|
|
זיהוי שיר..
יש שיר כזה בישראלית:
"עם את רוצה אותו לכי הכי קרוב, את לא צריכה לחשוב עליי"
מי שיכול שיעלה לי ללינק , ואולי בגירסת רמיקס
תודה לעוזרים!
מישהו יכול להגיד לי, איך קוראים לשיר שנשמע ברקע של הסרטון??
אני לא מצליח למצוא את השם שלו... תודה מראש
http://il.youtube.com/watch?v=lvCCof...eature=related
אני צריך את האלבום השני של האחים ג'ואנס בבקשה....
ביד יש כוח, בראש יש מוח, בגוף יש לב בו כתוב הפועל אותך אני אוהב !
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אני צריך שירים לבן דוד שלי הוא קטן אני צריך שירים:
דורה,בינקי ביל ועוד מלא שירים לילדים להורדה ממש תודההה
(צריך שזה הייה שיר הפתיחה)
ביד יש כוח, בראש יש מוח, בגוף יש לב בו כתוב הפועל אותך אני אוהב !
אני צריכה בבקשה להרדה את שני האלבומים של דרייק בל {אם משיהו מכיר} מהסדרה דרייק וג'וש...
אני צריך בבקשה את "אני עומד על צוק" של היי פייב.
תודה.
לא משנה איזה אלבום (כמה שיותר)
של Weezer
http://www.shiron.net/search_zong.as...ame=foo&lyrics=שמות של אלבומים
Make Believe Album
Maladroit Album
Pinkerton Album
Weezer (Blue Album) Album
Weezer (Green Album) Album
Weezer (Red Album) Album
תודה למי שמביא לי![]()