שלום,
המדריך הזה יהיה מפורט למתחילים, יהיו עצות וטיפים שיעזרו לכל המתחילים.
קודם כל אני מאוד ממליץ על הסירטון הבא:
עכשיו נתחיל,
קודם כל פירוט על הקלאסים:
Medic - קלאס משתמש בLMG לרוב, מעולה לEXP כי הוא יכול לרפות ולהחיות (זה מביא המון EXP), טוב למתחילים.
Engineer - יכול לפוצץ רכבים ולתקנם, משתמש ברובים מושתקים, יכול להנעל על גוף מסויים. מומלץ למתחילים.
Recon - סנייפר, לא מומלץ בהתחלה, הכדור נופל ככה שצריך לירות מעל הראש.
Assault - בהתחלה מאוד קשה להשיג איתו נשקים, אך בסוף הוא מקבל נשקים מעולים (לא הרבה אוהבים אותו).
------------
כמה טיפים:
רצוי ללכת תמיד עם הSQUAD שלכם, אם אתם חברים ומדברים במיקרופון בTS וVENT עוד יותר טוב! במיוחד אם אתם מדיק, אתם יכולים לרפות את חבריכם לSQUAD ועל כך לקבל המון EXP (וההפך), תמיד טוב גם לתת תחמושת לSQUAD ולשתף פעולה עם הSQUAD.
תמיד אם אתם רואים אויב תלחצו על Q כדי שתראו מעליו משולש אדום וקח אם הוא הולך לשיחים או כל מקום אחר, תדעו לאן לראות בידיוק (זה תקף ל5-10 שניות, אפשר לעשות שוב).
מקרוב תחוררו את האויב, מרחוק תירו צרורות של 2-3. בכל קלאס זה ככה (חוץ מרקון)!
כשאתם Recon, תכוונו מעל הראש טיפה במידה ואתם רחוקים מהאוייב כי הכדור נופל.
במידה ואתם מדיק, וחברכם לSQUAD או לקבוצה מת, אל תחיו אותו מול אויבים אף פעם! קודם כל יהרגו אותו והוא התרגז עליכם וזה גם הורס את הסיכויים לנצח, עליכם להרוג את כולם סביבו ורק לאחר מכן להחיות.
אם אתם במוד Rush במתקיפים, תוכלו לקחת C4 ולשים על הM-COM, מקבלים על זה המון EXP, ואפשר גם לירות על הMCOM עם טנקים, כל יריה של T90 זה 50 EXP.
אף פעם לא לצאת כמו "רמבו" על האויבים, המשחק מאוד דומה למציאות ואי אפשר לעשות דברים כאלה במציאות כמו למשל
בMW2 שאפשר לעשות שם דברים לא הגיוניים, תחשבו כמו במציאות אל תצאו על כל אחד שאתם רואים, תנסו לשחק חכם.
במוד HardCore עם סנייפר אפשר להרוג אויבים ביריה אחת (לא משנה איפה פגעתם) ככה שלא צריך להשתדל לפגוע בראש במוד הזה.
בMCOM מתי שמתחילה הסירנה אל תתחילו לנטרל כי אין סיכוי.
תמיד תזכרו! בכל קלאס תמיד תעזרו לSQUAD ולקבוצה, למשל בASSAULT, תזרקו AMMO, וכך גם תקבלו EXP וגם תגדילו את הסיכויים לנצח. או במדיק תמיד תזרקו חיים איפה שיש הרבה אנשים מהקבוצה שלכם.
ריקון, אפשר לפוצץ טנק שלם אם תשימו עליו שתי C4!
אפשר לעשות Spawn על חברי הSQUAD שלכם, לא חייב תמיד לעשות על הבייס, תסמנו את חבר הקבוצה שלכם שאתם רוצים להשתגר לידו ותעשו ENTER BATTLE.
תחשבו לפני שאתם משתגרים, אם אתם רואים טנק בבייס תקחו C4 ותפוצצו אותו, או שתקחו ENGINEER ותירו עליו עם RPG.
תשתמשו בUAV במקרי הצורך, תעשו SPOT בQ מלמעלה ותעזרו לחבריכם לפוצץ את הMCOM מהאוויר.
תחליפו קיטים, במידה והרגתם מישהו הוא הפיל את הקיט שלו, ה יכול לעזור, למשל הרגתם ENGINEER תקחו לו את הקיט ותפוצצו את הטנר אם יש, אם הרגתם מדיק תקחו לו את הקיט, תחיו את חבריכם ותחזירו לקיט שלכם.
עד כאן המדריך שלי לטיפים ועצות למתחילים!
אני בטוח שיעזור להרבה!