קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 10-05-2009, 23:28
  2. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 31-08-2008, 03:17
  3. פצועים ועצורים בשתי הפגנות נגד גדר ההפרדה
    על ידי Bar בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 13-04-2007, 21:00
  4. פצועים ועצורים בשתי הפגנות נגד גדר ההפרדה
    על ידי KarmaPolice בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 13-04-2007, 20:38
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 30

[דיון] קנאברו: "עם עשרה פצועים לא יכולנו לנצח נגד אף קבוצה" - עמוד 2

משתמש מתחיל האוואטר של davidf23
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ברצלונה בנשמה!

ציטוט נכתב במקור על ידי Siete צפיה בהודעה
    העניין הוא שנמאס לי כבר לענות על שטויות שאנשים רושמים. הוא משווה בין פציעה אחת שלא קיימת (ושנה שעברה שהיא הייתה קיימת ברצלונה לא נצחה), לבין פציעות של כל הקבוצה.
    מה שטויות יש לברסה בשביל שחקנים מספיק טובים בשביל להתעלות על עצמם ולנצח גם בלי מסי!

2. קישורים ממומנים

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי davidf23 צפיה בהודעה
    מה שטויות יש לברסה בשביל שחקנים מספיק טובים בשביל להתעלות על עצמם ולנצח גם בלי מסי!
    אוקי, זה נכון, אבל אם לברצלונה (ולכל קבוצה) היו עשרה פצועים שרובם שחקני מפתח, היה קורה להם את אותו דבר שקרה לריאל מדריד. אתה נותן דוגמא של פציעה אחת, תתאר לעצמך דבר כזה: פויול (פפה), דניאל אלבס (היינצה), צ'אבי (שניידר), סמואל אטו (רוד ואן ניסטרלוי), מסי (רובן), אבידל (מרסלו\ היינצה), טורה (דיארה), קייטה (דה לה רד).

תחשיב את העובדה שלריאל מדריד נפצעו עוד הרבה שחקנים בדרך (כמו קנאברו, היגואין, מצלדר ועוד...), אפילו שחקני הגיבוי של ריאל מדריד נפצעו.
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 24-12-2008 בשעה 23:09.
    Siete

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    92
    משפט מחץ
    אל תספר לקב''ה כמה גדולות צרותיך- ספר להן כמה גדול הקב''ה

אוקי, זה נכון, אבל אם לברצלונה (ולכל קבוצה) היו עשרה פצועים שרובם שחקני מפתח, היה קורה להם את אותו דבר שקרה לריאל מדריד. אתה נותן דוגמא של פציעה אחת, תתאר לעצמך דבר כזה: פויול (פפה), דניאל אלבס (היינצה), צ'אבי (שניידר), סמואל אטו (רוד ואן ניסטרלוי), מסי (רובן), אבידל (מרסלו\ היינצה), טורה (דיארה), קייטה (דה לה רד).

תחשיב את העובדה שלריאל מדריד נפצעו עוד הרבה שחקנים בדרך (כמו קנאברו, היגואין, מצלדר ועוד...), אפילו שחקני הגיבוי של ריאל מדריד נפצעו.
    אתה משווה את מסי לרובן? פויול לוקח את פפה. אלבס לוקח את היינצה. אבידל לוקח את מרסלו. אט'ו לוקח את רוד בגלל גילו. טורה לוקח את דיארה לאור היכולת העונה. קייטה לוקח את דה לה רד. צ'אבי בכלל לא רואה את שניידר.
    עוד דבר, אתה התגאת בכך שיש לכם שחקנים צעירים. תפוס אותי במילה, שאם היו לנו כזה מספר של פצועים(טפו טפו טפו) אז היינו עומדים בזה. לעומתכם, אתם מתייחסים לשחקנים הצעירים שאתה התגאת בהם כברירת מחדל. בבארסה זה לא ככה. תראה איך פפי משלב את בוסקטס, פדרו, בוז'אן, סאנצ'ז, קרוסאס, ועוד הבה שכרגע אני לא זוכר אותם בגלל השעה ואני מת לישון. בכל אופן, בבארסה יש גיבוי להכל, חוץ ממסי, ותאמין שהיינו לוקחים לפחות מקום שני עם סגל כזה, ובמיוחד עם מאמן כזה. ככה זה כשיש לך אמונה בשחקנים.
    (עברית)אתה יפה. מה אתה, יפה?! לא, אתה לא...!
    (אנגלית) You are handsome. What are you, handsome? No, you're not...! h
    (גרוזינית)חרלמזי. ררחר, למזי? ארה, ארחר.
    (ערבית)אנטה ג'מיל. מד'ה אנטה, ג'מיל? לה, אנטה לה.

גם אני גרוזיני(גיאורגי) גאה!
    שן דחצ'ובה אמן!

הקסים אותי.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי AvivTupi צפיה בהודעה
    אתה משווה את מסי לרובן? פויול לוקח את פפה. אלבס לוקח את היינצה. אבידל לוקח את מרסלו. אט'ו לוקח את רוד בגלל גילו. טורה לוקח את דיארה לאור היכולת העונה. קייטה לוקח את דה לה רד. צ'אבי בכלל לא רואה את שניידר.
    עוד דבר, אתה התגאת בכך שיש לכם שחקנים צעירים. תפוס אותי במילה, שאם היו לנו כזה מספר של פצועים(טפו טפו טפו) אז היינו עומדים בזה. לעומתכם, אתם מתייחסים לשחקנים הצעירים שאתה התגאת בהם כברירת מחדל. בבארסה זה לא ככה. תראה איך פפי משלב את בוסקטס, פדרו, בוז'אן, סאנצ'ז, קרוסאס, ועוד הבה שכרגע אני לא זוכר אותם בגלל השעה ואני מת לישון. בכל אופן, בבארסה יש גיבוי להכל, חוץ ממסי, ותאמין שהיינו לוקחים לפחות מקום שני עם סגל כזה, ובמיוחד עם מאמן כזה. ככה זה כשיש לך אמונה בשחקנים.
    כמה שטויות במשפט אחד - קודם כל לא השוואתי בין שחקנים. דבר שני, למרות שפויול חזר לעצמו, שנתיים ברציפות הוא הזכיר לי פח אשפה ותו לא. עוד משהו, ראינו כבר כמה מה קורה שגוארדיולה משלב את הצעירים - הפסד 3-2 בבית לשאחטר ותיקו 1 עם באסל. תעשה לי טובה, על מי אתה עובד?

מקום שני אה..
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 25-12-2008 בשעה 01:50.
    Siete

מה ציפית שהצעירים ידרסו?
    ככה רוכשים נסיון
    ולא על משחק פעם בשתי עונות....
    זה מה שנקרא לטפח שחקנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    92
    משפט מחץ

כמה שטויות במשפט אחד - קודם כל לא השוואתי בין שחקנים. דבר שני, למרות שפויול חזר לעצמו, שנתיים ברציפות הוא הזכיר לי פח אשפה ותו לא. עוד משהו, ראינו כבר כמה מה קורה שגוארדיולה משלב את הצעירים - הפסד 3-2 בבית לשאחטר ותיקו 1 עם באסל. תעשה לי טובה, על מי אתה עובד?

מקום שני אה..
    בשביל פפי המשחק בדונייצק היה חסר חשיבות וגם לשחקנים ואתה ואני יודעים את זה. חוץ מזה, שהפציעות שלכם לא קרו בן רגע, לעומת זאת גווארדיולה סתם זרק להרכב שחקנים צעירים, ובכל זאת הם נתנו אחלה של משחק. מה שאני בא להגיד זה, שאת כל החלטורה הזאת של הפציעות והשחקנים הצעירים יכלתם למנוע, ותאמין לי שאם הייתם מנצחים בקלאסיקו הודות לבונקר, לא הייתי שומע היום מילה אחת על הפצועים, אולי אפילו אם הייתם מנצחים 1-0 קטן, הייתם אומרים שהייתם יכולים להביס עם כל השחקנים הפצועים...
    בסופו של עניין, אתם לא מפסיקים להתבכיין. מקווה שתיקחו את זה לתשומת ליבכם, וכשהשחקנים שלכם יחזרו, נראה מי הקבוצה הבאמת טובה של ספרד.

שן דחצ'ובה אמן!

הקסים אותי.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

די לרשום שטויות, הפציעות שלנו ועוד איך קרו בין רגע.
    Siete

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    92
    משפט מחץ

די לרשום שטויות, הפציעות שלנו ועוד איך קרו בין רגע.
    מה שתגיד... עשרה שחקנים נפצעו פתאום... אני מדבר שטויות...

שן דחצ'ובה אמן!

הקסים אותי.

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    50

סתם בולשיט .. גם אם לא היו פצועים הם היו מפסידים אחי ..

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי AvivTupi צפיה בהודעה
    מה שתגיד... עשרה שחקנים נפצעו פתאום... אני מדבר שטויות...
    תגיד מה אתה טיפש או שאתה עושה את עצמך?

אתה רוצה שאני ירשום לךך בדיוק איזה שמות היה פצועים ביחד? הנה - פפה, היינצה, דה לה רד , דיארה, ואן ניסטרלוי (שהם פצועים עד היום), רובן (חזר רק נגד סביליה), מיגל טורס (ששיחק 20 דקות נגד ולנסיה לאחר שחזר מפציעה), שניידר (חזר נגד ברצלונה ושיחק 30 דקות לא כשיר).

אליהם מתווספים כ.מצלדר שנפצע ל-3 שבועות, פאביו קנאברו שנעדר לשבועיים עקב מתיחה, גונזאלו היגואין שנפצע במשחק נמגד רקראטיבו ונעדר מ-2 משחקים. שהשחקנים האלה נפצעו הסגל שלנו גם היו דל, אז תפסיק לרשום שטויות כבר ובבקשה, בבקשה תפסיק כבר להתווכח עם עובדות .

סתם בולשיט .. גם אם לא היו פצועים הם היו מפסידים אחי ..
    היינו צריכים לנצח את סביליה בהרכב הכי הזוי שיכולנו להציב, אבל השופט הרס אותנו. אתה באמת חושב שהיינו מפסידים אם אלה היו חוזרים? תעשה לי טובה, ריאל מדריד לא הפסידה בברנבאו בליגה מאז ולנסיה שנה שעברה (שגם אז לא הגיעה להם לנצח).
    Siete

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    92
    משפט מחץ

תגיד מה אתה טיפש או שאתה עושה את עצמך?

אתה רוצה שאני ירשום לךך בדיוק איזה שמות היה פצועים ביחד? הנה - פפה, היינצה, דה לה רד , דיארה, ואן ניסטרלוי (שהם פצועים עד היום), רובן (חזר רק נגד סביליה), מיגל טורס (ששיחק 20 דקות נגד ולנסיה לאחר שחזר מפציעה), שניידר (חזר נגד ברצלונה ושיחק 30 דקות לא כשיר).

אליהם מתווספים כ.מצלדר שנפצע ל-3 שבועות, פאביו קנאברו שנעדר לשבועיים עקב מתיחה, גונזאלו היגואין שנפצע במשחק נמגד רקראטיבו ונעדר מ-2 משחקים. שהשחקנים האלה נפצעו הסגל שלנו גם היו דל, אז תפסיק לרשום שטויות כבר ובבקשה, בבקשה תפסיק כבר להתווכח עם עובדות .

היינו צריכים לנצח את סביליה בהרכב הכי הזוי שיכולנו להציב, אבל השופט הרס אותנו. אתה באמת חושב שהיינו מפסידים אם אלה היו חוזרים? תעשה לי טובה, ריאל מדריד לא הפסידה בברנבאו בליגה מאז ולנסיה שנה שעברה (שגם אז לא הגיעה להם לנצח).
    עזוב...
    נערך לאחרונה על ידי AvivTupi; 25-12-2008 בשעה 18:31.

שן דחצ'ובה אמן!

הקסים אותי.

אחחח אוהדי רעל
    איך על כל כתבה שיוצאת על ריאל אתם מאשימים את ברצלונה - שאין לה פצועים, בלי מסי הם כלום
    כבר נמאס
    אבל אם כבר פתחתם את פיכם
    השנה - אבידל, מיליטו, אינייסטה ומרקס היו פצועים באותו זמן (לא חשוב לכמה זמן כל אחד)
    ועובדה שנצחנו את המשחקים האלה בלעדיים. ולא סתם נצחונות: 6-1 5-0 4-1
    אז תפסיקו לבכות ועל כל מה שקורה לכם (וקורה) אתם מאשימים את ברצלונה, שכרגע הקבוצה הטובה בעולם

יאללה Siete אני מצפה לעוד תירוץ ממך

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי Tal צפיה בהודעה
    אחחח אוהדי רעל
    איך על כל כתבה שיוצאת על ריאל אתם מאשימים את ברצלונה - שאין לה פצועים, בלי מסי הם כלום
    כבר נמאס
    אבל אם כבר פתחתם את פיכם
    השנה - אבידל, מיליטו, אינייסטה ומרקס היו פצועים באותו זמן (לא חשוב לכמה זמן כל אחד)
    ועובדה שנצחנו את המשחקים האלה בלעדיים. ולא סתם נצחונות: 6-1 5-0 4-1
    אז תפסיקו לבכות ועל כל מה שקורה לכם (וקורה) אתם מאשימים את ברצלונה, שכרגע הקבוצה הטובה בעולם

יאללה Siete אני מצפה לעוד תירוץ ממך
    תמשיך לעשות בושות לעצמך, חח אתה ממש עושה בושות לעצמך. כנראה שאתה לא יודע לקרוא, או שחוסר ההבנה שלך שואפת לאפס.

איפה אתה רואה מישהו מאשים את ברצלונה במצב של ריאל מדריד? כמו שאמרתי, תפסיקו לכתוב כי אתם עושים לעצמכם בושות. פרשנים כמו שגיא כהן, שלמה שרף, אלי אוחנה ואפילו רון קופמן מתקשים להאמין למצב שאליו מדריד הגיעה עקב הפציעות. אפילו אוהדי ברצלונה, אלה שכן מבינים בכדורגל, ידעו זאת.

אגב, מרקס ואבידל לא היו פצועים ביחד, תעשה לי טובה ותפסיק לרשום שטויות כבר. אבידאל נעדר ממשחק בודד ומרקז נעדר מ-2 משחקים בנפרד (אחד מהם הוא ויאריאל, האחרון שבהם).

תמשיך לנסות לעשות השוואות מטופשות שרק ממשיכות לעשות לך בושות.

אגב, כל נסיון של ביקורת על התגובה שלי תהווה טפשות נוספת אצלך, כי כל מה שכתבתי פה הוא עובדות ותו לא. אז שוב, תעשה טובה לי ולכל האוהדים השפויים שנשארו פה בפורום, תפסיק לרשום שטויות ולהתווכח על דברים שפשוט לא ניתן להתווכח עליהם.
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 25-12-2008 בשעה 21:47.
    Siete

חחח עלק אבידל נעדר ממשחק בודד רק
    לפחות איזה 3-4 משחקים פויול שיחק במקומו וההרכב היה 4-3-3 אבל בעצם 3 בלמים ואלבס "קשר"
    אתם פשוט בכיינים.
    מה שקרה לרעל נחשב ל:"תקופה" והתקופה הזאת נגמרה אז תפסיק להמשיך לבכות.
    אמא תשכיב אותך לישון עוד מעט חמודי

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי Tal צפיה בהודעה
    חחח עלק אבידל נעדר ממשחק בודד רק
    לפחות איזה 3-4 משחקים פויול שיחק במקומו וההרכב היה 4-3-3 אבל בעצם 3 בלמים ואלבס "קשר"
    אתם פשוט בכיינים.
    מה שקרה לרעל נחשב ל:"תקופה" והתקופה הזאת נגמרה אז תפסיק להמשיך לבכות.
    אמא תשכיב אותך לישון עוד מעט חמודי
    לא הבנתי כלום ממה שרשמת (חוץ מהחלק האחרון, החלק שממשיך לעשות לך בושות בדיוק כמו שאמרתי קודם).
    Siete

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,486 | הודעות: 8,174,073 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect