עם היה לי כרטיס מסך גרוע אז הייתי מבין את הבעיה אבל זהו שיש לי כרטיס מסך מעולה ATI 4850 HD X2
והאינטרנט שלי הוא בסדר גמור...
לא יודע איך לפרט את האינטרנט...
מישהו יכול בבקשה להגיד לי איך לפתור את הבעיה?
או להביא פקודות או קונפיג שמעלה FPS?
עם היה לי כרטיס מסך גרוע אז הייתי מבין את הבעיה אבל זהו שיש לי כרטיס מסך מעולה ATI 4850 HD X2
והאינטרנט שלי הוא בסדר גמור...
לא יודע איך לפרט את האינטרנט...
מישהו יכול בבקשה להגיד לי איך לפתור את הבעיה?
או להביא פקודות או קונפיג שמעלה FPS?
|
|
fps_max 101
תוריד עדכונים...
תוריד דריברים לכרטיס מסך [ואם יש לך תבדוק שהם מעודכנים].
אתה צריך לעשות בהגדרות של הכרטיס מסך שלך סנכרון אנוכי כמו ב NIVIDIA.
כנסו למאפייני כרטיס מסך ATI לך להגדרות
בהגדרות יהיה לכה הגדרות תלת מימד רד עד למטה ושם יהיה סינכרון אנוכי ושם עשה השבת או כפה השבתה.
בקשר לפינג הגבוה.
אם המהירות אינטרנט שלך גדולה מ 1.5 מגה, תשים תפקודה rate 25000
ואם היא נמוכה מ 1.5 תשתמש ב rate 20000
מקווה שעזרתי,בהצלחה.
עריכה:
אם אתה משחק בפרוץ הFPS יורד לך כנראה גם בגלל המודים שיש לסרברים שם.
נערך לאחרונה על ידי -sUIx; 24-12-2008 בשעה 11:34.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
גם לי יש בעיה דומה יש לי מחשב אם כרטיס מסך מצוין!
והמשחק אם מלא לאגים ומהיר יותר מידי