איזה כפכוף לי!
אבא שלי הפתיע אותי לכבוד חג האורים (><) וקנה לי GTA IV למחשב
ומה?
זה עלה לו רק 169 ש"ח!
מקורי!
וואי אני מת לשחק בו נראה לי אני אתקין אותו הלילה ואני אשחק בו מחר בבוקר
תמזלטו
לילה טוב
איזה כפכוף לי!
אבא שלי הפתיע אותי לכבוד חג האורים (><) וקנה לי GTA IV למחשב
ומה?
זה עלה לו רק 169 ש"ח!
מקורי!
וואי אני מת לשחק בו נראה לי אני אתקין אותו הלילה ואני אשחק בו מחר בבוקר
תמזלטו
לילה טוב
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
|
|
מזל טוב אסף!
איזה קומבינתור אתה! איך 169?
תתחדש![]()
".It always seems Impossible until it's done"
תתחדש
חבל שאי אפשר להשיג את זה באינטרנט כמו שצריך שזה טוב בלי שום סיבוכים וכל החארטה הזה..
רוצים לנהל בקטגורית סדרות וטלוויזיה? כנסו לכאן:
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...66#post6039366
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
תחדש אחי![]()
חחח גאי
כיף לך אחשלי..
תהנה!
תתחדש\תהנה אחי.=]
תחדש הלוואי שהיה מחשב שמסוגל בכלל להריץ את זה
הייתי נותן לך חינם:] תהנה אחיD: