נכתב במקור על ידי
Siete
לא הייתי אומר שלרוביניו יש עונה טובה מאוד השנה.
אז בסדר, הוא כובש ועושה דברים לא רעים, אבל הבעיה שהוא עושה זאת נגד קבוצות גרועות. הוא כבש נגד ארסנל ב-3-0 (כל קבוצה מנצחת את ארסנל), הוא כבש בבעיטה חופשית נגד צ'לסי (אי אפשר לומר שהוא כבש כי זה היה שער עצמי) והם הפסידו.. הוא לא כובש במאני טיים ולא מגיע למשחקים שצריכים אותו. הוא כובש נגד קבוצות אמצע טבלה מינוס ואפשר לראות את זה ע"פ המיקום בטבלה של מנצסטר סיטי.
הליגה האנגלית, כמו שאמרתי פה פעמים רבות, היא ליגה מאוד חלשה בכל מה שקשור לקבוצות אמצע טבלה ופחות (ניוקאסל, טוטנהאם ומנצסטר סיטי כהרגלן). כמובן שיהיה הבדלי רמות כי רוביניו הוא כדורגלן מצוין בסופו של דבר, אבל לא מספיק תחליטי וחובת ההוכחה היא עדיין עליו. בנתיים מצב להקבוצה הוא על הפנים ונקודת האור היחידה בקבוצה הזאת (בנוסף לרוביניו) היא איירלנד המצוין..
אני עדייו חושב שרוביניו עשה טעות גדולה שהוא עזב את ריאל מדריד לטובת הסיטי. הוא היה צריך ללכת לקבוצה כמו צ'לסי (שהייתה זקוקה לא העונה), ארסנל או קבוצה אחרת. כרגע, התוכנית הגדולה של השיחיים לא עובדת ואף שחקן גדול לא מעוניין להגיע לשם.. מקווה שזה ימשיך כך כי ממש לא בא לי לראות עוד איזה צ'לסי בכדורגל העולמי.