שלום אטרף אחד הנושאים היותר שכיחים בפורום זה אשכולות כמו פרצו לי את המשתמש עכשיו כדי לא להגיע למצב שיפרצו לכם אנחנו צריכים סיסמא חזקה נכון? עכשיו כמה טיפים שיעזרו לכם לשמור על המשתמש שלכם:
1.בשאלה הסודית שלכם אל תבחרו בשאלות פשוטות כמו מי גיבור הילדות שלכם או איפה אתם גרים כי : חברים שגרים איתכם א.יודעים איפה אתם גרים
ב.קרוב לוודאי שיודעים את האימייל שלכם
ג.ביחרו בשאלות קשות
2
עכשיו מה בוחרים?
אז ככה א.לא בוחרים שם של חייה כי זה לא קשה לנחש שם של חייה
ב.אל תבחרו מילה מהמילון תתפלאו כמה קל לפרוץ לכם אם זה כך...
ג.שאלה סודית בחיים אל תרשמו בתשובה סתם אותיות כדי לסיים את הקנייה כי אם ויגנבו לכם תהיה לכם דרך להחזיר
3
עכשיו איך בונים סיסמא? בחרו דבר קשה אך פשוט וקליט
א.אל תבחרו מספר אייסיקיו
ב.אל תבחרו תאריך לידה גם את זה חברים שלכם יודעים.
ג.אל תבחרו מספרי פלאפון/טלפון
ד.ואני לא מאמין שאתם כל כך טיפשים אבל היו דברים מעולם אל תבחרו סיסמא שהיא השם משתמש שלכם!!!!
4
עכשיו לסיסמא עצמה:איך בוחרים סיסמא
הסיסמא צריכה להיות קשה וקליטה איך בוחרים נעשה חישוב נגיד ותאריך הלידה שלי הוא 13.4.92 והשם שלי הוא עדן אלמליח אז eden134 (כאילו 13 לרביעי ושם המשפחה אלמליח אז) eden134e עשו כך ולא יפרצו לכם
5 עוד המלצה פתחו אימייל חדש שאפילו חבריכם הטובים לא מכירים
ואחרונה במקרה ונפרץ לכם האימיל מיד אחרי סיום הרכישה מחקו את ההודעה עם מספר כרטיס האשראי שלכם עוד כמה דברים שכדאי לעשות לא לשמור את הסיסמא כאילו לא לבחור ב V את Remember My Password כתבו את הסיסמא שלכם בכמה מקומות לא להוריד דברים מהמירק לא להוריד קונפיגים שצריך "להתקין" כי 99.999 אחוז שזה KeyLoger
עכשיו מה זה קילוגר? קילוגר הוא מפתח סיסמאות בעברית פשוטה זה קובץ שמגיע כמו סוס טרויאני שנכנס כקובץ תמים להפליא כמו משחק משעשע או כתוכנה שימושית ויכול לגנוב את כל הסיסמאות שיש לכם על המחשב פרטי כרטיס אשראי ופרטים אישיים תיזהרו במה שאתם מורידים ומעל הכל תהנו.
זהו... אני רוצה תגובות והרבה עבדתי על זה קשה מאוד!

ציטוט ההודעה