יש לכם חשדות לגבי הזכייה של שפרה? צדקתם.
קודם כל יש לי שאלה לכולם - יש מישהו שבאמת חשב שיוסי לא יזכה? כולם היו בטוחים שיוסי יזכה - כולם.
בישביל לדעת שיוסי היה אמור לזכות, היה צריך רק הגיון פשוט לא היית צריך להיות חכם גדול.
הוציאו עליו 4 גרסאות שירים, 4! ועל שפרה מה? כלום.
ועכשיו לקצת עובדות שרובכם לא ידעתם:
סרטון ששפרה מודה שההפקה תדרכה אותה איך להתנהג:
סרטון שרנין מודה שההפקה ניסתה לעזור לה:
ועכשיו, "לפנינים של שפרה":
-"איזה כיף שליוסי אין סיגריות ככה הוא יתייבש במיטה "
-"כוס אמא שלו (על איתי ,מישהו ראה את אמא שלו אתמול? נכה על כיסא גלגלים )יש לו פתאום עמוד שידרה"
-"מי זה אשר ? שיילך להזדיין"
-"אני מאחלת לאשר שיהיה לו בן הומו כמוך "
-"הם יהודים יד 2 "
-"שפרה ללאון : אל תשיר לעינב את השיר של החזן זה עלול לתת לה כוח"
-"בא לי להזמין שרימפס כדי לראות את הפרצוף של אשר"
-שפרה לרנין: "למה רק לאשר מותר להביא ספר תורה?,בואי נביא את הברית החדשה"
-שפרה ללאון: "שחר בנאדם אלים ,ראית איך הוא אוכל תפוח עם סכין "
-צבר:"אולי אני יקח את התפקיד של שי?"
שפרה :"תפקיד של שי ,כוס אמא שלהם"
-"יוסי הוא שמוק"
(המשפט הכי חשוב שהיא אמרה נמצא בחתימה שלי)
הדגשתי את המשפט הם יהודים יד 2 מהסיבה הבאה:
מי שראה היום האח הגדול (יום ראשון 21.12.2008), כל חמשת המתמודדים באו להתראיין בבית האח הגדול.
עינב אמרה לשפרה: "אני יודעת שאמרת שאנחנו יהודים יד 2".
והיא שיקרה לה בפנים: "מעולם לא אמרתי את זה".
ועכשיו לכתבה על שפרה ועל משפחת קופרמן:
ובכן, את "גיורא חמיצר" אתם מכירים? כנראה שלא..
גיורא חמיצר, הוא יוצר "השמינייה" ו"האי", הוא זה שעבד על "השעון", שעשועון טריוויה,
ופיתח את הפורמט עבור ערוץ 2 לקשת בהפקת "קופרמן הפקות", וגם הנחה את התוכנית.
גיורא חמיצר
מדובר בשעשועון טריוויה שבמהלכו מתמודד מתחרה נגד השעון במטרה להפציץ בתשובות, אבל גם להישאר רגוע תחת לחץ זמן.
עורכת התוכנית הייתה עידית הרשקוביץ, כאשר אלעד קופרמן אחראי על התוכן ועל קבלת המשתתפים,
קופרמן מחתים אותם על חוזה הפרטיות והחוקים בתוכנית למניעת תביעות וכו' וכו'.. כמקובל בכל תוכנית טלוויזיה.
וכפי שכבר כולכם יודעים, שיפרה השתתפה בשעשועון "השעון" לפני שנה בערך, שם פגשה את מי אם לא..
קופרמן, מפיק האח הגדול.. לאן דברים התגלגלו ביניהם? קופרמן מאמין בליהוק חוזר? נמשיך ואתם תחליטו.
בהתחלה ניסו להסתיר את זה ואפילו רנין תסתכלו את הפרק במונית הכסף, השאלה של הנכון או לא נכון..
שעידו הראה לרנין ואינה את הקטע של השעשועון.. ושאל אותה "מה, שיפרה לא סיפרה לכם?"
מה היא אומרת אינסטנקטיבית? "לא.. לא.." רגע של חשיבה והופ, "כן, היא סיפרה לי" ואז המשפט שרנין אומרת..
"שפרה אמרה לי שהיא השתתפה בשעשועון "השעון" ,"והכירו אותה משם"..
מי לעזאזל הכיר אותה משם? בדיוק... קופרמן וחבורתו. תודה רנין, תודה עורכים.
ודרך אגב, הגילוי ששפרה השתתפה בשעשועון הזה יצא לראשונה אחרי מחצית הדרך של התוכנית,
ע"י עורכי "יום חדש" שמשודר בבקרים, שם הציגו את רנין ורח' סומסום לראשונה ומצאו את שפרה בשעשועון..
מונית הכסף באה לאחר מכן וקיבלה לגיטמצייה לשאול את השאלה הזו.
ועכשיו לכמה מעשים שהיא עשתה:
-לקחה חלק פעיל בלינץ' על נעמה ,ולא ידעה לכבד אותה אפילו שהיא עזבה "אני לא מרגישה צורך להגיד לה שלום"
-שפרה החביאה לעינב את הסיגריות של קרן לאחר הדחתה של קרן .
-שפרה דואגת לבכות למצלמות שיוסי ועינב פוגעים בה דווקא ביום ההדחה,אבל לאחר ההדחה היא אומרת לצבר "תבין אני לא נפגעת מהם,כדי להיפגע ממישהו צריך ליהיות לי אכפת ממנו ,מהם לא אכפת לי " אז יש לי שאלה :
למה את בוכה למצלמות של האח הגדול שיוסי ועינב פוגעים בך , ויום אחרי זה (שנגמרת ההדחה) את הולכת לצבר ואומרת לו שלא איכפת לך מהם ,לכן את לא נפגעת ?
ועכשיו לעוד משהו:
בגמר של האח הגדול שאני מאמין שכולכם ראיתם,שארז טל הראה לנו כל מה שעבר על שפרה, קודם כל התגובה של שפרה הייתה: "אני מפחדת".
מעניין מאוד ממה.
אבל בסוף כמו תמיד הם לא הראו אותה אומרת שום דבר מהמשפטים הזבליים שהיא אמרה, מעשים שהיא עשתה ועוד.
אבל את יוסי כמובן שהם יראו את הקטעים הרעים שלו - הראו את הקטע של הסיגריות עם וונסה, הראו שהוא קרה לה שרמוטה, הראו את הקטע עם היום-הולדת ועוד.
רצות עוד הרבה שמועות כמו שלשפרה היה רומן עם אחד מהקופרמנים, שבגמר הרבה לא הצליחו להצביע ליוסי ועוד הרבה שמועות אבל אני לא יודע אם הם נכונים.
ובכן, עכשיו תחליטו אתם אם שפרה היא המנצחת האמיתית של האח הגדול.
אבל אני הסקתי מסכנה ברורה: שפרה ניצחה ברמאות.
(אני רוצה תגובות השקעתי באשכול)

ציטוט ההודעה