אמור להיות יא' אבל פרשתי
|
|
פרשת המהלימודים?
תחזור מהר
נערך לאחרונה על ידי Eitanon; 18-12-2008 בשעה 22:23.
פיי כמה הייתי מבריז בכיתה ט'
חח מה אתה מקשיב לחארטות שהם מאכילים אותך אני הברזתי מלא והם לא ידעו בכלל.. סיימתי עם ממוצע 85 נראה לי
עכשיו אני כבר לא יכול להבריז כי צריך להביא אישור רופא על כל דבר :\
אבל מספורט הייתי מבריז מלא אבל הוא הביא לי 55 הבנזונה
ז' הייתי מבריז מלא ובכלל בח' הייתי כל היום בחוץ כמעט ולא למדתי.. השנה בט' הברזתי עד עכשיו 5-6 פעמים משתדל לא להבריז...
פה ושם
נערך לאחרונה על ידי -sUIx; 19-12-2008 בשעה 00:27.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
אני בקושי מבריז.
ואם אני מבריז אז זה מכימיה >.<"
י'ב , יוצא לי לחתוך פה ושם לשיעורים..
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
חבר טוב שלי התחיל אתמול ללמוד בבצפר למכונאות רכב לשבוע ואמר לי:
אם אתה בא לפה ללמוד אז אני נשאר...
ואני רוצה מכונאות רכב...
קיצור לתקן מכוניות זאת השאיפה שלי, כסף מי פה ועד להודעה החדשה...
אבל זה בת"א ויש לי בכפר סבא ליד הבית כמה בתי ספר אני חושב שך מכונאות רכב...
הקצינת מבחן רוצה שאני ילמד בבצפר למכונאות רכב ואני ילמד רק מכונאות רכב מטמתיקה ואנגלית ומהשאר אני יבריז יענו עם אישור קבוע...
והיא תקמבן לי את זה ותעשה את זה בשעות נוחות חח
באמריקה אפשר רק לחלום, כל יום שאני לא באה אני מפסידה כמות עצומה של חומר שצריך להשלים אחר כך... חוצמיזה, אני לא צריכה. אני יכולה לזייף מחלה, או אם זה קשור למבחנים, אני תמיד יכולה לבקש שידחו לי כי האנגלית שלי דפוקה [ביחס לאמריקאים]