קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 20-05-2008, 08:01
  2. [דיון] איזו קבוצה אתם אוהדים?
    על ידי LebronJames בפורום ארכיון
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 22-09-2007, 16:21
  3. דיון| איזו diva אתם הכי אוהבים?
    על ידי LebronJames בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 30-08-2007, 21:34
  4. דיון|איזו diva אתם האוהבים?
    על ידי yanaisharabi בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 26-08-2007, 15:53
  5. [דיון] איזו דמות יש לכם?
    על ידי L.K בפורום World Of Warcraft
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-02-2007, 15:34
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

דיון|איזו השפלה

משתמש משקיע
    לייקים
    7
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    our day begin when yours is about to end

ברירת מחדל דיון|איזו השפלה

בחיים שלא לא הרגשתי כזה חסר ביטחון בצבא שלנו.
    יש לי הרגשה כאילו אנחנו הכי פראיירים והכי חלשים בעולם.
    אני רואה חדשות ופשוט מתעצבן ומשתגע מעצבים,הממשלה שלנו מעפנה ביותר,אני לא רואה אף מדינה אחרת שהיו מפציצים אותה והם היו שותקים פשוט לא רואה.
    הצבא שלנו חסר תועלת ולא מסוגל פשוט לכלום,כל הקאסמים שיורדים על שדרות כמו מים ואף אחד לא מזיז אצבע בשביל שזה יפסק.
    בקיצור הצבא של היום ממש על הפנים עד שיוכח אחרת.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    לא בא לי!

רק תיקון קטן..
    זה לא אשמת הצבא שלנו, זה אשמת הממשלה, הממשלה מחליטה אם נצא למבצע צבאי.. המצב שלנו במדינה מאוד קשה, וכל המצב עם הערבים מתוסבך בטירוף..לדעתי צריך לפעול במידה מסוימת, והממשלה באמת לא עושה כלום...

הא ודרך אגב, הצבא שלנו מסוגל לכלכך הרבה דברים שאתה אפילו לא מתאר לעצמך, הצבא שלנו בין החזקים והתמקדמים בעולם..
    נערך לאחרונה על ידי YoRi; 21-12-2008 בשעה 17:41.

שמע אחי מצד אחד אתה צודק מצד שני לא אני גר באשקלון גם עליי נופלים טילים ומה יש לך לעשות שיש לך פולטיקאים סמרטותים לא מרגישים את זה למה כי הם גרים בתל אביב בבניינים מפוערים מצד שני יש לך תצבא תאמין לי אני לוחם אני יודע הצבא מוכן לזה אבל אין אישר לבצע כלום ותאמין לי אין לוחם שלא רוצה להגיע עכשיו לעזה בעזה רק מחקים לנו אם שלטים ברוכים הבאים.
    אתה יודע מה יקרה שם אם הצבא יכנס לשם אני יספר לך
    1.לחימה בשטח כמו עזה קשה חבל על הזמן עזה ניחשבת למקום הכי צפוף בעולם ותגרום להמון פצועים (מיטענים חוליות קטנות שפוגעות ונעלמות כלים כמו טנקים לא יכול לסייעה לך בלחימה מטוסים לא יפציצו מקומות אם אזרחים)
    2.אין יד חופשית לפעילות שם יש לך אזרחים זה לא כמו במילחמה שעל כול חלון עף טיל לאו או שטנקים עזרו בלחימה מטוסים הפגיזו כמו גדולים ארטיליה עבדה בלי סוף בעזה כמאט אין את כול העזרה כול הלחימה כמאט על הלוחמים
    3.אל תשכח יש לך עיתונאים בכול חור שאם ניפגע ילד בלי חבנה אז כול העולם שומע כמה שהחיילים ישראלים רוצחים.
    אז אחי אנחנו לא חלשים יש לנו כוח אדיר רק פוליטיקה מפגרת תאמין לי אם אתה מכניס את כול חטיבות חי"ר נח"ל צנחנים גולני גיבעתי כפיר וחודש על עבודה בלי עצירות עזה תירגע כמו שחיזבללה במילחמה שנשיא לבנון בכה כמו ילד קטן שנפסיק אז אחי אל תהיה מתוסכל היה אישור היה שקט .....

