חחחחחחחחחח אתם לא מבינים בערך לפני שעה אני וחבר שלי יצאנו וזה, אז אחד השכנים מאחורי הבית שלי יש בינינים אז בקיצור הוא גר בבנין ואני קוט'ג אז שמענו אותו שומע מוזיקה על פול וויליום, חח הוא שמע או או או חולה על כדורגל אז תפסתי תפוז זרקתי לו לחלון התפוז התפווצץ והוא לא שמע, אז לקחתי זרקתי לו יותר חזק לא שמע אז איזה רוסי, עבר בא לקח בלטה בלטה חחח כן שוב אני אומר בלטה וזרק לו לחלון ותוך כדי עושה בלאט חחחח ופגע לו בחלון אז הוא יצא הסתכל לא ראה אותנו בורחים וזה חחחח, אז אחריי זה אח שלו ירד ישב באוטו עשה לנו מערב חיכה לראות עם זורקים שוב, חחח ועשה מערב לרורסי ולנו כי הוא ראה אותנו ביחד אז אני וחבר שלי שברחנו הלכנו ישבנו בדשא וצחקנו על זה, ודיברנו חחח אחריי שעה חזרנו עברנו שמה ראינו תרוסי אז הוא עושה לי רוצה אני יזרוק שוב, אמרתי בוא חחחח חשבתי הוא חרבן אין לו אומץ הוא אמר תביא אבן, הבאתי לו בלאטה חחח אמרתי הוא יפחד הו א זרק פגע לו בטריס ניראה לי הוא שבר לו תטריס, ^^ חחחחחחחחחח ואח שלו יצא לנו מהאוטו אני דפקתי ריצה של החיים חחח, כי הוא בן 20 והוא סתום יש לו בעיות הוא יתפוס אתנו ישתגע אלינו, אז הוא צעק לחבר שלי ילדדד ואז חבר שלי ברח מהצד השני עשה תעיקוף ולא בא איתי ואז האיש הזה הוא רץ על הרוסי ואני ברחתי לכיוון החנייה וחבר שלי אמר לי תורח אוו שתתחבא איפה שהוא והוא רץ הביתה ואז ישבתי איזה 2 דקות והתחלתי להתקדם וזה, ואז ראיתי ותו איזה 100 מטר מאחורי ואח שלו ירד מלמעלה איך שהיה פנייה למעלה. שלא היה לו זוית ראיה דפקתי ריצה לבית חחחחחח והרוסי הזה משוגע חחחח, ניראלי הוא תפס תרוסי זיין את סבא שלו אין זה היה מפחיד אבל גם מצחיק וחבר שלי יצא עם נעלי בית והוא רץ כמו ממוטה חחחחחחחחחח, אין אין היה מצחיק הייתי חייב שתף אותכם, היה אחד הגדולים !!!סליחה על החפירה

סליחה על החפירה
חחח גאי
ציטוט ההודעה