כולנו,כולנו מחזקים ומאמינים בכם
וכל יום חושבים עליכם,ואנחנו מייחלים להפסקה,ולחיים נעימים ויותר בשדרות
כולנו,כולנו מחזקים ומאמינים בכם
וכל יום חושבים עליכם,ואנחנו מייחלים להפסקה,ולחיים נעימים ויותר בשדרות
|
|
תאמין לי שלא חסר פה אנשים שחיו את זה במלחמת לבנון השניה, כמובן שזה לא נמשך כל כך הרבה זמן כמו אצלכם אבל זה בהחלט עושה תמונה כלשהי למצבם של האנשים שם.
תיהיה חזק, כל העם איתכם וכמו שנאמרעל הפעולות בעזה - 270 הרוגים (פחות או יותר לא זוכר כבר) וכל הפצועים "זאת רק ההתחלה"!
הם ישלמו על כל השנים של הסבל שעברתם ועל כל האזרחים הישראלים שנהרגו מהרקטות העלובות שלהם.
אל תתיאש ותיהיו חזקים שם כי כל המדינה איתכם (רובה לפחות)
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
אני ממש מעריצה אותך. אני לא יודעת מה הייתי עושה במקומך. אני ממש רוצה לבקר בשדרות.
המבצע הזה הוא חדשות ממש רעות, או איך שמישהו שפגשתי היום הגדיר את זה:
"רק בישראל מלחמות נמשכות שישה ימים ומבצעים נמשכים שלוש שנים."
הלוואי שמדינה שלמה הייתה מאחוריו. להרבה אנשים בכלל לא אכפת.
להרוג אנשים לא יעזור. זה רק יסלים את הפעולות. לאירגוני הטרור לא אכפת אם X או Y אנשים מתו.
תודה לחרדל, מושיענו ומורינו, שהציל אותנו מן החור השחור הנורא.
זה מה שמעצבן אותי...
העיקר בחדשות אומרים אין נפגעים ולא נגרם נזק... שיחשבו שוב.
חבל שצריך לקחת 8 שנים עד שהממשלה המפגרת הזאת תתחיל להזיז את עצמה ולעשות צעד הגיוני.
ישי התותח
"רק בישראל מלחמות נמשכות שישה ימים ומבצעים נמשכים שלוש שנים."
את פאקינג בת 14 מה כבר את יודעת על מבצעים ומלחמות? באיזה מדינה בעולם ניצחו מלחמה בשישה ימים?! באף מדינה! העם התרגל שמלחמות מנצחים ב6 ימים עד שהגיעה מלחמה אחת שנמשכה חודש ופתאום כולם בהלם... צאו מהסרט שלכם!
"להרוג אנשים לא יעזור. זה רק יסלים את הפעולות. לאירגוני הטרור לא אכפת אם X או Y אנשים מתו."
את שומעת מה את אומרת? אנחנו 8 שנים כבר לא עושים להם כלום ועדיין מקבלים קסאמים בראש! כל השמאלנים האלה... רובם בכלל לא יודעים מה זה שמאלני.
יושבים בבתים הממוזגים שלהם וחיים את החיים היפים שלהם בזמן שילד בן 13 מרגיש כמו הילד שכתב את האשכול הזה.
מאוד יפה לכתוב בפורום כמה את מזדהה ומעריצה ובלה בלה בלה... אבל תאכלס? אין לך מושג מה הוא מרגיש וכמה נזק נגרם לילדי שדרות.
אני לא מדבר על נזק פיזי, מדבר על נזק פסיכולוגי ונפשי.
לא איכפת להם אם X או Y אנשים ימותו? איפה שמעת את המשפט המפגר הזה? לאיזה אירגון בעולם לא איכפת אם ימותו X או Y אנשים?
ישי התותח
תיהיה חזק, בסופו של דבר זה יגמר
שמע בחור.. הייתי אומר לך שאני יכול להזדהות איתך
אבל אני לא יכול כי אני לא יודע באמת את הרגשה
אני גר בפרדס חנה שזה בערך מרכז הארץ ובחיים שלי לא הרגשתי אזעקה
צבע אדום או מה שזה לא יהיה אז לכן קשה לי להזדהות. אבל
למרות כל זה אני מבין אותך לחלוטין ואני יודע ואני מאמין שזה קשה מאוד.
ושלא תשכח שיש חיילים שאותם אתה צריך לעריך שהם מנסים לתקן את המדינה הזאת.
יהיה בסדר אחי מבטיח לך.
גשם של עופרת יצוקה.
תה מבין שיחסית לזמן המלחמה, החללים ומה שנלחמנו נגד (לא צבא, אלא אירגון טרור), מלחמת לבנון השנייה הייתה אסון?
מה הקשר שמאלני? מה שכתבתי זה ממש לא שמאלני. לאירגונים האלה לא אכפת כמה אנשים צריכים למות עד ש"פלסטין הכבושה" תהיה שלהם.
אתה יודע, זו לא אשמתי שאני גרה במישור החוף. אבל אני באמת מנסה לתמוך כמיטב יכולתי.
תודה לחרדל, מושיענו ומורינו, שהציל אותנו מן החור השחור הנורא.
אוי תיהיה חזק אחי...
גם הצלי התחילו להיות קאסמים מי יודע מה יקרה. =\
בברכה,
עדן.
איזה באסה
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=422716 כנסו מהר זה חדש מלא מלא משחקים יש שם ותביאו תגובה חח![]()
מי שצריך אותי אני פה!! 454885020 זה האיסי שלי
בלב ובנשמה אלך איתך עד סוף חייברצלונהברצלונה
גם אם זה יפסק,יהיה לך "צלקת" כל החיים,זכרונות רעים... וכו',אבל אני לא בא כדי להפחיד אותך,באמת עצוב,נקווה שאחרי המבצע הם יפסיקו.