קונה מותגים.מותגים יקרים.
למה? זה עושה לי טוב הרגשה טובה הרגשה שלי.
גם אני יכול להרשות לעצמי אז בגלל זה אני קונה.
איכות לא איכות יש בזה משו אבל גם חולצה של זארה איכותית
והיא עולה 90 שקל לעומת חולצה של פולו שעולה 400+-
קונה מותגים.מותגים יקרים.
למה? זה עושה לי טוב הרגשה טובה הרגשה שלי.
גם אני יכול להרשות לעצמי אז בגלל זה אני קונה.
איכות לא איכות יש בזה משו אבל גם חולצה של זארה איכותית
והיא עולה 90 שקל לעומת חולצה של פולו שעולה 400+-
גשם של עופרת יצוקה.
|
|
חחח...השאלון הזה הצחיק אותי מעט כי זה הרגע שבו אני התחלתי לשים לב לזה... עכשיו אני מתעסק בזה יותר ממה שחשבתי בחיים שלי שאני אתעסק. אבל פתאום כשאתה מגיע לחטיבה אתה רואה שילדים הולכים עם מותגים,ואני לא רוצה להיראות כמו ילד זרוק וחסר כסף,אז אני קונה 5ג'ינסים ב-300 ש"ח לאחד אז מה,אני אוהב ללבוש את הדברים האלה,לא מכור,אוהב,מתגאה בזה ולא יותר.
אף פעם לא ראיתי את ההבדל בין ג'ינס ב100 ש"ח של KEPASA ואחד ב600+ של כל מותג מעפאן אחר. אותו דבר עם חולצות ב40 וב400. כל עוד זה נוח ונראה סבבה לא רואה סיבה לקנות מותגים. בזבוז כסף. ורובכם פה עדיין בגיל שהכסף בא מההורים ו/או מחסכונות, אז זה לא מזיז לכם יותר מדי. חכו כמה שנים ונראה כמה תקנו :|
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
בוא נגזים:|
להשוות ג'ינס של KEPASA לג'ינסים איכותיים יותר אתה לא יכול מסיבה אחת פשוטה, אחרי כביסה אחת הג'ינס של KEPASA הופך לקשה כמו איזה ציפוי של קיר.
חוץ מזה שג'ינסים חיקויים וסתם זולים הם מכוערים רצח ואני לא רואה את עצמי לובש ג'ינסים כאלו.
בכל מקרה, אני קונה לעצמי את הבגדים לרוב ואני לא מתפשר בכלל, לא איכפת לי מה המחיר כי זה מה שאני אוהב. אולי לפעמים אני מסכים להורים שלי לקנות לי אבל לא הרבה.
להשוות גם להשוות. יש לי אחד עוד מכיתה ט' כמעט כמו חדש. עלה לי בדיוק 80 שקלים. והוא ממש לא "קשה כמו ציפוי של קיר" וגם נראה סבבה. לדעתי אתה מאלה שטחנו להם מגיל צעיר ש"מותגים זה מה שיש וכל השאר חרא". אני מתאר לעצמי שלא ניסית משהו יותר "פשוט".
לא רונה אם זה מכוער הרבה הרבה הרבה פעמים זה מותג
אבל זה כל כך מכוער!
לובש גם מותגים וגם לא
לא חייב לקנות מהשוק![]()
אולי לא אותה איכות בדיוק, אבל זה גם ממש לא מה שנראה לך. תראה, אם אתה אוהב מותגים- סבבה. הכסף שלך, תעשה מה שבא לך. אבל התפיסה שלך לגבי כל ה"לא-מותגים" מוטעית לגמרי וגובלת בטיפשות. אולי אני מפרש את התגובה שלך לא נכון, אבל זה נראה כאילו בשבילך כל "זיוף" כביכול= מכוער, מה ששוב- ממש לא נכון. תאמין לי אתה לא תראה מוזנח עם "ג'ינס סוג ב'".
לא לובש. זה שזה אני לא לובש, לא בכוונה. ממלא כל מה שאני קונה קטן עליי תוך שבועיים(מה לעשות, גודלים), אז בשביל מה לקנות?
(עברית)אתה יפה. מה אתה, יפה?! לא, אתה לא...!
(אנגלית) You are handsome. What are you, handsome? No, you're not...! h(גרוזינית)חרלמזי. ררחר, למזי? ארה, ארחר.
(ערבית)אנטה ג'מיל. מד'ה אנטה, ג'מיל? לה, אנטה לה.
גם אני גרוזיני(גיאורגי) גאה!
שן דחצ'ובה אמן!
הקסים אותי.