משתמש משקיע האוואטר של Avior
    לייקים
    0
    נקודות
    1,050
    משפט מחץ
    אני סחי שפיץ ;]

אחי תאמין לי שהצבא שלך בין הטובים והמוכשרים בעולם
    הממשלה שלך על הפנים וכרגע המצב הוא כזה שאם לא נבחר בליברמן או ברב עובדיה לראשות הממשלה באמת אני לא יודע מה יקרה
    נערך לאחרונה על ידי Avior; 21-12-2008 בשעה 18:17.

רק טיפש יכתוב מה שאתה כתבת.

ישי התותח

משתמש כבוד האוואטר של Yeahi
    שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ
    תכוון לירח, לא פגעת? לפחות תהיה כוכב :]

יש פה מישהו שאמר שנורא קשה להלחם בעזה, אתה פשוט צודק, לוחמה שטח בנוי זה אחד הדברים הכי קשים, פעולה בעזה עלולה לגבות חיים רבים, לדעתי זאת עבודה של חיל האוויר.
    שיריון חייב לתת ארטלרייה דחוף, ורק אז להכניס כוחות רגליים, בנוסף לכל זה הייתי מכניס סיירות לחסל מבוקשים בכירים בחמאס.
    כרגע נכון לרגע נתון זה, זאת פעולה מאוד מסובכת, אבל אין מנוס, אני מאמין שבזמן הקרוב תהיהי מלחמה קשה מאוד.

משתמש משקיע
    לייקים
    7
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אני פשוט כל יום שעובר מאמין פחות בצה"ל וכמו כן יורדת לי המוטיבציה להתגייס בתור לוחם.
    למרות שאני כבר שנה נלחם על הפרופיל שלי שד"א בעוד שבוע ככל הנראה יעלה ל97.
    אבל עם כל מה שאני רואה פשוט חבל על המאמצים .
    זה נכון חבל על החייל שלהו שיהרג אז לפחות שיפציצו מהאויר שיפציצו עם טנקים מרחוק שיעשו משהו שירתיע את הערבים האלה ,ועוד אני אחד שלא גר בשדרות אני גר רחוק רחוק משם ולא מרגיש את זה אז תחשבו מה תושבי שדרות חושבים לעצמם.
    שירתיעו איכשהו את החמאסניקים האלה ,אם יש לנו כזה כוח אדיר ,איפה הוא?

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    לא בא לי!

בוא נגיד שהלכתם רחוק...עזבו מלחמה, ולהכנס לעזה, אפילו דברים יותר פשוטים לא עושים, כמו לחסום את כל המנהרות שמעבירים דרכם, מזון, דלק, כלי נשק, וכמעט כל דבר, אפשר לנתק להם את החשמל, ויש עוד מספיק דברים לעשות...
    ברגע זה בגלל הבחירות, ובגלל גלעד שליט מפחדים לצאת לפעולה צבאית רחבה, אבל בקרוב מאוד אני בטוח שלא תהיה ברירה וצה"ל יכנס לעזה..

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

אף אחד גם לא יעשה כלום.
    הפתרון לסכסוך הוא תהליך ארוך, וקדנציה של ראש ממשלה היא קצרה בשביל לעשות זאת.

במקום זאת, בואו נחשוב מה כן אפשר לעשות כדי שיהיה קצת יותר טוב במדינה, לגליזציה!!

