קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 25-04-2009, 15:41
  2. תגובות: 39
    הודעה אחרונה: 17-11-2008, 22:43
  3. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 10-11-2008, 14:57
  4. תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 29-09-2008, 00:27
  5. תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 28-04-2008, 01:24
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 44 מתוך 44

[דיון] הליגה הספרדית מחזור 16:: ריאל מדריד גברה על ולנסיה, ברצלונה על ויאריאל - עמוד 3

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי Silva צפיה בהודעה
    סילבה שיחק בקושי העונה והסתדרנו טוב מאוד בלעדיו. ועם הכסף שמוכנים לשלם על שניהם יהיה גם מספיק כסף לחלוץ...אז תפסיקו לחיות בסרט שקבוצה בונים על 2 שחקנים. הם באמת שחקנים אדירים אבל יש להם תחליף.
    סילבה, תחליף יהיה להם, אבל השאלה תוך כמה זמן? ולנסיה היא לא מהמועדונים העשירים שיכולים להביא קראק כבר עכשיו. כזכור, סילבה עלה מהבוגרים ולאט לאט קיבל את ההזדמניות שלו והוכיח את עצמו. ויאה פרח בולנסיה אבל כשהגיע לא היה לו טאג של חלוץ על ולא משהו שמתקרב לזה אפילו.

בשנה הבאה קרוב שאחד מהם כבר לא יהיה פה, וולנסיה תצטרך להסתמך על חואן מאטה הנהדר (אבל עדיין, אי אפשר לסמוך עליו) וחלוץ שהיא תנסה להביא.

איך שלא תראה את זה, לולנסיה יהיה קשה להגיע להישגים בלי 2 או אפילו בלי 1 מהשחקנים האלה (במיוחד ויאה).
    Siete

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Siete צפיה בהודעה
    סילבה, תחליף יהיה להם, אבל השאלה תוך כמה זמן? ולנסיה היא לא מהמועדונים העשירים שיכולים להביא קראק כבר עכשיו. כזכור, סילבה עלה מהבוגרים ולאט לאט קיבל את ההזדמניות שלו והוכיח את עצמו. ויאה פרח בולנסיה אבל כשהגיע לא היה לו טאג של חלוץ על ולא משהו שמתקרב לזה אפילו.

בשנה הבאה קרוב שאחד מהם כבר לא יהיה פה, וולנסיה תצטרך להסתמך על חואן מאטה הנהדר (אבל עדיין, אי אפשר לסמוך עליו) וחלוץ שהיא תנסה להביא.

איך שלא תראה את זה, לולנסיה יהיה קשה להגיע להישגים בלי 2 או אפילו בלי 1 מהשחקנים האלה (במיוחד ויאה).
    ואיתם הוא מגיע להישגים?
    מנצ'סטר סיטי מוכנה לשים הרבה מאוד כסף על וייה וגם קבוצת אחרות. המועדון הזה לא מתנהל נכון ובגלל זה הוא בקשיים כלכליים...כבר 3 שנים שאין הגנה לקבוצה ואף אחד לא עושה כלום. עם הכסף על ויאה אפשר בקלות להביא מגן שמאלי ועוד איזה בלם.
    עדיין יש את מאטה המעולה,את מוריינטס שיכול לתרום הרבה ואולי את זיגיץ',אני עדיין מאמין בשחקן הזה ואני מקווה שיתנו לו לשחק מתישהו.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

תשמע, הם כן מגיעים לליגת האלופות בשנים האחרונות, הם לקחו אשתקד את גביע המלך והשנה הם גם בגביע אופ"א ובליגה בסה"כ כן הולך להם טוב. אליפות? עם הגנה כזאת זה לא ריאלי וכבר דברנו על זה בפרטי בתחילת העונה. ללא ספק היה מקום לחזק את ההגנה בתחילת העונה וגם עכשיו בינואר..

