מי שלא קרא את החלק הראשון שיקרא למה הוא לא יבין כלום..
חלק 1
טוב אז דיברתי עם ההיא שהייתה לי איתה פגישה היא סידרה שאני ישן בבית השנטי בנתיים אבל עכשיו כרגיל הלוהים שונא אותי.. ואמא שלי עכשיו בבית חולים עם אירוע מוחי מאוד מאוד קשה רגל ימין ויד ימין משותקות לגמרי והיא בקושי יכולה לדבר.. , היא אישה מבוגרת.. והיא מאוד קשורה אליי..אני מפחד שהעזיבה שלי מהבית תפעיל אלייה לחץ ויקרה לה משהו כי היא במצב מאוד מאוד שביר.. היום דיברתי איתה והיא בוכה לי בטלאפון שמוליק בוא אליי אני רוצה לראות אותך.. ולא יכלתי ללכת למה מצאתי עבודה וזה היה היום הראשון שלי.. מה שאני בעצם אומר..זה אני צריך 6000 שקל דחווףףף עם לא .. אבא שלי יעיף אותי מהבית ואז אני בטוח אני מרגיש שלאמא שלי יקרה משהו ..ואני ממש לא רוצה שזה יקרה... + לא קשור לנושא קצת.. חברה שלי עזבה אותי.. היא אומרת לי שזה לא זה.. וכל החרטות של הבנות.. אחחח תודה הלוהים..תודה על כל האהבה שלך כלפי
אני מנסה לעשן פחות(סמים) ואני די מצליח אבל אני מקבל בום אחרי בום אחרי בום ודייי זה מציק הרגשה של לחץ שכאילו כל העולם נגדי .. כל החברים שלי בצבא.. אין לי חבר שאני יוכל לפרוק לו דברים הילדה שאני אוהב עזבה אותי סופית... בדוק סופית.. אבא שלי עוד יותר עצבני מהרגיל אמא שלי בבת חולים... אבא שלי מחכה לכסף שאני יביא לו שהוא יוכל לשלם חוב שהוא לקח מהבן אדם הממש לא נכון הוא סומך עליי שאני יביא לו ואין לי שקל על התחת
מצטער שפרקתי עליכם את הבעיות שלי שוב...
שיהיה לכל עם ישראל שבת שלום

...