אני רוצה לקנטת אבסנט ואני רוצה את הכי טוב אז תציעו לי איזה לקנות
תודה לעוזרים!
אני רוצה לקנטת אבסנט ואני רוצה את הכי טוב אז תציעו לי איזה לקנות
תודה לעוזרים!
|
|
יש לך 500 שקל לאבסינט?
אם כן תיקנה אבסינט צרפתי 75% ואתה בשמים XD
נערך לאחרונה על ידי PiPi ToUcH; 25-12-2008 בשעה 11:31.
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
חחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח די להיות מוגבל חחחחחחחח סם הזיות.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בקריית שמונה?
שוק שחור חחחחחחחחחחחחח אתה חי בסרט
וכותבים אבסינת' ינעל העולם אם אתה בן 14 וראית בקבוק רק באינטרנט אז תפסיק לזיין במוח.
האבסינת' שיש לנו פה מריח כמו חרא, טעים כמו חרא, דופק ת'ראש כמו חרא, והסיבה היחידה שיש לסיים את הבקבוק זה כי חבל על הכסף.
אם אתה רוצה לסבול תקנה עראק זה על אותו בסיס.
מה אתה מתווכח זה כבר שנים על גבי שנים לא קיים ה'סם הזיות' שאתה מדבר עליו גם לא באירופה ולא בשום מקום.
יש רכיבים אחרים שגורמים לך לקבל ראש וברור שישמרו על השם "הפיה הירוקה" כי זה עושה את המוצר אבל הוציאו את המרכיב הכימי הזה שהיה גורם להזיות כי הוא מסוכן מדי.
גם אם אתה מקבל ראש לא נורמלי אתה עדיין לא תהיה בהזיות כמו באבסינת'ים הקודמים.
עוד פעם דבר כזה אתה עף מפה לקרית שמונה המסריחה שלך
אין אבסינת עם סם הזיה בארץ, נקודה.
שוק שחור בקרית שמונה זה אולי הגבול עם לבנון, תיהיה בטוח שרעל עכברים יביאו לך שם ולא סם הזיה
זה שקימבנו את החברים שלך והביאו להם אבסינת' ב500 שקל לא אומר שאתה צריך לזיין תשכל לפני שאתה באמת יודע :\
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
יש לו טעם שמזכיר ערק בגל האניס שהוא מכיל אני אישית מת על הטעם הזה אבל הלענה הוא יענו אמור לגרום להזיות?
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
טוב מתחילות פה קללות, נעול!
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."