מקום שלישי יהיה מצוין לולנסיה העונה..
    Siete

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    92
    משפט מחץ
    אל תספר לקב''ה כמה גדולות צרותיך- ספר להן כמה גדול הקב''ה

תשמע, הם כן מגיעים לליגת האלופות בשנים האחרונות, הם לקחו אשתקד את גביע המלך והשנה הם גם בגביע אופ"א ובליגה בסה"כ כן הולך להם טוב. אליפות? עם הגנה כזאת זה לא ריאלי וכבר דברנו על זה בפרטי בתחילת העונה. ללא ספק היה מקום לחזק את ההגנה בתחילת העונה וגם עכשיו בינואר..

מקום שלישי יהיה מצוין לולנסיה העונה..
    למה לא שני?! ויאריאל יותר טובה ממנה? אתלטיקו? ריאל רק התחילה לעצור את הנפילה ויש לה עוד דרך ארוכה, כך שאם ולנסיה נותנת כמה מחזורים טובים המקום השני יהיה בהישג יד. רק צריך קישור בסיסי, מאטה בכושר סביר, סילבה והקיצוניים(ויסנטה עוד בקבוצה?) ישחקו טוב, ויאה ייתן את התפוקה הרגילה שלו+כמה שערים, ועל הכיפאק אפשר מקום 2.

יש לציין שאני לא סובל את הקבוצה הזאת, אך לא כמו שאני שונא את ריאל.
    נערך לאחרונה על ידי AvivTupi; 22-12-2008 בשעה 14:13.
    (עברית)אתה יפה. מה אתה, יפה?! לא, אתה לא...!
    (אנגלית) You are handsome. What are you, handsome? No, you're not...! h
    (גרוזינית)חרלמזי. ררחר, למזי? ארה, ארחר.
    (ערבית)אנטה ג'מיל. מד'ה אנטה, ג'מיל? לה, אנטה לה.

גם אני גרוזיני(גיאורגי) גאה!
    שן דחצ'ובה אמן!

הקסים אותי.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

קודם כל זה יהיה פשוט חולם בשביל ולנסיה לסיים במקום ה-2 העונה. ההתקפה שלה פשוט מצוינת ואני מאמין שהיא לא הגיעה לשיא שלה ואם ריאל תמשיך בקו השלילי של החודשיים האחרונים, יש לה סיכוי (אבל אי אפשר להתעלם מהשמועות על המצב הכלכלי, שככל הנראה גם ימנעו הבאת כלים הגנתיים בינואר).

על כל פנים, אתה עוד פעם שוכח את הפציעות שתקפו את ריאל בחודשיים האחרונים (אין לי כח לחפור שוב, אבל זה מגיע ל-11 פצועים בסה"כ). שלושה שחקני מפתח בריאל גמרו את העונה ובינואר מגיע תחליף, ההגנה תחזור בינואר ביחד עם שניידר ועוד קיצוני חדש.

ריאל כבר התחילה לשחק יותר טוב ולהראות המון אופי גם כשהיו חסרים לה מלא שחקנים - יותר גרוע מכך לא יכול להיות והיא תשתפר עם הזמן (בלי עין הרע). בוא לא נשכח שלסביליה הפסדנו אך ורק בגלל השופטים שמנעו מאיתנו 2 פנדלים והרחיקו את אריאן רובן בלי סיבה (כולל גול בנבדל). הנקודות שאבדנו נגד סביליה הם כל כך קריטיות, אבל בסדר, עברנו את זה.
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 22-12-2008 בשעה 15:39.
    Siete

אתלטיקו ממשיכה בכושר המצויין והיא הייתה ביום שבת במקום השני אך בעקבות תיקו ה0-0 של סביליה [שאגב הייתה פחות טובה לדעתי ממיורקה] היא ירדה למקום השלישי וההפרש בין הקבוצות עומד על נקודה מסכנה .
    אתלטיקו עם ניצחון ענק במגרש קשה אני מקווה להמשיך את הכושר גם אחרי הפגרה
    אתלטיקו רק מפרקים רק מנצחים איזה קבוצה יא אללה

משתמש משקיע האוואטר של Shon.
    שם פרטי
    שון
    לייקים
    0
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    Mes Que Un Club

תקשיבו,לולנסיה מקום 4-2 יהיה פשוט חלום 6-5 יהיה מה שהם ציפו בתחילת השנה.
    סגל השחקנים שלה לא משתווה לזה של בארסה,ריאל,סביליה ואתלטיקו מדריד פרט לכמה שחקנים.
    הם ידעו זאת ורצו לעשות הפתעה,בינתיים הם מצליחים אבל יש עוד הרבה מחזורים אבל גם אם הם יסיימו 5-6 אז אף אחד לא יהיה מופתע.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

שון, אתה טועה. לולנסיה התקפה וקישור טובים משל כל הקבוצות שהזכרת כאן (חוץ מריאל כמובן). ולנסיה, כפי שאמרתי, חייבת להתחזק בבלם\ מגן שמאלי (אי אפשר 2 בגלל המצב הכלכלי) והיא תוכל להתחרות על מקומות 2-4 וגם קרוב למדי שתשיג אותם. אתה כנראה שוכח מה שקומאן עשה שם, הוא פשוט לקח קבוצה וגרם לה להתחיל מ-0. קיקה (המאמן לשעבר של ולנסיה, לפני קומאן) בסה"כ הביא תוצאות לא רעות בכלל יחסית למה שעשה ההולנדי אחר כך, וכשהקבוצה פטרה אותו היא עדיין הייתה בצמרת (בשורה התחתונה, אתה טופס מולנסיה כקבוצת גביע אופ"א ואף פחות בגלל מה שעבר עליה אשתקד ולדעתי אתה טועה).

על כל פנים, כשחוזרים מהפגרה ולנסיה שוב חוזרת למדריד והפעם לויסנטה קלדרון למשחק חוץ קשה מול אתלטיקו מדריד (שהפסידה שם העונה רק לריאל מדריד). היכולת של ולנסיה באצטדיון הזה תאמר הרבה עתיד הקבוצה - נצחון שם והיא מטפסת בחזרה לפסגה (ריאל מדריד תארח את ויאריאל, כך שאחת מן השתיים תשמוט נקודות בסנטיאגו ברנבאו).

יותר מזה, השבועות הקרובים בחלון ההעברות יעידו על המטרות של ולנסיה, אבל כמו שאמרתי, היא נמצאת כרגע בקשיים כלכליים לא קלים וקשה לי לראות אותה מתחזקת כראוי.
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 22-12-2008 בשעה 16:42.
    Siete

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    92
    משפט מחץ
    אל תספר לקב''ה כמה גדולות צרותיך- ספר להן כמה גדול הקב''ה

שון, אתה טועה. לולנסיה התקפה וקישור טובים משל כל הקבוצות שהזכרת כאן (חוץ מריאל כמובן). ולנסיה, כפי שאמרתי, חייבת להתחזק בבלם\ מגן שמאלי (אי אפשר 2 בגלל המצב הכלכלי) והיא תוכל להתחרות על מקומות 2-4 וגם קרוב למדי שתשיג אותם. אתה כנראה שוכח מה שקומאן עשה שם, הוא פשוט לקח קבוצה וגרם לה להתחיל מ-0. קיקה (המאמן לשעבר של ולנסיה, לפני קומאן) בסה"כ הביא תוצאות לא רעות בכלל יחסית למה שעשה ההולנדי אחר כך, וכשהקבוצה פטרה אותו היא עדיין הייתה בצמרת (בשורה התחתונה, אתה טופס מולנסיה כקבוצת גביע אופ"א ואף פחות בגלל מה שעבר עליה אשתקד ולדעתי אתה טועה).

על כל פנים, כשחוזרים מהפגרה ולנסיה שוב חוזרת למדריד והפעם לויסנטה קלדרון למשחק חוץ קשה מול אתלטיקו מדריד (שהפסידה שם העונה רק לריאל מדריד). היכולת של ולנסיה באצטדיון הזה תאמר הרבה עתיד הקבוצה - נצחון שם והיא מטפסת בחזרה לפסגה (ריאל מדריד תארח את ויאריאל, כך שאחת מן השתיים תשמוט נקודות בסנטיאגו ברנבאו).

