חברה.. אני במצב מה זה חרה..אני יספר לכם איך הכל אתחיל...
אוקי מאז ומתימיד ההורים שלי מתנהגים אליי חרה ממש ממש חרה.. יותר ממה שאתם חושבים.. למשל אבא שלי בוגד באמא שלי מול העניים שלה ואמא שלי אישה מבוגרת היא בוכה ולא יכולה לעשות כלום.. אני עובד כבר שנתיים ואבא שלי לוקח לי את כל המשכורת תמיד..הוא אומר לי או שתביא תכסף או שתעוף מהבית.. הוא מקלל הוא מרחיק ממני את כל החברים הכי קרובים שלי..
אני בן 18.. ואין לי חופש אני מרגיש חנוק שהוא ואמא שלי יוצאים מהבית לפעמים זה בשש שבע בבוקר הוא מעיר אותי משינה מוציא אותי למדרגות ואומר לי יאללה אנחנו זזים תסתדר לך לחברים שלך.. עכשיו רציני נראה לו שאני ילך לחברים שלי ב שש בבוקר.. אז אני מחכה במדרגות עד הצהוריים שאני יוכל ללכת לחבר לשבת קצת עד שהורים שלי יחזרו הביתה... ובגלל כל הדברים שהוא אומר ועושה..אני מוצא את עצמי יותר עלים ואתחלתי לעשן סמים..ואני כבר לא מכיר את עצמי
עכשיו למה אני אומר שהוא עומד להעיף אותי מהבית .. כי רציתי ליתנקם בוא.. אמרתי לו שאני עובד בצהוריים עד הערב.. וברסמי סתם עבדתי עליו.. אני הייתי הולך לחברים שלי עד הערב ואז חוזר הביתה.. עכשיו הגיע התאריך ה10 והוא מחכה למשכורת.. שהוא יגלה שבעצם הכלל היה בולשיט הוא יעיף אותי ואפילו ינסה לפגוע בי לפניי.. הוא יהיה עוד יותר עצבני מהרגיל למה הוא נכנס לחוב של 6000שקל.. והוא סומך על המשכורת שלי שתכסה את זה הוא אמר לבן אדם שהוא לקח ממנו תכסף שהוא יחזיר לו עד ה12 לחודש..
אני חשבתי שאני יעשה את זה..יברח ואני ישן אצל חברים איזה חודשיים שלוש יחסוך כסף ואז נעבור לדירה משלי..בשכירות
אבל היה פרט שולי ששכתי..כל אבל כל החברים שלי.. יתגיסו השבועיים האלה..ואני לא ידעתי.. ועכשיו שאבא שלי יעיף אותי לא יהיה לי אצל מי ללכת.. מצב חרה..ממש לא יודע מה לעשות אני כותב ובוכה לכם בזמן הכתיבה..וברסמי אני מפחד שהבןאדם הזה יפגע באבא שלי.. למרות הכל אני באמת אוהב אותו... זהו..רציתי רק לפרוק לספר למישהו..
עם אתם עומדים להגיב משהו בסגנון של דבר איתו .. זה לא יעבוד אבא שלי הוא בן אדם אגרסיבי מאוד.. ודיבורים לא עוזרים במקרה הזה..