יוסי הרוויח כסף חוץ מהתוכנית??
שמעתי ששילמו לו איזה מיליון רק על הפרסומות שלו
ואז הרינטונים שלו לפלאפון זה נכון??
יוסי הרוויח כסף חוץ מהתוכנית??
שמעתי ששילמו לו איזה מיליון רק על הפרסומות שלו
ואז הרינטונים שלו לפלאפון זה נכון??
קרא חוקי חתימות
|
|
הוא גם יחסית די עשיר גם בלי התוכנית
הוא קבלן עד כמה שידוע לי
לא חסר לו כסף
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
וואלה על כל הרינגטונם האלה שעשו עליו הוא עשה כסף והוא אפילו לא יודע על זה
עכשיו שהוא ייצא ישלמו לו על זה
כי זה זכויות שלו סה שייך לו יעני
קיצר הוא הסתדר
שפרה זבל!!!
הוא מרוויח עכשיו פי 10 מהמיליון יש לו פרסומות מוכנות,שירים ועוד.
Electro FTW
יוסי באמת קבלן ויש לו כסף גם בלי התכנית!
למה אתם מדברים שטויות? אין לו שום זכויות נכון לעכשיו על כל הרינגטונים, הכל שייך לקשת.
אז מה בעצם יצא לו מהתכונית? כלום... אהה ד'א שמעתי שרוצים אותו לקמפיין סיגריות משו כזה..
זה נכון?
קרא חוקי חתימות
כמו שאומרים המתמודדים קיבלו משכורת חודשית והוא קיבל הכי הרבה לפי השמועה..
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
יש לו תכסף שהוא קיבל ממקום 2, וחוץ מזה יהיה לו את כל הכסף מהפרסומות שיקחו אותו.
עשו לי טובה, אל תדאגו למצב הכלכלי של יוסי בובליל (גם אם הוא לא היה מלא בכסף קודם, מה שסביר להניח שלא נכון).
Siete
רציני הוא ירוויח עכשיו מלא כסף רק מהפרסומות שיעשו איתו!
נערך לאחרונה על ידי <HEN>; 17-12-2008 בשעה 22:51.
אחי בטח שזה שייך לו
הוא יכול לתבוע אותם זה הזכות שלו לעשות מה שהוא רוצה זה שהם הקליטו אותו זה עברה על החוק ליוסי בובליל יש את הזכות המלאה על מה שהוא אמר
זה כמו שאני עכשיו יקליט אותך אומר משהו ויפרסם את זה זה יפגע בזכויות שלך ואתה יכול לתבוע אותי על הפרת זכויות
כמו שנקראה ~זכויות יוצרים~
אז יוסי בובליל בטוח קיבל כסף על כל הרינגטונים וגם חברות הסלולר לא כדי להם לא לשלם ליוסי בובליל למה אם הוא התבע אותם זה יוציא להם שם רע ויהרוס להם הרבה יותר...
ועוד משהו בדוק ההפקה שילמה ליוסי אין מצב שלא בלי יוסי אין האח הגדול
כמו שהוא אמר "אני האח הגדול"
כן אמרו שכל חודש שהוא היה שם הוא קיבל 10000 שקל