יותר מזה, השבועות הקרובים בחלון ההעברות יעידו על המטרות של ולנסיה, אבל כמו שאמרתי, היא נמצאת כרגע בקשיים כלכליים לא קלים וקשה לי לראות אותה מתחזקת כראוי.
    עשית את ריאל אימפריה. אין לה סגל מצויין ולא בטיח. בסך-הכל מספר שחקנים טובים+ לעמדותיהם. ואיפה שחקני הבית? איפה שחקנים צעירים? אם אתה חושב שלריאל סגל טוב מלבארסה אני אפילו לא מתכוון להתווכח איתך אפילו חח... אולי רק בעמדת השוער ועמדת הקיצוני השמאלי, שם אין לנו שמאלי טבעי, אבל עדיין הנרי הוא שחקן טוב מאוד.
    בקשר לתגובה הקודמת, לא דיברתי על הפצועים. כל פעם אתה מזכיר את עניין הפצועים, וכעת חצי מהם חזרו. אני כבר אראה מה אתם שווים עם הרכב מלא בהמשך העונה ובצ'מפיונס. שמתי לב לאחרונה, אתה רק מתרץ. שופטים, פנדלים, פצועים, מאמן, בסדר הבנתי, כולם היו לרעתכם. אבל חלאס כבר, הבנו.

בקשר לולנסיה, לקבוצה יש סגל מספיק למקום 2-3. אם היא תחזור להיות ולנסיה של לפני מספר עונות, לא מבחינת הסגל, אלא מבחינת הנשמה וההקרבה, אולי הם יהיו הגנים של בארסה, לך תדע.

בקשרל מאמנים - כולם יודעים שלולנסיה אין הנהלה שחושבת לעומק ולעתיד. כמה חבל.
    (עברית)אתה יפה. מה אתה, יפה?! לא, אתה לא...!
    (אנגלית) You are handsome. What are you, handsome? No, you're not...! h
    (גרוזינית)חרלמזי. ררחר, למזי? ארה, ארחר.
    (ערבית)אנטה ג'מיל. מד'ה אנטה, ג'מיל? לה, אנטה לה.

גם אני גרוזיני(גיאורגי) גאה!
    שן דחצ'ובה אמן!

הקסים אותי.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

וואו, אביב, אתה כל פעם מדהים אותי מחדש. אמרתי שלריאל יש סגל יותר טוב משל ברצלונה? איפה ראית אותי אומר את זה? ריאל בלי ואן ניסטרלוי ודיארה (2 שחקני מפתח) זאת לא אותה ריאל מדריד. ואן ניסטרלוי הוא אחד החלוצים הטובים בעולם, והדבר הכי מבאס בכל העניין הזה, זה שהוא חזר לכושר המצוין שלו מלפני שנתיים (11 שערים ב-13 משחקים).

ועוד פעם, אתה ממשיך להדהים אותי - איפה השחקנים הצעירים ושחקני הבית?

שחקני בית - ראול, איקר קסיאס, גוטי, פלאנקה, מיגל טורס, דה לה רד, חאבי גרסיה וסרחיו ראמוס שהגיע בגיל 17 מסביליה.
    צעירים - היגואין (21), סרחיו ראמוס(22),מיגל טורס (21), מרסלו(20), לסאנה דיארה(22), דה לה רד(22), רובן(24), שניידר (24), הונטאלר (24). גם פפה עדיין צעיר ועתיד ענק לפניו.

אתה בעצמך עשית מברצלונה הרבה יותר אימפריה ממה שהיא - חכה לסוף העונה כדי להצהיר הצרות מהסוג הזה - ברצלונה כנראה תיקח אליפות בגלל מה שקרה לריאל מדריד, אבל המבחן האמיתי שלה יהיה בליגת האלופות.