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

ציטוט נכתב במקור על ידי Yeahi צפיה בהודעה
    יש פה מישהו שאמר שנורא קשה להלחם בעזה, אתה פשוט צודק, לוחמה שטח בנוי זה אחד הדברים הכי קשים, פעולה בעזה עלולה לגבות חיים רבים, לדעתי זאת עבודה של חיל האוויר.
    שיריון חייב לתת ארטלרייה דחוף, ורק אז להכניס כוחות רגליים, בנוסף לכל זה הייתי מכניס סיירות לחסל מבוקשים בכירים בחמאס.
    כרגע נכון לרגע נתון זה, זאת פעולה מאוד מסובכת, אבל אין מנוס, אני מאמין שבזמן הקרוב תהיה מלחמה קשה מאוד.
    1.זה לא עבודה של חיל האויר חיל האויר זורת פצצה אחת אין רחוב +אין אזרחים ואז קורה דבר הבא כל העולם מתחיל ללחוץ על המדינה ואז היה בלגן יותר גדול ממה שיש עכשיו סבבה .
    2.שריון לא יורה ארטלרייה זה תותחנים סבבה ראיתה פעם טנק יורה איזה עוצמה יש לדבר הזה שריון תותחנים לא יכולים לירות סתם עוד פעם אזרחים. וחמאס משתמש בזה כמגן חשבון פשוט אזרחים +חמאס=מגן
    3.אחי אתה חושב נכון אבל זה לא למצב הזה זה שטח בנוי אם אזרחים לא שטח פתוח שאתה עושה הראשה ארטילריית טנקים יורים בלי סוף ואז חי"ר מסתער לא אחי. כשאתה מבקש ואיפה שאתה מבקש יורים ויורים רק אם יש מטרה(מחבל)
    4.אתה לא יכול להכניס סיירות לשם רק בשביל לחסל מבוקשים המטרה של סיירות במבצע ענק כמאט כמו שלך אבל הם מקבלים איתורים יותר רצינים בכול פעולה צבאית גדולה יש אנשים ששוברים תראש מה עושים איפה אולכים וכמה וכול זה זה לא אולך ככה שהמ"מ אמר צריך לכבוש תבית הזה מי שמחליט את זה אנשים פי כמה רמות למעלה זה כמו משחק שחמט ממש מסוב......

משתמש משקיע
    לייקים
    7
    נקודות
    50
    משפט מחץ

VAVAN אתה פשוט אומר שאין מה לעשות ושזה ישאר ככה?
    אז מה כל הקטע בצבא כזה חזק כשנופלים עלינו קאסמים?
    בוא תראה לי מדינה אחת שיפול עליה טיל והיא לא תגיב בצורה חמורה.
    איפה העולם נמצא כשהם יורים עלינו קסאמים ופצמר"ים בלי הפסקה למה הם שותקים?
    בטוח יש לזה פיתרון פשוט המנהיגות במדינה הזאת דפוקה ואחר כך הם מתפלאים למה אנשים משתמטים

ציטוט נכתב במקור על ידי grass צפיה בהודעה
    VAVAN אתה פשוט אומר שאין מה לעשות ושזה ישאר ככה?
    אז מה כל הקטע בצבא כזה חזק כשנופלים עלינו קאסמים?
    בוא תראה לי מדינה אחת שיפול עליה טיל והיא לא תגיב בצורה חמורה.
    איפה העולם נמצא כשהם יורים עלינו קסאמים ופצמר"ים בלי הפסקה למה הם שותקים?
    בטוח יש לזה פיתרון פשוט המנהיגות במדינה הזאת דפוקה ואחר כך הם מתפלאים למה אנשים משתמטים
    לא אני אומר צריך ללכת למבצע ענק על כול הרצועה לא לוותר לשרמוטות האלו זה לא היה ככה הרבה זמן אני מבטיח לך יבוא יומם של כול המחבלים וזה קרה כבר אתה יודע ששכם היתה פעם יותר חמה מעזה מה עכשיו היא יותר שקטה ממים פעם יחידת דובדבן פעלה כול לילה היו חיסולים כול חודש מבצע חטיבתי ומה קרה הכול נירגע אין כמאט מחבלים הם פוחדים סגרו שם את כול הברזים אבל בעזה זה אחרת במקום לסגור להם תברזים הממשלה היחזירה את ציר פילדלפי עכשיו הם לא צריכים אותנו יש לך אוכל ממצריים יש להם נשקים חדשים ממצריים חומרי נפץ תחמושת ורק לא מזמן הממשלה עלתה על זה שאנחנו בבעיה רצינית שיש להם הכול להילחם איתו והם לא פריירים הם ילכו עד המוות עכשיו צריך זמן שאין לנו לתכנן מיבצע ענק אתה יודע כמה מיטענים יש רק בכניסה של עזה. שלא נידבר כמה יש בפנים והכי קל להביא את הנדסה קרבית וכמה D9 לפתוח תכניסות אופה יש להם גם נ"טיטים יש להם צלפים אחי זה יקרה מתיי שהוא אבל יקח זמן תוכנית צריכה להיות מושלמת בשביל שתראה תוצאות ואתה חושב שכול כך קל לעצור את הירי קסמים יש לחמאס שיתות לירי הם לא מפגרים הם יורים משכונות שיש שם ילדים נשים הכול אתה לא יכול להפיל שם פצצה אני חושב שצריך אבל אסור יש אזרחים תמימים שלא רוצים לפגע אבל החמאס לא אכפט מהם אז הממשלה לא לוקחת סיכונים כול יום בחדשות אתה שומע חיל האויר השמיד 3 4 משגרים נכון שזה קצת אני דיברתי אם אנשים שם טייסים מסוקים שטסים מעל עזה הם רואים משגרים שיורים ולא נותנים להם אישור ירי לא כול פעם שאתה רוצה אישור לירי אתה מקבל אני לא ימשיך לחפור אבל תבין שזה לא רק לכנס ולהשמיד את חמאס זה מעבר לזה .....

