לדעתי הכי טוב הוא ג'ון טרי,
הוא ופויול בעיקר, אבל לדעתי השנה טרי יותר טוב בטיפה,
המשחק ראש של טרי מעולה,יכולת התיקול שלו מדהימה וזה גם מתבטא בכמות הקטנה שצ'לסי סופגת.
הוא גם מנהיג מעולה, יודע לחלק הוראות לקישור ההגנתי ובכלל לשחקנים לצידו.
לדעתי הכי טוב הוא ג'ון טרי,
הוא ופויול בעיקר, אבל לדעתי השנה טרי יותר טוב בטיפה,
המשחק ראש של טרי מעולה,יכולת התיקול שלו מדהימה וזה גם מתבטא בכמות הקטנה שצ'לסי סופגת.
הוא גם מנהיג מעולה, יודע לחלק הוראות לקישור ההגנתי ובכלל לשחקנים לצידו.
|
|
פויול הבלם הכי טוב בעולם? בדיחה טובה. פויול אומנם נותן עונה גדולה (מאז היורו), אבל אף אחד לא ישכח לו את השנתיים האחרונות בהם היה פשוט זוועתי.
על כל פנים, או וידיץ' או פרדיננד הם הבלמים הכי טובים בעולם לדעתי. הם משלימים את אחד את השני ומבינים כל פעולה.. הם גם יודעים בדיוק מתי לעשות את ההעבירות האו בתוך הרחבה שהשופטים ישרקו פעם ב-10 משחקים (כמו בימים הטובים של קנאברו). גון טרי גם אחד מהטובים, ואפשר להתווכח על זה, אבל עובדה שמנצסטר יונייטד אלופת אירופה ואנגליה.
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 27-12-2008 בשעה 23:45.
Siete
צודק וידיץ ופרדיננד מעולים,
אני אומר שפויול בלם טוב בגלל שאם רואים אותו משחק , לא כי הוא גם הקפטן של ברסה, הוא נותן 200% ממנו ומאוד קשה לעבור אותו.
פויול , ג'ון טרי , פרדיננד , וידיץ' , לוסיו , הבחירה קשה
אני מתלבט אין לי מישהו אחד , נתתי את הכי טובים שאני תומך בהם .
פויול בלם מעולה.. ולפי דעתי ג'ון טרי הבלם השני בעולם והבלם של ריאל [לא זוכר איך קוראים לו] רמוס.. יותר טוב! [ הכי טוב בעולם]
** - IeXpI -**
אל תסמנו מה שיש ברווח <אני אוהב שניצל>
לדעתי יש כמה שכבר ציינו אותם קודם.
ראשית קנאברו- שחקן השנה בעולם לשנת 2006, עכשיו הוא לא בשיא הכושר אבל הוא חוזר עם הזמן.
טרי- בלם ענק, אך הוא לא משיג תארים, הוא צריך לעבוד קצת על פנדלים, למקרים שהוא מגיע לגמר ליגת האלופות XD, וגם יש את פרדיננד שזה בלם מצוין! בעיקר בגלל הפיזיות שלו, הוא בעל משחק ראש מצוין והרבה ניסיון...
Salaman, לצד תצוגות של אחד הבלמים הטובים בהיסטוריה, לקנאברו גם יש משחקים רעים מאוד שלו (השנה בעיקר בגלל החברים בצדדים, אבל עדיין). קנאברו עדיין ענק, אבל הוא לא מראה המשכיות..
Siete
לדעתי שמעון גרשון!
סתם חחח וידיץ' הכי טוב לדעתי
John Terry בשנים האחרונות ללא ספק הבלם הכי טוב עולם. פרדיננד גם מעולה אבל הסטטיסטיקה אומרת טרי.
טרי הוא בלם מעולה אבל גם פויול תחרות קשה אבל לדעתי פויול לוקח הוא כסחן אמיתי
Jozep Pep Guardiola
2008-2012
דקל קינן חחח סתם פרדיננד אחד הטובים ! הוא וטרי !
טרי עוזר להתקפה ועולה קבוע בקרנות ומבקיע !
נערך לאחרונה על ידי נתי אלקיים; 28-12-2008 בשעה 19:11.
טרי אחד הבלמים.
לפי דעתי טרי כרגע הטוב בעולם, יש עוד רשימה כמו פרדיננד, פפה, פויל, וידיץ' ועוד כמה
אבל טרי הוא הבולט עד עכשיו
טרי ופרדיננד