בקשרל מאמנים - כולם יודעים שלולנסיה אין הנהלה שחושבת לעומק ולעתיד. כמה חבל.
    יש לך טעות פה - ראול אלביול, דוד ויאה (שבא בגיל די צעיר יחסית), דוד סילבה שעלה מהנוער, חואן מאטה הילד שהגיע מריאל מדריד והם שלחו להשאלה את בנגה. כמו שאמרתי, כרגע ולנסיה צריכה להשקיע בבלם, אבל זה לא יהיה לה קל (השוק דל מאוד).
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 22-12-2008 בשעה 19:55.
    Siete

שם פרטי
    שון
    לייקים
    0
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    Mes Que Un Club

לולנסיה יש התקפה וקישור יותר טובים ממי שהזכרתי חוץ מלריאל?!
    אתה חי בסרט שריאל עם הסגל הכי טוב...
    לברצלונה אין קישור יותר טוב משל ולנסיה? מסי,יא יא טורה (עד שאינייטסה יחזור),צ'אבי,הנרי (יש עוד אבל אני אדבר על ההרכב הפותח)
    ולנסיה-מאטה (השחקן הטוב בתבל כנראה),אלבלדה (וואו),ברכה (שחקן השנה בעולם),סילבה,חואקין.

אתלטיקו מדריד-סימאו,רודריגז,לואיס גארסיה,ראול גארסיה,מאניש.

סביליה-אדריאנו (גם וגם),רנאטו,קאפל,מארסקה.

ויאריאל-סנה,קאני,מתיאס פרנאנדז,קאסורלה ורוברט פירס שתורם במיוחד בליגת האלופות.

ושלא נדבר על ההתקפה שלולנסיה יש רק את ויאה שהוא ברמה עולמית ובטח ובטח שלא נדבר על ההגנה.

ד"א
    בתגובה הקודמת לא הזכרתי את ויאריאל.
    נערך לאחרונה על ידי Shon.; 22-12-2008 בשעה 20:07.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

שון, עדיין לא הבנתי את מטרת התגובה שלך - קודם לא הזכרת את ברצלונה, ועכשיו אתה מזכיר אותה.

בקשר להשוואה - נדבר בשלבים מתקדמים יותר של העונה, מיותר לדבר עכשיו

אגב, קודם טעיתי בתגובה שלי שאמרתי שהמשחק יהיה בויסנטה קלדרון, אז לא - המשחק יהיה במאטסטייה. לאחר המשחק נוכל להשוות לעומק בין אתלטיקו לולנסיה.
    Siete

שם פרטי
    שון
    לייקים
    0
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    Mes Que Un Club

ציטוט נכתב במקור על ידי Shon. צפיה בהודעה
    תקשיבו,לולנסיה מקום 4-2 יהיה פשוט חלום 6-5 יהיה מה שהם ציפו בתחילת השנה.
    סגל השחקנים שלה לא משתווה לזה של בארסה,ריאל,סביליה ואתלטיקו מדריד פרט לכמה שחקנים.
    הם ידעו זאת ורצו לעשות הפתעה,בינתיים הם מצליחים אבל יש עוד הרבה מחזורים אבל גם אם הם יסיימו 5-6 אז אף אחד לא יהיה מופתע.
    לא כתבתי בארסה? =|

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי Shon. צפיה בהודעה
    לא כתבתי בארסה? =|
    צודק, לא ראיתי את זה קודם. מגיע התנצלות גם לאביב, כי כרגע לאף אחד אין ספק שהסגל של ברצלונה עולה על הסגל של ריאל.. לריאל ללא ספק חסר סקורר בקבוצה (בנזמה יגיע עונה הבאה ככל הנראה, איכותו של הונטאלר ידועה לכולנו אבל אי אפשר לדעת איך יתרגם אותה לליגה הספרדית), סרחיו ראמוס וקסיאס שחזר לעצמו, אבל לא נתן פתיחת עונה טובה, נפגעו מאפקט "המונדיאל" (היורו הפעם).

בכל מקרה, כמו שאביב אמר למעלה, עוד שבועיים כל הפצועים של ריאל והחדשים יגיעו, אז נראה לאן פניה של מדריד מועדות.
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 22-12-2008 בשעה 20:28.
    Siete

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,858 | הודעות: 8,173,445 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect