אין הרבה מה להגיד, כשכל יום יורים על הדרום 10-20 קסאמים, זה לא משהוא שעובר לנו על סדר היום...
חייבים להגיב, כי בדרכי שלום הערבים בעזה לא משתפים פעולה, אז שישאו בתוצאות של עצמם.
אין הרבה מה להגיד, כשכל יום יורים על הדרום 10-20 קסאמים, זה לא משהוא שעובר לנו על סדר היום...
חייבים להגיב, כי בדרכי שלום הערבים בעזה לא משתפים פעולה, אז שישאו בתוצאות של עצמם.
|
|
ערן, צודק. אלו חיי אדם.
אבל במלחמה כמו במלחמה, אין ערכים סנטימנטליים.
לא יכול להיות שהם אשכרה חוטפים לנו אנשים וחיילים, תוקפים אותנו בלי לדפוק חשבון, וכשאנחנו תוקפים אותם יש עדיין כאלו שאומרים לא, אולי זה לא.
יש ערבים שהם אנשים טובים, יש לי חברים שהם ערבים, דרוזים, אתיופים ומכל סוג כמעט.
ההבדל הוא שאלה בעזה, רובם היו מתים שתיעלם מהמפה, שתימחק.
ההבדל הוא שמי שנהרג, אלו אנשים שהיו קשורים או שהיו ל/בחמאס.
אגב, התותח שמדבר בטלויזיה בערוץ 22. הלוואי ויום יגיע ותקרא את מה שאני רושם רק כדי להגיד לך שלא צה"ל כוסית, אלא אתה כוסית.
שצה"ל יתרומם על הרגליים כמו כוסיות עלאק. במקום לבלבל ת'שכל, תגיד בגאווה בטלויזיה שבטח היית ג'ובניק שיוצא ל16-2.
במקום לדבר, לך תעשה מילואים.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
מפחיד התעוררתי היום מאזעקה ראשונה
היתה צפירת אזהרה באשדוד... איזה מפחיד זה היה
אמרתי שאני תומך במבצע עופרת יצוקה
אבל כשאתם צוחקים כאן על אנשים שמתו זה מטומטם ומביאים תמונות של אנשים מתים ואומרים הנה תשמחו
זה בדיוק כמו שהערבים מתנהגים כשהם יוצאים לרחובות ושמחים כשכמה יהודים מתים
תדבר על המבצע, על המצב שהולך להשתנות עכשיו ולא על ערבי פחות או ערבי יותר
וד"א אין מצב שרק אנשי חמאס מתו, אמרו שיש מעל 200 פצועים
אני ישנתי מ4 בבוקר עד עכשיו אז רק עכשיו ראיתי מה קרה
סוף כל סוף!
עשו מה שצריך
אסור שנשב בשקט בזמן שהם מפציצים את יישובי עוטף עזה כבר שנים!
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
המחשבה שלך לא פועלת כראוי..
מה זה "לעומת" ?
זה נראה טוב כל העניין הזה?
חס ושלום וימותו 20 ישראלים.. המחשבה שהרגנו להם גם 2000 ערבים לא מנחמת במיוחד..
אתם קולטים מה קורה פה בכלל? לפני יומיים מצאו 10 טילים שמכוונים לישראל בשעון עצר.
העניינים מתחילים להתסבך הרבה מעבר לחמאס..
שנה הבאה גולני בע"ה!
כהנא צדק!
נערך לאחרונה על ידי LastStar; 27-12-2008 בשעה 16:39.
שמע ישראל השם! אלוקינו אל אחד!
ארצות הברית קראה אחר הצהריים (שבת) לישראל להימנע מפגיעה באזרחים ואמרה כי כדי שהאלימות תיפסק, על חמאס להפסיק את ירי הרקטות מרצועת עזה. "כדי שהאלימות תיפסק", נמסר מהבית הלבן, "חייבת להיפסק מתקפת הרקטות המתמשכת של חמאס כנגד ישראל. חמאס חייב להפסיק את פעילות הטרור שלו אם ברצונו למלא תפקיד בקביעת עתידו של העם הפלסטיני". עוד נאמר, "כי ארצות הברית מפצירה בישראל להימנע מפגיעה באזרחים כשהיא פוגעת בחמאס בעזה".
מי הם בכלל שיפצירו בני זונות...
להם היה מותר להרוג אזרחים במלחמה עם עירק.. אבל לנו אסור..
שמים אליהם זין! צריך להפציץ.. למה הם לא אומרים לערבים לפגוע רק בחיילים שלנו ולא באזרחים ? (נשמע מצחיק חח).. זין שלי! קדימה להשמיד
*לא נכתב כצורכי גזענות.
*מצטער אם עברתי על חוקי הפורום
*בע"ה שנה הבאה גולני![]()
שמע ישראל השם! אלוקינו אל אחד!
אני קצת לחוץ בדיוק לקחו את אבא שלי למילואים הוא בחברון
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363