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    kin'goerge
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אני הוא king g'eorg'e המפורסם =]

תאמין לי שזה לא ככה יש יחידות סודיות שאפילו ברגע זה פועלות שם ויש הרבה מאוד דברים שאתה לא יודע אחי..

משתמש כבוד האוואטר של shmuel555
    שם פרטי
    שמואל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "..גם אם תהיא על סף תהום אלך אחריך עד סוף העולם

יש לנו 2 בעיות מרכזיות, אחת זו הממשלה שנמצאת כרגע.
    הבעיה השנייה זה משרד החוץ של ישראל, מטה הסברה הישראלי.
    הערבים לא טיפשים כמו שאתם חושבים, בדומה למלחמת לבנון השנייה גם בעזה עושים זאת וזה לצלם תמונות שחלקם מוזיפות והם מראים תמונות אלו לעולם, מטה הסברה שלנו משום מה לא יודע להתמודד מול מצב שכזה.
    במלחמת לבנון השנייה זה גרם להפסק הלחימה בלבנון.
    אנחנו צריכים לשים לזה סוף בצורה הבאה להסביר לעולם בתמונות שלנו איך המצב שלנו כרגע, הדבר השני הוא, ברגע שצה"ל מזהה מקום שממנו הם יורים קאסמים, לירות לאותו מקום בחזרה דרך חיל התותחנים שלנו.
    זה יצור מצב שבו האוכלוסיה לא תוכל לשתוק וזה יצור לחמאס בעיות (דרך אגב למי שצפה בחדשות 10 ביום שישי היה רואה שחיים רמון אמר שככה צריך לפעול).
    ישראל צריכה לעמיד את האו"ם במקומו ולתת לאו"ם הסבר שאין מן הנמנע לפעול בכוח גם נגד אוכלוסיה חפה מפשע, כפי שחמאס עושה.
    ישראל צריכה לומר גם לעולם שהיא צריכה לעשות הכל למען ביטחון אזרחיה וכי לישראל יש את הזכות להגן על עצמה בכל מחיר.
    הצעד הבא הוא בלתי נמנע, צריך להמנע כמה שיותר מהכנסת חיילים לעזה, זה לא הולך להיות קל בפנים.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    לא בא לי!

מה קרה לימים בהם שמנו זין על האו"ם ועל שאר העולם..
    היום אי אפשר לצאת לפעולה בלי לחשוב איך שאר העולם יגיב עליה..
    בתכלס אף אחד לא יכול להגיד לנו מה לעשות, כי אף אחד לא היה במצב כמו שלנו, מדינות אחרות היו מזמן מוחקות את כל עזה.
    לדעתי צריך להשתלט על כל עזה, להיכנס עם חיילים ולהלחם, לא יעזור טנקים ומטוסים.. אין ברירה, כי בתכלס אנחנו סתם דוחים את זה, אבל בסוף שהם ישגרו טילים עד תל-אביב (ולא יקח הרבה זמן שהם יגיעו לשם) ולא תהיה ברירה...
    צריך לצאת לפעולה צבאית מקיפה, לפרק את החמאס, ולחסל אותם אחד אחד, לנתק אותם מאספקה של נשק, קיצר לא חסר מה לעשות שם...

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,383 | הודעות: 8,201,976 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect