לא יודע מאיפה להתחיל=\
לגבי הליגה, לא נראה לי שיש הרבה מה להוסיף.. מתוך 10 משתמשים רק 2 הגישו (ובמקרה שניהם באותו באטל..)
אייל ניצח את קונילמל אבל זה לא כל כך משנה... אין טעם להמשיך את הליגה כי עד עכשיו לא היה אפילו מחזור 1 שבו בכל הבאטלים היו הכרעה..
זה קצת מוזר לי כי הליגה הראשונה שהייתה, הייתה הצלחה מסחררת והפורום היה הכי פעיל נראה לי מאז שהוא קיים..
בגלל שאייל (FUYA) עד עכשיו הגיש את כל הדיסים שלו בזמן והוא גם סיים במקום הראשון.. אז נראה לי שלא צריך להעניש אותו ומגיע לו לקבל את הפרס של האתגר..
זה דבר אחד.. דבר שני, נראה לי שכאן נגמרת תקופת הניהול שלי בפורום פריסטייל ובאטלים.. אני מנהל בפורום כבר 9 חודשים ועם הזמן כבר נהיה יותר מדי יומרני ורגיל בשבילי לנהל את הפורום הזה.. שלא תבינו לא נכון זה לא שבגלל הכישלון של הליגה אני פורש עכשיו, אל בגלל ש"נמאס" כבר כל כך הרבה זמן לנהל את אותו הפורום...
הכרתי פה משתמשים תותחים אחד אחד! ובהזדמנות זו אני רוצה לציין את המשתמשים שהיו פה לכל אורך תקופת הניהול שלי פה:
קונילמל, אור, אייל.. מאז שהתחלתי לנהל ואתם עדיין פעילים פה!
והיו עוד הרבה משקיענים שהצטרפו או נשרו עם הזמן כמו אסף, מוטקוט, רועי, מאור, טל, שון, דסולו, דני קילה ועוד מלאא
אה ויש גם את ultras haifa, L&D, LastStar וכל החברה שלו
אני בטוח ששכחתי עוד כמה אנשים ואני הולך להתפדח על זה
אז בקיצור אני רוצה לומר תודה לכולם ולהגיד שהיה תענוג לנהל פה גם בימים הפחות טובים של הפורום הזה!
הכרתי פה אנשים תותחים אחד אחד!
הקיצר שתהיה לכולנו אחלה שבת וחג שמח!
(נעוץ ל48 שעות)

אז לי מגיע פרס מקום שני!!