום סיירות עם משקפיים

משתמש כבוד האוואטר של A&E
    לייקים
    6
    נקודות
    28

ציטוט נכתב במקור על ידי keddan צפיה בהודעה
    כל הכבוד לך , אני מאחל לך בהצלחה!
    אני מאוד מעריך ומעריץ אנשים כמוך.
    גם אצלי בע"ה.

משתמש משקיע
    לייקים
    6
    נקודות
    69

קדן זה נשמע כאילו סיימת מסלול או לפחות עברת גיבוש?
    ולפותח התרד - ניתוח לייזר זו האופציה היחידה

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    0
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    בחורה שלא גמרו לה בפה עדיין חושבת שקוקה-קולה זה טעם החי

אם הייתי הרמטכ"ל.. הייתי שולח אנשים כמוך לגולני\גבעתי\הנדסה קרבית\שריון וכו'.. ואני אסביר למה.
    אני חושב שבנאדם שמדבר כמוך, שאני מאוד מעריך את הצורה שאתה מדבר בה ואת מה שאתה מאמין בו, יכול למצות את עצמו בחי"ר בצורה הכי טובה שיש.
    מבחינת המקום עצמו, מקומות קרביים לכל דבר.
    מבחינת פיקוד, אנשים כמוך יכולים להגיע לדרגים הגבוהים ביותר במקומות כאלה (ואני בטוח שגם בסיירות מובחרות)
    וכשתגיע למקומות הפיקודיים האלה תוכל לתת השראה לחיילים שלך, ולגרום להם לחשוב כמוך בצורה שלך.. שאין דבר יותר מוערך ומוערץ מזה.. לקחת אחריות ולהנהיג את הדור הבא... כשידוע שבד"כ אנשים שמגיעים למקומות כמו גבעתי הנדסה ושריון הם ממורמרים מהרגע הראשון שהגיעו לבקו"ם, ומי יודע? אולי אתה תצליח לשנות את זה ולגרום להם לשנות את הגישה שלהם ב-180 מעלות.

שיהיה בהצלחה בהמשך הדרך!
    נערך לאחרונה על ידי Karahana; 12-12-2008 בשעה 22:47.

לייקים
    0
    נקודות
    1,050
    משפט מחץ
    אני סחי שפיץ ;]

ציטוט נכתב במקור על ידי Karahana צפיה בהודעה
    אם הייתי הרמטכ"ל.. הייתי שולח אנשים כמוך לגולני\גבעתי\הנדסה קרבית\שריון וכו'.. ואני אסביר למה.
    אני חושב שבנאדם שמדבר כמוך, שאני מאוד מעריך את הצורה שאתה מדבר בה ואת מה שאתה מאמין בו, יכול למצות את עצמו בחי"ר בצורה הכי טובה שיש.
    מבחינת המקום עצמו, מקומות קרביים לכל דבר.
    מבחינת פיקוד, אנשים כמוך יכולים להגיע לדרגים הגבוהים ביותר במקומות כאלה (ואני בטוח שגם בסיירות מובחרות)
    וכשתגיע למקומות הפיקודיים האלה תוכל לתת השראה לחיילים שלך, ולגרום להם לחשוב כמוך בצורה שלך.. שאין דבר יותר מוערך ומוערץ מזה.. לקחת אחריות ולהנהיג את הדור הבא... כשידוע שבד"כ אנשים שמגיעים למקומות כמו גבעתי הנדסה ושריון הם ממורמרים מהרגע הראשון שהגיעו לבקו"ם, ומי יודע? אולי אתה תצליח לשנות את זה ולגרום להם לשנות את הגישה שלהם ב-180 מעלות.

שיהיה בהצלחה בהמשך הדרך!
    ומזלנו שאתה לא הרמטכל כי אתה מדבר על דברים שעוד לא חווית

אני עברתי הדמייה של יום סימולציה של סיירות בוינגט .באים קצינים מגולני גבעתי וגם יחידות גבוהות והם המפקדים שלך באותו היום, שלושה לכל קבוצה והיו קבוצות שהיו חמשיה מפקדים (אחד שאומר מה לעושת ,השני לוקח זמנים ורושם ,והשלישי מותח ביקרות) .
    הם מתנהגים איתך כמו ביום סיירות עצמו וזה כולל את הדיונות ,ריצות של קילומטרים עם שקי חול על הגב ,אלונקה ,ספרינטקים בניית מתקפות ועוד דברים .
    את הכל עברתי(למרות שבמהלך היום אותו אדם שפתח את האלונקה בטעות הניף אותה ישר לפנים שלי דבר שגרם לי ליפות מהרגלים מהסחרחורת בספירנט השלישי אבל קמתי אחרי זה והמשכתי לקחת מקומות ראשונים)
    והגעתי בקבוצה שלי (קבוצה 28) למקום הראשון (חוץ מאותו ספירנט שלישי שנפלתי מהרגלים באמצע הספירנט) ולפי הנתונים שלי אמרו לי שאני יוכל ללכת למטכ"ל גם עם הסעיף ראייה .אני פשוט צריך לשלוח טופס של חריג סיירות וזה מה שיאפשר לי את הכניסה לסיירת מטכ"ל.אני לא הולך לוותר לא משנה לאן אני יגיע מטכ"ל ,שלדג ,גולני,גבעתי אני ההיה הכי טוב לא משנה איפה אני ההיה.

נ.ב. תודה לכל אלה שהגיבו ^^

לייקים
    0
    נקודות
    1,050
    משפט מחץ
    אני סחי שפיץ ;]

פעם ראשונה שאני /שומע על "חריג סיירות" אני יודע שיש חריג חי"ר שזה מה שרצו לתת לי אחרי שהורידו לי פרופיל באמצע האימון המתקדם.
    בכל מקרה הרבה הצלחה

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    0
    נקודות
    20
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Avior Dvora צפיה בהודעה
    ומזלנו שאתה לא הרמטכל כי אתה מדבר על דברים שעוד לא חווית
    מי אתה בכלל?

לייקים
    0
    נקודות
    1,050
    משפט מחץ
    אני סחי שפיץ ;]

ציטוט נכתב במקור על ידי Karahana צפיה בהודעה
    מי אתה בכלל?

אביאור נעים מאוד.אתה?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    0
    נקודות
    20
    משפט מחץ

אתה לא צריך לדעת... ולפי מה שאני זוכר גם לא ביקשתי תגובה של אף אחד על מה שכתבתי... אתה מוזמן לשמור את הדעות המאוד מעניינות שלך לעצמך... אתה כנראה עוד אחד שקצת זמן בצבא (אם בכלל... וגם אם סיימת צבא זה ממש לא משנה) וחושב שהוא מבין יותר טוב מכולם.

לייקים
    0
    נקודות
    1,050
    משפט מחץ
    אני סחי שפיץ ;]

אני מספיק זמן בצבא בשביל להבין מהתגובה שלך שאתה ילד בן 15-16 שרק שומע סיפורים וחושב שהכל וורוד כמו שהעולם מצטייר

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,234 | הודעות: 8,173,821 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect