נכתב במקור על ידי the trick יאללה אני הולך לישון. מה לישון יחנון מחר חופש חחחחחחח עלק לישון אלה בלאגן היום מגיעים ל 35 דפים !!!! אלה ספאם חחחחחח
חחח גאי
הלכתי להתקלח לאכול ואני חוזר
כולנו מצפים לשובך XD בונה פטיט
נכתב במקור על ידי אסף רחמים אז אני בוחר 4 2900 הודעות יאלה היום אני עושה 3K אני ראשון בהקדשות!!!! תזכור את זה!!!
נכתב במקור על ידי Youngik חח פעם הייתה איזה שיחה אחת בין שמן (אני לא גזעני הוא באמת שמן) לבין חבר שלי
נכתב במקור על ידי אסף רחמים הלכתי להתקלח לאכול ואני חוזר תיזהר עם הסבון () ובתאבון.. יצא לי חרוז
בברכה PiPi ToUcH7- את החטיבה !
נכתב במקור על ידי PiPi ToUcH תיזהר עם הסבון () ובתאבון.. יצא לי חרוז וודקה עם זפיבון פישנזון בלון וואי, גם לי יצא חרוז
חרוז תפוז ואי יצא לי חרוז
נערך לאחרונה על ידי MoTkAy; 28-12-2008 בשעה 22:26.
נכתב במקור על ידי MoTkAy חרוז תפוז ואי יצא לי חרוז זיו האפרשזיו וואי גם לי יצא חרוז
קושקוש ואי יצא לי חרוז
מה היתלבשתם לי על החרוזים XD
נערך לאחרונה על ידי PiPi ToUcH; 28-12-2008 בשעה 22:29.
נכתב במקור על ידי PiPi ToUcH מה היתלבשתם לי על החרוזים XD ואי יצא לך חרוז
כה באמת ואסף תן לי הקדשה נעזור לך 49 דפים היום..
נכתב במקור על ידי MoTkAy ואי יצא לך חרוז
נכתב במקור על ידי PiPi ToUcH מה היתלבשתם לי על החרוזים XD פיפי טאץ, Stay in touch וואי יצא לי חרוז, בואנה! מהיום אתם קוראים לי חיים נחמן ביאליק... טוב, אפשר לוותר על הנחמן, זה קצת מוזר....
נכתב במקור על ידי Mr Hardal פיפי טאץ, Stay in touch וואי יצא לי חרוז, בואנה! מהיום אתם קוראים לי חיים נחמן ביאליק... טוב, אפשר לוותר על הנחמן, זה קצת מוזר.... XD אפשר לוותר גם על הביאליק.. ככה זה יהיה סתם חיים
נערך לאחרונה על ידי PiPi ToUcH; 28-12-2008 בשעה 22:33.
חוקי הפורום