ראול, שלא התאמן השבוע באופן סדיר יורד לספסל עקב מחלה.. ואן דר וארט ימלא את מקומו :\
ראול, שלא התאמן השבוע באופן סדיר יורד לספסל עקב מחלה.. ואן דר וארט ימלא את מקומו :\
Siete
|
|
רובן בנתיים מנצח את המשחק של ריאל .
ריאל לא הכניסה כמה ממצב בטוח, והיא תחטוף על זה .
Real Madrid ♥
ריאל תנצח , מקס' תיקו , אללה בארסה בע"ה תנצח את ויאריאל .
נערך לאחרונה על ידי .Eliran.; 20-12-2008 בשעה 22:45.
מרסלו כל כך טיפש, כל כך טיפש ומישהו חייב לעצור את זה. אני לא ידבר על ה3-0 שהיינו צריכים להוביל כבר (בטח נשלם על זה גם במחצית השניייה), אני מעדיף לדבר על הצרות שהוא עשה - הוא לא יודע לסגור קרנות, הוא לא יודע מה זה קו נבדל (ויאה פשוט הורג אותו כל פעם), הוא פשוט לא מגן שמאלי. סלגדו היה טוב במחצית הזאת, אבל הצהוב חברה, הצהוב..
ראול חייב לעלות במחצית השנייה, השאלה את מי הוא יחליף. ואן דר וארט היה מצוין עד לדקה ה-25, דרנטה לא טוב אבל נותן את הנשמה בהגנה ועל זה יש להוריד את הכובע. דוד סילבה ככל הנראה יכנס בתחילת המחצית השנייה, אז איך שלא נסתכל על זה אנחנו בבעיה די גדולה.
מצטייני המחצית - פאביו קנאברו שעשה עד עכשיו עבודה גדולה, פרננדו גאגו שנותן את הנשמה כדי לסגור את דוד אלבלדה ומנואל.פ ואריאן רובן, שהיה חייב לעשות יותר מהמצבים שניתנו לו.
Siete
כוסאמק הגנה של שרמוטות,אפילו שאני יודע שזה מה שיהיה זה עדיין מעצבן.
צריך למכור את ויאה וסילבה בהרבה כסף ולהביא איזה בלם ומגן שמאלי
נערך לאחרונה על ידי Silva; 20-12-2008 בשעה 22:57.
וואלה ריאלל כמה החמצות, זה מדהים.
נראלי שברו את שיא ההחמצות.
ורק במזל הם לא חטפו איזה עקיצה דקה 90.
Real Madrid ♥
אלוהים אדירים, מה זה? זה היה חייב להגמר 8-1 7-2, משהו בתוצאות כאלה.. יש כאלה שלא יאהבו את האנוכיות של רובן, אבל בטחלס בנוסף לבישול הנהדר שלו, הוא סידר 3 גולים בטוחים.. לא יאומן.. אני לא מאמין שאשכרה היה רק שער 1 במשחק היום.
Siete
סמעק,ריאל האלה דפקו אותי בווינר!,לא יכלו להשים עוד שער אחד?! אם כל המצבים שהיו להם אני הייתי שם שער מככל מצב שמה.